Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kuplungkosár alatti tűgörgőt kell cserélni...
Ez mekkora hülyeség....mégis mitől van az, hogy a gyári tovább bírja, mint a Prox?
nagyon idegesít*
Sziasztok,
Valaki tudna segíteni? Az lenne a problémám hogy ha ráülök a mocira hangosan nyikorog a központi telóra gyanakodtam de nem vagyok benne biztos hogy az nyikorog valakinek volt mát valami hasonló?
Vagy mit nézzek meg?, mert nagyon
előre is köszi a válaszokat
( KTm exc 125)
köszi a gyors választ, megtaláltam!

Esetleg valaki abban még tud segíteni h a DUKE II n a gyújtáskapcsolót tartó kis konzol mekkora csavarokkal van felerősítve mert sajnos egy sincs meg belőlük de jó lenne rendesen rögzíteni
sajnos nem.levettűk a deknit,a kuplung kosarat és semmi nem látszik vagy törött
prox sokal jobb mint agyári ,hajtókarban legalábbis. japán cucc.
crf.
vedd le a deknit elfektetve. valószínű ,hogy fel van lazulva a tengelycsavarod és belesúrol a deknibe. nem nagy baj . nézd meg az-e. ha az, szólj vissza ,hogy beírhassam magamnak a pirospontot.
sziasztok tudna valaki valamilyen véleményt mondani a Prox hajtókarról? mert most cserélnék az 520m ba ..., vagy inkább a gyári?
sziasztok...nekem a motoromon van egy kis prpbléma , és a segitségeteket kérem.ha valaki javitott már ijet?ktm sx 525.2003-as alapjáraton jőn a kuplung felől zaj , de ha behuzom a kuplungot elhalgat.mi lehet ez ?előre is kőszőnőm
jó lehet az ujabba fajta is 2006- csak a hoz cső is kell. 06702424696 köszi.
giraffe 64 hez.
keresek 2004- 250/300 alsó kuplung munkahengert 2t re. ktm.

elérhetőséget ha tudsz köszi.
Helló! elküldtem a képet!
Bocsánat,kicsit gyors volt a kezem (mint reggel a toaletten szokott!).

meglehetjegyezni@gmail.com - a helyes cím
meglehetejgyezni@gmail.com
Eladó KTM cuccok!
Este küldöm a képeket
Mindig olyan 0.8-1 bárra fújom fel őket, de sokszor érzem, hogy lejjebb is lehet őket engedni, ezentúl lehet lejjebb megyek olyan 0.5-re.
Haaaat nekem egy se tort le,na jo csak pici darabok,ha koves sziklason mentem.

Milyen nyomassal mesz?0.3 nal lehet,h letorik...
Nekem annyi a problémám a michelinnel (asszem s12), hogy törtek a bütykök, főleg oldalt.
Hat passz ,en is ugy hasznalom ,h elol misi,h,piri mx,eddig bejott.
Sziasztok!

Szerintetek előre jó a Pirelli Scorpion MX gumi? Hátulra bevált (elsőn Michelin volt), most gumicsere előtt állok és jó lenne tudni, kinek mi a tapasztalata, véleménye. Vegyes használatra lenne (homok, sár, egy kis aszfalt). Válaszokat előre is köszönöm.
Helló! Tudsz adni egy e-mail címet? ott küldök képet a sárvédőről! köszi
http://www.ebay.com/itm/VFORCE... Elvileg ezt be tudnánk szerelni minden alakítás és más dolgok nélkül igaz ?
Szia! Alsó munkahengerről van szó, tehát nem a kar-nál lévőről. Képem nincs, de fogok lőni róla