Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sorry, nem tudtam
Én most tettem egy 2003 525 EXC-re, de ami volt neki, azt át kellett alakítani egy kicsit, de nem vészes.
Robi kiment Németországba dolgozni, a feleségével tudsz beszélni, de a legjobb, ha mailt írsz neki, arra válaszol.
Fölös azt a számot hívogatni, ott mindig hülyeséget beszélnek. El kell menni személyesen, és megnézni. Ha kicsengeted azt az árat ami a használtautó-n van akkor a tiéd a motor. Ha pedig neked nem ér meg ennyit akkor van a licitálás ami ki tudja meddig tart, meg az se biztos hogy valamelyiket elfogadják. Ez a bankon múlik.
hívd fel ezt a számot! Robi a srác,ő gyárt ilyen cuccokat,meg még sok mást,profi munkája van,elérhető áron!
06-30-240-2317
bács-kiskun megyei
Sziasztok!
KTM 520 EXC-hez (2002) keresek hűtővédőt (nem a műanyag lamella védőre gondolok).
Elvileg 2001-től 2007-ig majdnem az összes típusé jó rá.
Ezt felhívtam én is, olyan bonyolult a megvétele, amilyen szar állapotban van a motor.. Perpill volt rajta licit..
Így zajlott a beszélgetés:
-Jó napot, van önöknél egy 525-ös exc, afelől érdeklődenék.
-Jó napot, hivatkozási számot kérnék!
-........
-Rendben van, meg is találtam, ez egy KTM.
-Igen tudom, és mit tudna róla elmondani, ami a hírdetésben nincs leírva.
-Ez egy 525-ös. Ajánlatot kell tenni sms-ben! Most perpillanat Licit alatt áll.. Küldjön sms-t mennyit adna érte és a legmagasabb viszi..
-Igen? És hol tart a licit?
-Hát én azt honnan tudnám..Írjon egy összeget, aztán majd visszaírnak.
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem ,hogy egy 450-es EXC-ben sok az 500 üzemóra? Ha 300nál volt egy felújítás! Átlagban kb. mit bírnak ezek? 2005-ös amúgy.
kösz,hogy kijavítottatok,legalább tisztán látok én is...nem mintha vennék am autót-motort a merkantiltól de köszönöm!
Az ha jól tudom csak akkor van, ha a jármű a forgalomból ki van tíltva. Ha nincs, csak mondjuk ideiglenesen kivonva, akkor semmi plusz költséged nincs vele.
Ha elfogadod a feltüntetett árat, akkor besétálsz a bp-i merkantil központba, kifizeted, megkapod a papírokat és elhozod a telepről. Ha nem akarsz annyit adni érte, akkor adhatsz ajánlatot és azt elbírálják. Legalábbis régen így ment.
Köszi!
Hivlak!
plusz ktsgen arra gondoltam,régebben úgy volt talán,hogy dupla illetéket kellett fizetni rá áttíráskor...vagy valami ilyesmit mondtak nekem...
Volt nálam is ilyen motor. Azt kérte a srác, hogy csak rakjam össze a kosárból, hogy úgy nézzen ki, mintha...aztán megláttam a Merkantil oldalán...háááát, sajnáltam az új tulajt. Sokszor kevesebbért tudják eladni, mint a fennálló tartozás. Aztán a különbözetet behajtják az ügyfélen...
Semmivel nem nehezebb és nincs plusz költsége, én is vettem egyszer innen motort. Nyitvatartási időben bemehetsz nyugodtan a telepre szétnézni, csak a motorok egy külön garázsban vannak. Szólsz hogy mit szeretnél megnézni és megmutatják. Az árakkal meg azért tudnak variálni mert, több ki van fizetve a motorból mint amennyit ér(ne). Próbálnak hasznot húzni belőle, de ha nem kell senkinek akkor már csak a fennálló tartozás visszaszerzése a cél.
elmész megnézed, rögtön kiderül...Kecson nem a hibátlan polir gépek szoktak parkolni...
Azt irjak hogy torott.de vajon mit takar az hogy torott? Remelem valami dorum tag veszi meg vagy nezi meg es beszamal majd a latottakrol.mert mefol aa kivancsisag
egy banki motort mindig nehezebb névre írni mint egy magánszemélytől vettett... asszem valami plusz költséget is kell fizetni...meg a telephelyre sem egyszerű lejutni,egyeztetések,dokumentációzás,aztán ajánlattétel..és lehet kevesebbért elhozod mint 470...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525_exc_racing-5422287

47
0 lett az ára! már nagyon csalogató,de vajon tényleg olyan szörnyű állapotban van?
550-ről merre változott? Mondjuk a 950 egy kicsit vad volt érte!
ismeri valaki ennek a járgánynak az előéletét? még nemrég valami 950e ft-ért hirdették majd lement az ára 550-re most pedig ismét változott.....fura
Nekem is jobban tetszik. Csak hát jót nehéz kifogni ien árkategóriában (a jó alatt nem vadiúj karcmentes 0km-eset értek, hanem valami igényes gépet).
Na mindegy. Amúgy meg ha jó az ár és ez volna a szívem vágya ettől megvenném. Jobban néz ki ezzel a lámpával.
Nem hiszem mert a kipufogó sem egyezik meg az egyik Szentendrén van a másik meg Miskolcon. És ami Szentendrén van én azt láttam!
Nem lehet, hogy ez a 2 motor ugyan az csak a kereskedő picit kicsicsázta. Furcsa, két "öreg" LC4 egyforma fejidommal.
Persze lehet hülyeséget beszélek
Szevasztok eladó KTM EXC-t keresek 2004-es évjárattól! Csak 4 ütemű érdekelne 400 ccm-től! Max 800 ezerig érdekelne! Tudom sok honlap van meg dögivel van exc eladó, de hátha akad olyan aki még nem hirdeti de elakarná adni motorját! Előre is köszönöm