Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és igen hülyeség volt amit mondtam a duke rol de nekem ezt mondta a kereskedő aki sztem maga se nagyon értett hozzá. Ez volt az a mocim am!
Én is szemezgetem ezzel a gépel csak nekem kicsit mesze van. Beszéltem is a tulajal korrektnek tűnt.
Én voltam aki ezt mondta és az nem ez a moci volt hanem egy másik, csak ugyan így néz ki.
még mindig eladó,szóval az adatlapon van email cím, de a hirdetéseknél találsz telefonszámot is
Rendben köszi
Úgy látom rosszhoz kattintottam.. még egy korábbihoz kellett volna.. na mindegy, ez se az igazi
Én ezt tuti NEM VENNÉM MEG! .. látszik hogy nem teljesen oké a gép.. olcsó húsnak híg a leve...!
Helló!
Később vettem észre mert órán voltam, de ismeretlenen hívtál és nem tudtalak visszahívni. Képet pénteken tudok küldeni mert akkor megyek haza. De nincs neki semmi baja, ha találok gépemen képet akkor küldök.
Értem, köszi, akkor még gondolkodom.
Csaba próbáltalak hívni de nem vetted fel tudnál küldeni róla egy képet erre az email címre? : papp_gabor123@hotmail.hu
Hali!
Ha estleg a vevőd visszalépne,érdekelne a kuplung,adj elérhetőséget!Köszi!
Nagyon nem értek hozzá, de 2003-ban még nem volt ilyen fejidom és műszeregység. Km biztos nem stimmel meg aztán tudni kéne miért lett átépítve. Valaki nézte már ezt a verdát neki azt mondták ellopták az eredetit és ezért van rajta a Duke műszer. Most ez már eleve kamu mert ez nem a tyúk eleje. Mondjuk ettől még lehet jó motor.
Ő az egyik kiszemelt, tudtok mondnai valamit a képek alapján? Előéletéről esetleg.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_lc4-5714804

szi.
hajrá..
Sziasztok,
80 ccm3 idegbeteg 2t supermoto-ról LC4-re váltok, nem csinálok nagy hülyeséget?
Ha valakit érdekel! L esruha 43-44-escipő. L-es Zokni!
Több-Info: legzepp@gmail.com
igen, arra gondoltam. 06 30 5862122 számon elérsz
Hellóóóóóóóóóóó

160/70v60 16"-t keresek jó áron! valakinek?
csaba váltókarra irtad hogy van ? :D
hali
ha valakit érdekelne KTM kerékszett Pirelli Diablo Gumikkal 120/70/17 ill 160/60/17 méretben.. ill KTM LC4 duke2 alkatrészek még vannak..
WP telok elsö hátsó
320 as elsö féktárcsa nem a gagyi... itthon horribilis ára van..
mikuni karbi
lánszett regina lánccal..
jobb oldali hütő
jobbos gyári kipufogó
műszerfal cuccok ford számmérö..kijelzök..
lábtartok benne KTM FELIRAT
gyujtás
vezetékek indexek..elsö lámpák..kormány , kapcsolok, akksi pöccre indult vele a moci..
ill aproságok..
érd: uazosember@gmail.com
Köszi!
Még nem jártam utána, de van egy sejtésem, hogy boltba nem lesz olcsó.
Helló!
Nekem van egy 3000 Ft az ára.
ők voltak régen a kawasaki az üllői úton?
Így jobb?

link