Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A múltkorába volt valami motor tartó bakod de nem találom itt a sorok között!
Árugatod itt a szarokat? Van ám erre külön topic! Aztán meg beszósz itt mindenkinek? Majdminnyá jól odaküldi az embereit,aztán megnézhetedámagadöcsém!
Nekem van egy eladó,minden kopó cucc új benne,mán viheted is,van benne 3 óra
Sziasztok!Motor vásárlás előtt állok és számításba jött a ktm gs vagy régebbi (1995ös évj.) ktm exc 125.Mi a véleményetek ezekről a mocikról?
Eladó 1-2 kacat: féktárcsavédő, 125-200 kuplungmunkahenger védő
Példakép csak Te lehetsz.A neved mindent elárul fúúúdejóóóóvagy Mennyé motorozni.
hmm :) te vagy a másik példakép :)
Már megint itt vagy? Vagány gyerek lehetsz
EZ így igaz, autóknál is ezt a technikát alkalmazzák. Ne hurrogjatok le senkit ha egyszer egy műhelytitkot árul el!
majd egyszer...
Te, pont leszarom, hogy itt produkálod magad...majd egyszer élőben is előadhatod magad, megígérem...
Nem zavar, hogy nem hozzád szóltam? Húzzál haza, és főzessél anyucival...
hopp-hopp Mr. kabbefaszom
Csak azt nem értem, hogy a gyár vajon miért nem ezt a technológiát ajánlja, alkalmazza?
Merre tudok ilyet szerválni? KTM-nél?
enyémen most csináltam kb 4 hete, simán felfújtam, kb 1 óra alatt megvolt...
21000 ft a gyári brembo...
megjött a műanyag...thx GD
Egészségedre!
Ha egy foglalkozását tekintve motorszerelő, tőled kér tanácsot, akkor ott már baj van. Igazad van, senki nem kérdezett, mint ahogy téged sem. Anyucinak meg sírhatsz a szoknyája alatt, ha hagyja...hülyegyerek
Küld a SIR szót SMS-ben a 1783-ra! nem pumpáltam csak 1 ötlet volt de téged a lófasz se kérdezett!
Tőlem azt csinálsz, amit akarsz, csak ne pumpáld már az emberek fejébe ezt a sok faszságot. A gyári kovácsolt alu berúgókar is kilágyul, ha heggeszted,és elhajlik az első rúgásra. Szerinted, akkor mi lenne egy simán öntött szarral? Értem én, hogy fiatal vagy, és nagy a lendület, de így nagyobbat is tudsz esni...
az lehet de érdekes tudok vele fékezni.. durva.. amúgy meg KÁR hogy ebbe is belebeszélsz