Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez már jobban hangzik mint az előző
nem drága ez egy kicsit?
hali!
Haver árulja az lc4-etmost költött a blokkra rengeteget csak gyári alkatrészekkel még bejáratós garantáltan jó moci ha esetleg érdekel.

http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
http://www.ktm-parts.com/mm5/m... helló ilyen tankhoz hol tudok ktm feliratos matricát venni az én tankom fekete és ara kellene köszi a segitséget!
elvileg holnap lesz a terhelési nap,szóval érkezik a pénz!

köszi!
hali! van váltókar?
erősen agyalok rajta,,bár ottani szintü terepen még soha nem mentem,és biztos,hogy nagy cumi lenne,viszont "versenyszellem" meg van bőséggel..majd lesz valahogy
Na, ez már mindjárt jobban "hangzik" reálisabb a km, meg nem olyan össze-vissza gép.
Hali!
Esetleg valaki volt már megnézni ezt a mocit? link
helló! piszer22@freemail.hu ez a cimem
jössz? én megyek! remélem találkozunk!
küldj egy emailt! :)
Oké! Thanks all!
Hali!
Ahogy Giraffe mondja. De az olajszivárgáson nem segít, ahhoz a váltókar tengelyen lévő O-gyűrűket kellene cserélni ami meg blokk széthúzással jár. De ezért nem érdemes szétszedni. Típus jellegzetesség, még hibának sem mondanám. Csak kis kellemetlenség...
akkor így! :D
Pont úgy kell rátenni, ahogy fogod a képen. A ferde ajkú rész befelé, mert az tömít a tengelyen, és a vastagabb részen fekszik fel a váltókar.
Na ez jó kérdés ez engem is érdekelne. Na meg az is ha nincs rajta műszaki mik kötelezőek rá hova kell elvinni stb
a vastag legyen befele! nekem úgy volt gyárilag
mennyire nehéz lepapírozni az excmet hogy 1 semélyes helyett 2 személyes legyen?, Vagy ha megfog a rendőr nagoyn gáz?
Szia! Kicsit szivárog az olaj a váltókarnál,gondoltam kicserélem első lépésben azt a V-tömítőgyűrűt.Megtudnád mondani,hogy gyárilag melyik végével kell rátolni a tengelyre? köszi!
köszönöm a sok infót srácok , ezzel is előrébb vagyok,már érdemes volt felkelni :D
most mondott valamit a rádió,hogy fentebb mennek a műszakíztatás árai

A segédmotoros kerékpár vizsgáztatása 3.090 forintról emelkedne 5.000 forintra. A motorkerékpároknál még érzékenyebb a növekedés: 4.360 forintról nőne a vizsgadíj 11.000 forintra. A mezőgazdasági vontató és a pótkocsi mostani vizsgadíja 7.760 forint, amely 21.000 forintra emelkedne........

lassan rákényszerítik az embert hogy úgy vegyen motort,hogy a sárvédő sose lásson rendszámot...
az msn cim,arra felvehetsz
piszer egy email cimet adsz?vagy ott az adatlapon az enyém,kérdeznék 1-2dolgot...
Helló! Május 5.én amatőr enduro verseny Istenmezején! Én is ott lakom nagyonn jó helyek vannak! :)
Köszi a válaszokat, sajna nemhogy tipusismeretem, még motorkezelési/karbantartási tapasztalatom sincs sok. Így aztán nekem bármit ellehetne adni