erősen agyalok rajta,,bár ottani szintü terepen még soha nem mentem,és biztos,hogy nagy cumi lenne,viszont "versenyszellem" meg van bőséggel..majd lesz valahogy
Hali!
Ahogy Giraffe mondja. De az olajszivárgáson nem segít, ahhoz a váltókar tengelyen lévő O-gyűrűket kellene cserélni ami meg blokk széthúzással jár. De ezért nem érdemes szétszedni. Típus jellegzetesség, még hibának sem mondanám. Csak kis kellemetlenség...
Szia! Kicsit szivárog az olaj a váltókarnál,gondoltam kicserélem első lépésben azt a V-tömítőgyűrűt.Megtudnád mondani,hogy gyárilag melyik végével kell rátolni a tengelyre? köszi!
köszönöm a sok infót srácok , ezzel is előrébb vagyok,már érdemes volt felkelni :D
most mondott valamit a rádió,hogy fentebb mennek a műszakíztatás árai
A segédmotoros kerékpár vizsgáztatása 3.090 forintról emelkedne 5.000 forintra. A motorkerékpároknál még érzékenyebb a növekedés: 4.360 forintról nőne a vizsgadíj 11.000 forintra. A mezőgazdasági vontató és a pótkocsi mostani vizsgadíja 7.760 forint, amely 21.000 forintra emelkedne........
lassan rákényszerítik az embert hogy úgy vegyen motort,hogy a sárvédő sose lásson rendszámot...
Haver árulja az lc4-etmost költött a blokkra rengeteget csak gyári alkatrészekkel még bejáratós garantáltan jó moci ha esetleg érdekel.
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
köszi!
Esetleg valaki volt már megnézni ezt a mocit? link
Ahogy Giraffe mondja. De az olajszivárgáson nem segít, ahhoz a váltókar tengelyen lévő O-gyűrűket kellene cserélni ami meg blokk széthúzással jár. De ezért nem érdemes szétszedni. Típus jellegzetesség, még hibának sem mondanám. Csak kis kellemetlenség...
most mondott valamit a rádió,hogy fentebb mennek a műszakíztatás árai
A segédmotoros kerékpár vizsgáztatása 3.090 forintról emelkedne 5.000 forintra. A motorkerékpároknál még érzékenyebb a növekedés: 4.360 forintról nőne a vizsgadíj 11.000 forintra. A mezőgazdasági vontató és a pótkocsi mostani vizsgadíja 7.760 forint, amely 21.000 forintra emelkedne........
lassan rákényszerítik az embert hogy úgy vegyen motort,hogy a sárvédő sose lásson rendszámot...