A sport motorosok az utakon randalíroznak, az endurósok az erdőkben ez felháborító! Viktor itt az idő cselekedni! Védd meg az országot a terrorista motoros csürhétől. Ezért a Gyurcsány a felelős. Jól érzem hogy egyre élhetőbb az ország? Rosszabbul élünk mint négy éve! (te megmondtad nagy vezér)
Bármelyik EXC-é jó rá 2004-2007-ig. Ha nem kell hátsó lámpa, akkor bármelyik SX-é is, 2003-2006-ig.
Egy fekete nekem is van (lámpa nélküli, meg kisebb karcok vannak rajta, de nem törött, nem repedt) ha érdekel.
A képen látható hátsó lámpa már elkelt!
Én se tudom mi a gyikot csinálnak hogy minden motor ennyit fogyaszt náluk
525-össel én is mentem párszor, tényleg jó gép az is, nem arról van szó, de nekem a 300-as jobban tetszett...mondjuk igazi, 3D-s terepen nem tudtam kipróbálni egyiket sem, lehet hogy ott a 4T-t választanám én is
jól mondod ronis!
egy 2T géppel is szépen fel lehet kúszni ha szépen elfolyatja az ember...de egy kezdő nem tudja,meg kell tanulni a 2t-t kezelni...egy 4T nél ez megvan nyomatékból azért is egyszerűbb azzal menni
fogyasztás, 3,4 óra alatt ment el 8-9 liter,amiben volt a motor elfeküdve is tahát nem mind fogyasztásból szármozott,hanem elfolyásból is ..és a 525 aki ugyan ennyit ugyan azon helyen jött velem kb 6-7literrel érte be...
Helló! KTM lc4 640 adventure-val motorozom és az lenne a kérdésem hogy a központi rúgón hogy lehetne állitani mert ha 2 személy ül rajta anyira lemegy hogy kb 5 centi van a kerék és a sárvédő közöt és ha belemegyek egy kis bukkanóba beleér! köszi
Elhiszem hogy a 300-as betyár gép és nem annyira kezelhető mint a 4t de ha lenne fent normális áron fent egy 2006+-os akkor inkább azt venném de így maradok a 450-525-nél. 8hónapja ültem először mocin tisztában vagyok vele hogy még nem rendelkezem elég tapasztalattal de a havernak a 450/525-ösével is odateszem magam enduróba/crosspályán is! és a cross-t nekem nem engedi meg a tárcám úgyhogy azért döntöttem ezek mellett ez ha karban van tartva akkor nagyon nem kell hozzányúlni valamint 5 év múlva is motor marad és kelendő ! A motort majd kiismerem nem vagyok az a fajta aki rögtön fejjel a falnak.
Nemtudom hol használjátok a 4T-ket hogy annyit kajálnak.Nekem mikor szopós részen 1,2,3-ikba tudok max menni és pörög a gép rendesen akkor se eszik 6-7L nél többet.GD én össze tudom hasonlítani a 300EXC-t meg az 525EXC-t még egy évjárat is.Az 525-ös jóval emberbarátabb motor mint a 300.De nem mondanám hogy rosszabb bármelyik is a másiktól!
nekem 525 sx em van...ha olyan istenesen adom neki a lapot akkor képes 3 óra alatt egy tankot elpusztitani.a volt ec 250 em az meg képes volt egy szombati motorozás alatt ami olyan 7-8 óra Nem intenzív motorozás volt de 2 tankot +még 2-3 litert enni.a 4t is megeszi a magáét bőven még néha többet is mint a 2t
üdv.
hú.b@zdmeg az adatlapodon azok a röntgen felvételek a csavarokkal... ráadásul az a duplaöltésű+facsavar... ezeket a fájdalmas képeket csak az tudja megérteni, akiben már volt hasonló... (nekem a vállam nézett így ki)
remélem meggyógyult!
Mindenki be van szarva hogy mennyit eszik egy nagyköbös 4-t, hát nem tudom, 300-asom még nem volt de az 525 ha pörgetve van nem sokkal eszik kevesebbet mint a 250-es cr-em evett
viccesek
Egy fekete nekem is van (lámpa nélküli, meg kisebb karcok vannak rajta, de nem törött, nem repedt) ha érdekel.
A képen látható hátsó lámpa már elkelt!
525-össel én is mentem párszor, tényleg jó gép az is, nem arról van szó, de nekem a 300-as jobban tetszett...mondjuk igazi, 3D-s terepen nem tudtam kipróbálni egyiket sem, lehet hogy ott a 4T-t választanám én is
egy 2T géppel is szépen fel lehet kúszni ha szépen elfolyatja az ember...de egy kezdő nem tudja,meg kell tanulni a 2t-t kezelni...egy 4T nél ez megvan nyomatékból azért is egyszerűbb azzal menni
fogyasztás, 3,4 óra alatt ment el 8-9 liter,amiben volt a motor elfeküdve is tahát nem mind fogyasztásból szármozott,hanem elfolyásból is ..és a 525 aki ugyan ennyit ugyan azon helyen jött velem kb 6-7literrel érte be...
kösziii
hú.b@zdmeg az adatlapodon azok a röntgen felvételek a csavarokkal... ráadásul az a duplaöltésű+facsavar... ezeket a fájdalmas képeket csak az tudja megérteni, akiben már volt hasonló... (nekem a vállam nézett így ki)
remélem meggyógyult!