Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nem gyári hanem médin akszelfláj. osztakkor ?
Kár, hogy a gyári karok kovácsolt alumíniumból vannak...
remélem nem.......
nem, a tiédet árulják szét
remélem nem enyémre kell mert azon vacsi új van
esetleg keresd meg őt hátha tud segíteni! axefly@freemail.hu szokott itt galériát feltenni h tud önteni aluból dolgokat, nekem fékkart csinált és tökéletes lett!
Sziasztok Valaki tud nekem segíteni? KTM 530 EXC-r 2008-as motorhoz keresek fékátalakítót 320as tárcsához!
Szia!

Kézvédő, sárvédő, lámpaidom lehet érdekelne. A lámpa az idomhoz meg van?
Szia!

Drága, de nem tudok másikat.

http://auto-motor.vatera.hu/al...
hali ..az már nincsen meg , komplettan elvitték a blokkal.. ami a képen van az van ill kerékszett.
na jobb reggelt !..képek megjöttek mind fainul....vettük az adást ..ma visszaszólunk ....mi hova kinek ...(úgynézki a citrommail gecizett) freemailra simán átjött pedig az is rakás szar....

még 1 kérdés..... véletlenül lc4 berúgokarod nincsen valami használható esetleg?

addig is köszi
Szóltam! :) Mi-merre-mennyi? :)
Ha valaki esetleg ilyen behajtható tükrökre vágyik, szóljon!
Igen.
GD sikerült feladni a cumót?
Az első és hátsó lánckerék megvan még? Ha igen mekorák és mennyit kérsz értük?
Sziasztok! KTM idomok eladók!
Ha nem megy ne szenvedj vele mert akkor a citromail szerverrel lehet vmi.Küld át akkor Zozee éra aztán megnézem ott!Köszi
van olyan kókler ismerősöm aki szét tört egy gyertyát ráhegesztett egy levegő szelepet és kompresszorral megnyomatta a hengert
Ki kell nyomni púrhabbal a hengert addig !
És a szelepeket vajon mivel támasztod meg, míg lenyomod a rugókat?
Nem ismerem a típust, de szerintem szimering cseréhez nem kell feltétlenül levenni...
Persze hogy az!Küldtem most emailedre is 1et
biztos hogy .hu a vége?
más emailröl is küldtem ott is érvénytelen.. valakinek csak elment .hu .com cimmel is ...:)