Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sport motorosok az utakon randalíroznak, az endurósok az erdőkben ez felháborító! Viktor itt az idő cselekedni! Védd meg az országot a terrorista motoros csürhétől. Ezért a Gyurcsány a felelős. Jól érzem hogy egyre élhetőbb az ország? Rosszabbul élünk mint négy éve! (te megmondtad nagy vezér)
Helló! nemtudja valaki hogy hol tudnék ilyen matricát venni? már neten néztem de nem találok nekem fekete tankra kellene narancs színben köszi!
Oké, kűggyé egy címet mélben!
ok az 5ropi..viszont akkor sima csomagként küld már,én pedig utalom neked a lóvét,hogy a postát spóroljam
Bömbűűtetik a tőőtés oldalába!
Akkor csak a 2T mellett lobbiztál
Akkor még a 625-ösöm volt
Mondjuk 5000(+ posta)
Valószínü az is közrejátszott hogy 250-ed volt és számodra a 300-as jobban feküdt
pár karc nemszámit...csak ne legyen törött...mi pénzt kérsz érte?
Bármelyik EXC-é jó rá 2004-2007-ig. Ha nem kell hátsó lámpa, akkor bármelyik SX-é is, 2003-2006-ig.
Egy fekete nekem is van (lámpa nélküli, meg kisebb karcok vannak rajta, de nem törött, nem repedt) ha érdekel.
A képen látható hátsó lámpa már elkelt!
Én se tudom mi a gyikot csinálnak hogy minden motor ennyit fogyaszt náluk
525-össel én is mentem párszor, tényleg jó gép az is, nem arról van szó, de nekem a 300-as jobban tetszett...mondjuk igazi, 3D-s terepen nem tudtam kipróbálni egyiket sem, lehet hogy ott a 4T-t választanám én is
Ha ennyi sem megy egyedül (vagy a kezelési könyvből), akkor szerintem mindenki (de főleg a motor) jobban jár ha inkább szerelőhöz viszed...
Nálam van amikor egész nap nem fogy el fél tank,abból is legalább 1 liter elfolyik mikor fejtetőn áll. Igaz nem is utazunk sokat!
keresd rikizuzdát...debrecen,parilla...neki is van
jól mondod ronis!
egy 2T géppel is szépen fel lehet kúszni ha szépen elfolyatja az ember...de egy kezdő nem tudja,meg kell tanulni a 2t-t kezelni...egy 4T nél ez megvan nyomatékból azért is egyszerűbb azzal menni

fogyasztás, 3,4 óra alatt ment el 8-9 liter,amiben volt a motor elfeküdve is tahát nem mind fogyasztásból szármozott,hanem elfolyásból is ..és a 525 aki ugyan ennyit ugyan azon helyen jött velem kb 6-7literrel érte be...
hy...giraffe 06-os 525 exc-re nem tudsz hátsó sárvédőt?....melyik tipus/évjárata eggyezik még megvele? és ujba kb mi pénzt?
kösziii
Helló! KTM lc4 640 adventure-val motorozom és az lenne a kérdésem hogy a központi rúgón hogy lehetne állitani mert ha 2 személy ül rajta anyira lemegy hogy kb 5 centi van a kerék és a sárvédő közöt és ha belemegyek egy kis bukkanóba beleér! köszi
Már meggyógyult, mondjuk még mindig nem az igazi, de már nem is lesz...
Elhiszem hogy a 300-as betyár gép és nem annyira kezelhető mint a 4t de ha lenne fent normális áron fent egy 2006+-os akkor inkább azt venném de így maradok a 450-525-nél. 8hónapja ültem először mocin tisztában vagyok vele hogy még nem rendelkezem elég tapasztalattal de a havernak a 450/525-ösével is odateszem magam enduróba/crosspályán is! és a cross-t nekem nem engedi meg a tárcám úgyhogy azért döntöttem ezek mellett ez ha karban van tartva akkor nagyon nem kell hozzányúlni valamint 5 év múlva is motor marad és kelendő ! A motort majd kiismerem nem vagyok az a fajta aki rögtön fejjel a falnak.
Nemtudom hol használjátok a 4T-ket hogy annyit kajálnak.Nekem mikor szopós részen 1,2,3-ikba tudok max menni és pörög a gép rendesen akkor se eszik 6-7L nél többet.GD én össze tudom hasonlítani a 300EXC-t meg az 525EXC-t még egy évjárat is.Az 525-ös jóval emberbarátabb motor mint a 300.De nem mondanám hogy rosszabb bármelyik is a másiktól!
nekem 525 sx em van...ha olyan istenesen adom neki a lapot akkor képes 3 óra alatt egy tankot elpusztitani.a volt ec 250 em az meg képes volt egy szombati motorozás alatt ami olyan 7-8 óra Nem intenzív motorozás volt de 2 tankot +még 2-3 litert enni.a 4t is megeszi a magáét bőven még néha többet is mint a 2t
üdv.
hú.b@zdmeg az adatlapodon azok a röntgen felvételek a csavarokkal... ráadásul az a duplaöltésű+facsavar... ezeket a fájdalmas képeket csak az tudja megérteni, akiben már volt hasonló... (nekem a vállam nézett így ki)
remélem meggyógyult!
Mindenki be van szarva hogy mennyit eszik egy nagyköbös 4-t, hát nem tudom, 300-asom még nem volt de az 525 ha pörgetve van nem sokkal eszik kevesebbet mint a 250-es cr-em evett