Kérem aki tud segítsen!
Elsőtelóban szeretnék cserélni szimeringet.
Ma reggel meg is jött, csak éppen nem tudom, hogy mennyi olajat öntsek bele száranként.
Nem találtam semmi infót és a boltban sem tudták megmondani katalógusból.
Köszönöm a gyors választ!
De most még szerencsére nem egetverően sűrgős, csak nézelődök.
Az utolsó dugattyú van benne és gondolkodom, hogy hüvelyeztetni vagy egy nicosil-os hengert érdemesebb venni.
Azért köszi még1!
Olvasom hogy fékbetét a téma.. és eddig minden motoromba ilyet vettem! Szerintem ár/érték arányba és az eddigi tapasztalataim alapján jó ez a márka!
Egy kis segítség a választáshoz!
pedig élőben is csak ezt tudnám tanácsolni hogy probáld ki, másképp sose fogod tudni milyen...
messziröl jött ember meg ugye azt mond amit akar, namegaztán ott van még a van akinek a vörösek jönnek be van akinek meg a szőkék, van akinek a hosszulábuak van akinek meg a dundik... szoval probiren bitte...
Üdv. KTM lc4 640be gumimenesztöt és az agyat amire rácsavarazzuk a lánckereket tud vki ?! SM szettbe kellene vhol kieesett az enyémböl és nem találom a padláson
Az én Rmz-m már 5-sebességes és jobb vele az endurózás,mint a régiekkel. Az,h sűrűn kérdeznek az Exc-ről lehet,de most keveredtem a Ktm fórumra és még nem olvastam róluk. Hidd el én szívesen kipróbálnám őket,h legyen összehasonlítási alapom,de az a helyzet,h a társaságomba,minden motor megtalálható,kivéve az EXC-t :((((
Egyik haveromnak volt egy Drz-je amit újan vett és tudom,h láncszettre,gumikra,fékbetétekre stb. ugyanannyit kell költeni,mint egy krosszmotorra,mert eszi az endurózás! Csak az a jó benne,h azt sem tudja egy Drz tulaj,h mi az a dugó csere,az Rmz-nek meg hivatalosan 60óránként kellene:((( Ezért vagyok kíváncsi,h az Exc-knek motorikusan milyen a szervízigényük: olyan,mint egy másik endurónak,vagy inkább a krosszmotorhoz hasonlít és állandóan bontani kell a motorját?
Kérem aki tud segítsen!
Elsőtelóban szeretnék cserélni szimeringet.
Ma reggel meg is jött, csak éppen nem tudom, hogy mennyi olajat öntsek bele száranként.
Nem találtam semmi infót és a boltban sem tudták megmondani katalógusból.
Előre is köszönöm!
Mit kérsz érte nekem kellene egy nagy tank?
Köszönöm
De most még szerencsére nem egetverően sűrgős, csak nézelődök.
Az utolsó dugattyú van benne és gondolkodom, hogy hüvelyeztetni vagy egy nicosil-os hengert érdemesebb venni.
Azért köszi még1!
Egy kis segítség a választáshoz!
http://www.pinkmotors.hu/ap-ra...
AP közül melyiket vetted a 4 közül?
Köszönöm.
Első teleszkópokhoz keresek légtelenítőt! Ha van valakinek jó árban, az jelezzen .
messziröl jött ember meg ugye azt mond amit akar, namegaztán ott van még a van akinek a vörösek jönnek be van akinek meg a szőkék, van akinek a hosszulábuak van akinek meg a dundik... szoval probiren bitte...
persze kérdés kinek mit jelent az enduro
ezt meg sose értettem hogy kb hetente 2-3 ember jön megkérdezni milyen az exc, menyit eszik, és milyen gyakran kell szervizelni....
esetleg ha kiprobálnátok..ÉLŐBEN rögtön lenne rola némi benyomás, de ha csak igy a billentyü mögűl akartok endurozni akkor minden oké..