Sziasztok! Ktm Exc 125 99-es motoromhoz mennyibe kerülhet egy V-force membrán ? Illetve ha tudtok linket is adni hozzá akkor meg köszönném! :) (Ebay-es link is lehet:) )
Szia!
Bp- gyongyos- eger- miskolc vonalon tudom szemelyesen is esetleg, de posta is megoldhato!
Ki se lett bontva, ezert 5000ft
Irj mailt es megbeszeljuk! dorikex@ gmail.com
- Hátsó sárvédő sport (Nem a derékszögű gyári), féklámpa prizmával.
Nekem 125EXC volt fent
- Hátsó sárvédő gyári 450EXChez (2003 +/-), féklámpa prizmával
- 4db (2 kábelezéssel, 2 csak simán) index 450EXCről, de mindenre jó (LC4re is pl)
- EXChez első fékbetét ÚJ
- 1 pár visszapillantó tükör EXChez
- Metzeler első 120/70 17es gumi
Érdeklődni: 70/2959522, jefte1234@gmail.com
Kérésre képet tudok küldeni.
Most vettem egy KTM DUKE II t és nem működik első fékkarra a féklámpa. Amit első körben észrevettem h a kapcsoló kábele végén a csatlakozóval szabadon lóg a blokk mellett. Megpróbálnám helyre csatlakoztatni de nem találom a helyét, tudtok esetleg segíteni h merre lehet a blokk körül a kábel másikfele?
Hali!
Újdonsült KTM LC4 tulaj lettem a napokban, lenne pár kérdésem.
Milyen motor- és váltóolajat ajánlotok, illetve mekkora guminyomás kell előre és hátra?
Ha van valakinek LC4-hez egy legalább 60%-os hátsó lánckereke (37-45 fogasnál nem kell nagyobb), hátsó lámpája, vagy csak ennek a belső része vezetékkel együtt, első fekete supermoto sárvédő, első neoprem telóvédő, gyári fejidom + lámpával együtt.
Kérem jelezze. Bontókat ismerek, de nem azonnal és nem éhhalál ellen kell, ezért kicsit viseltesebb is jöhet sporttársi áron. A terepen úgy sem a csillogás a fő szempont! :-)
Bp- gyongyos- eger- miskolc vonalon tudom szemelyesen is esetleg, de posta is megoldhato!
Ki se lett bontva, ezert 5000ft
Irj mailt es megbeszeljuk! dorikex@ gmail.com
Van fényképed róla? Mennyiért gondoltad? Köszönöm.
Mennyit kérsz érte? Hol laksz, merre? Postán küldöd?
Azt szeretném kérdezni hogy KTM sx 520 amon mennyire kéne a szelephézagot beálitani szerintetek?
Küldj már légyszi képet a lámpás farokidomokról, meg árakat. A betét mennyi?
giraffe64@freemail.hu
Köszi!
- Hátsó sárvédő sport (Nem a derékszögű gyári), féklámpa prizmával.
Nekem 125EXC volt fent
- Hátsó sárvédő gyári 450EXChez (2003 +/-), féklámpa prizmával
- 4db (2 kábelezéssel, 2 csak simán) index 450EXCről, de mindenre jó (LC4re is pl)
- EXChez első fékbetét ÚJ
- 1 pár visszapillantó tükör EXChez
- Metzeler első 120/70 17es gumi
Érdeklődni: 70/2959522, jefte1234@gmail.com
Kérésre képet tudok küldeni.
Most vettem egy KTM DUKE II t és nem működik első fékkarra a féklámpa. Amit első körben észrevettem h a kapcsoló kábele végén a csatlakozóval szabadon lóg a blokk mellett. Megpróbálnám helyre csatlakoztatni de nem találom a helyét, tudtok esetleg segíteni h merre lehet a blokk körül a kábel másikfele?
köszi!
640 LC4 2005
Szabadonfutó Házat keresek.
nekem a motorba most 10w50-es midland olaj van, de utána motul lesz
Újdonsült KTM LC4 tulaj lettem a napokban, lenne pár kérdésem.
Milyen motor- és váltóolajat ajánlotok, illetve mekkora guminyomás kell előre és hátra?
Mi péz a kuplung munkahenger?
Esetleg fénykép?
Köszi.
Ha van valakinek LC4-hez egy legalább 60%-os hátsó lánckereke (37-45 fogasnál nem kell nagyobb), hátsó lámpája, vagy csak ennek a belső része vezetékkel együtt, első fekete supermoto sárvédő, első neoprem telóvédő, gyári fejidom + lámpával együtt.
Kérem jelezze. Bontókat ismerek, de nem azonnal és nem éhhalál ellen kell, ezért kicsit viseltesebb is jöhet sporttársi áron. A terepen úgy sem a csillogás a fő szempont! :-)
giraffe64@freemail.hu
Bocsi