Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha esetleg ez megfelelne kompletten csövestől,alsó+felső munkahangerestől 25ezer... az alsó eltört,nem is az a lényeg de ennyit ér a cső+felső mnkhenger is,teljesen jó, annyi hogy 2T-ről van,tehát nincs rajta a deko karnak a tartója,de ha a tiedről ráteszed a fedelet akkor lesz!
engem érdekelne a kuplungmunkahenger(fölsö)
üdv! 59ezer ft
Mennyit kérsz érte?
Eladó egy KTM Chicago bicaj ha valakit érdekel!
Akkor a valós KM-et felejtsd is el hiszen a Km óra nem az eredeti!
Nem tudom, nekem gyanus.. De nezd meg az a biztos..
Bizományos motor, de ha minden összejön h nap megnézem. Amúgy a km téll kevés de ha jó és rendesen karban volt tartva meg minden cserélve volt benne akk jó lehet.
Azt mondták h lelopták a gyárit és ez Duke-é, amúgy nem sok mindent tudott elmondni a kereskedő.
Ilyen keves km-el ilyen olcso? wow.. Szalonbol.. Komoly..
furcsa a km órája,miért van leragasztva?
Heló!
Néztem egy 640 LC4-et. Esetleg ismeri valaki közelebről a mocit?link
2,5 coll az jó előre de a 3,5 az nem kicsi hátra?
Eladó.
Az exc 520 ba belemegy az sx 400 sm felni különösebb alakítás nélkül?
Köszi, de nem kell. Amal állórészt keresek.
Nekem van Motoplat ennek a helyére felmegy pont
szerintem ne itt beszéljük meg az árakot..
emailben érdeklödjetek és megbeszéljük az árakot..
uazosember@gmail.com
a légszűrőház mennyi ?
de van hátsó lábtartó bárban...fekete
elsö szürke..
ha érdekel dodj 1 emailt
nem a konzolt hagytam el csak magát a lehajtható bisz-baszt (szakszóval élve)
a villaszárak alatt van! innen látom HÁT KIVÁGJA A SZEMED MORE! :D csak neked szürke kell HE! :P
hello KTM-esek.

A motoromba gyári előírás szerint SAE 30 as hajtómű olaj kellene. Ahogy keresgetem, autókhoz ajánlják ezt az olajat. Ezzel nem foglalkozzak?

Köszönöm!
Szia! Hátsó lábtartó véletlen nincs közte? Nem nagyon tudom kibogozni így a sok cucc közt
Sziasztok. Keresek Amal Sem gyújtásalaplapot(gyújtástekercset), 5 vezetékes kellene nekem 1 piros, 1 zöld, 1 fekete, és 2 sárga. Ha valakinek van, kérem írjon erre a címre: szdani91@citromail.hu