Fölös azt a számot hívogatni, ott mindig hülyeséget beszélnek. El kell menni személyesen, és megnézni. Ha kicsengeted azt az árat ami a használtautó-n van akkor a tiéd a motor. Ha pedig neked nem ér meg ennyit akkor van a licitálás ami ki tudja meddig tart, meg az se biztos hogy valamelyiket elfogadják. Ez a bankon múlik.
Ezt felhívtam én is, olyan bonyolult a megvétele, amilyen szar állapotban van a motor.. Perpill volt rajta licit..
Így zajlott a beszélgetés:
-Jó napot, van önöknél egy 525-ös exc, afelől érdeklődenék.
-Jó napot, hivatkozási számot kérnék!
-........
-Rendben van, meg is találtam, ez egy KTM.
-Igen tudom, és mit tudna róla elmondani, ami a hírdetésben nincs leírva.
-Ez egy 525-ös. Ajánlatot kell tenni sms-ben! Most perpillanat Licit alatt áll.. Küldjön sms-t mennyit adna érte és a legmagasabb viszi..
-Igen? És hol tart a licit?
-Hát én azt honnan tudnám..Írjon egy összeget, aztán majd visszaírnak.
Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem ,hogy egy 450-es EXC-ben sok az 500 üzemóra? Ha 300nál volt egy felújítás! Átlagban kb. mit bírnak ezek? 2005-ös amúgy.
Az ha jól tudom csak akkor van, ha a jármű a forgalomból ki van tíltva. Ha nincs, csak mondjuk ideiglenesen kivonva, akkor semmi plusz költséged nincs vele.
Ha elfogadod a feltüntetett árat, akkor besétálsz a bp-i merkantil központba, kifizeted, megkapod a papírokat és elhozod a telepről. Ha nem akarsz annyit adni érte, akkor adhatsz ajánlatot és azt elbírálják. Legalábbis régen így ment.
Volt nálam is ilyen motor. Azt kérte a srác, hogy csak rakjam össze a kosárból, hogy úgy nézzen ki, mintha...aztán megláttam a Merkantil oldalán...háááát, sajnáltam az új tulajt. Sokszor kevesebbért tudják eladni, mint a fennálló tartozás. Aztán a különbözetet behajtják az ügyfélen...
Semmivel nem nehezebb és nincs plusz költsége, én is vettem egyszer innen motort. Nyitvatartási időben bemehetsz nyugodtan a telepre szétnézni, csak a motorok egy külön garázsban vannak. Szólsz hogy mit szeretnél megnézni és megmutatják. Az árakkal meg azért tudnak variálni mert, több ki van fizetve a motorból mint amennyit ér(ne). Próbálnak hasznot húzni belőle, de ha nem kell senkinek akkor már csak a fennálló tartozás visszaszerzése a cél.
Azt irjak hogy torott.de vajon mit takar az hogy torott? Remelem valami dorum tag veszi meg vagy nezi meg es beszamal majd a latottakrol.mert mefol aa kivancsisag
egy banki motort mindig nehezebb névre írni mint egy magánszemélytől vettett... asszem valami plusz költséget is kell fizetni...meg a telephelyre sem egyszerű lejutni,egyeztetések,dokumentációzás,aztán ajánlattétel..és lehet kevesebbért elhozod mint 470...
Szevasztok eladó KTM EXC-t keresek 2004-es évjárattól! Csak 4 ütemű érdekelne 400 ccm-től! Max 800 ezerig érdekelne! Tudom sok honlap van meg dögivel van exc eladó, de hátha akad olyan aki még nem hirdeti de elakarná adni motorját! Előre is köszönöm
06-30-240-2317
bács-kiskun megyei
KTM 520 EXC-hez (2002) keresek hűtővédőt (nem a műanyag lamella védőre gondolok).
Elvileg 2001-től 2007-ig majdnem az összes típusé jó rá.
Így zajlott a beszélgetés:
-Jó napot, van önöknél egy 525-ös exc, afelől érdeklődenék.
-Jó napot, hivatkozási számot kérnék!
-........
-Rendben van, meg is találtam, ez egy KTM.
-Igen tudom, és mit tudna róla elmondani, ami a hírdetésben nincs leírva.
-Ez egy 525-ös. Ajánlatot kell tenni sms-ben! Most perpillanat Licit alatt áll.. Küldjön sms-t mennyit adna érte és a legmagasabb viszi..
-Igen? És hol tart a licit?
-Hát én azt honnan tudnám..Írjon egy összeget, aztán majd visszaírnak.
Ha elfogadod a feltüntetett árat, akkor besétálsz a bp-i merkantil központba, kifizeted, megkapod a papírokat és elhozod a telepről. Ha nem akarsz annyit adni érte, akkor adhatsz ajánlatot és azt elbírálják. Legalábbis régen így ment.
Hivlak!
47
0 lett az ára! már nagyon csalogató,de vajon tényleg olyan szörnyű állapotban van?
Persze lehet hülyeséget beszélek