Helló!
Később vettem észre mert órán voltam, de ismeretlenen hívtál és nem tudtalak visszahívni. Képet pénteken tudok küldeni mert akkor megyek haza. De nincs neki semmi baja, ha találok gépemen képet akkor küldök.
Nagyon nem értek hozzá, de 2003-ban még nem volt ilyen fejidom és műszeregység. Km biztos nem stimmel meg aztán tudni kéne miért lett átépítve. Valaki nézte már ezt a verdát neki azt mondták ellopták az eredetit és ezért van rajta a Duke műszer. Most ez már eleve kamu mert ez nem a tyúk eleje. Mondjuk ettől még lehet jó motor.
hali
ha valakit érdekelne KTM kerékszett Pirelli Diablo Gumikkal 120/70/17 ill 160/60/17 méretben.. ill KTM LC4 duke2 alkatrészek még vannak..
WP telok elsö hátsó
320 as elsö féktárcsa nem a gagyi... itthon horribilis ára van..
mikuni karbi
lánszett regina lánccal..
jobb oldali hütő
jobbos gyári kipufogó
műszerfal cuccok ford számmérö..kijelzök..
lábtartok benne KTM FELIRAT
gyujtás
vezetékek indexek..elsö lámpák..kormány , kapcsolok, akksi pöccre indult vele a moci..
ill aproságok..
érd: uazosember@gmail.com
Később vettem észre mert órán voltam, de ismeretlenen hívtál és nem tudtalak visszahívni. Képet pénteken tudok küldeni mert akkor megyek haza. De nincs neki semmi baja, ha találok gépemen képet akkor küldök.
Ha estleg a vevőd visszalépne,érdekelne a kuplung,adj elérhetőséget!Köszi!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_lc4-5714804
Kö
szi.
80 ccm3 idegbeteg 2t supermoto-ról LC4-re váltok, nem csinálok nagy hülyeséget?
Több-Info: legzepp@gmail.com
160/70v60 16"-t keresek jó áron! valakinek?
ha valakit érdekelne KTM kerékszett Pirelli Diablo Gumikkal 120/70/17 ill 160/60/17 méretben.. ill KTM LC4 duke2 alkatrészek még vannak..
WP telok elsö hátsó
320 as elsö féktárcsa nem a gagyi... itthon horribilis ára van..
mikuni karbi
lánszett regina lánccal..
jobb oldali hütő
jobbos gyári kipufogó
műszerfal cuccok ford számmérö..kijelzök..
lábtartok benne KTM FELIRAT
gyujtás
vezetékek indexek..elsö lámpák..kormány , kapcsolok, akksi pöccre indult vele a moci..
ill aproságok..
érd: uazosember@gmail.com
Még nem jártam utána, de van egy sejtésem, hogy boltba nem lesz olcsó.
Nekem van egy 3000 Ft az ára.
link