Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igy van gyári magura..
érd: uazosember@gmail.com
gyári 5W olaj, vagy 2,5W
mindent teljesen kitekerni softra, és a húzón (a felsőn) lassan kattogtatni ahogy érzed visszafele

olajszintet a minimumra a telóban (van egy ilyen WP-s könyv a narancs KTM-es dossziéban, ha nincs meg leírom az adatokat, enyém 2002-es
Szerintem van új. Adjam fel postán holnap?
Szia!
Kormány érdekelne (ha a gyári magura SX vagy mi)
szia zsiráf gyuri vagyok a husqvarnától érdeklődni szeretnék nincs -e elfekvőben 450-exc hez kuplungoldali tömitésed a belső a nagyobbik motorszám 759435623 váz sz vbkrca4097m319591 segitséged előre is köszönöm üdv gyuri
Sziasztok
2006 os ktm 525 sx nek szabad ennie az olajat minimálisan?
Nem füstöl kéken és nem folyik az olaj sehol.
Köszi
de genyók vagytok nem mondtam hogy aluminium, hát ennyit én is tudok
nem mondtam hogy az, a színét jellemeztem. akkor fényes szürke
ó kicsike FAIL.
Drága Hölgyem! Az alaméneum, az nem bír mágnesezhető tulajdonsággal...
És ilyen alumínium színű volt
Ha tüskeszerű, akkor az a váltó fogaskerekek normál kopásából származnak....
Ma volt olajcsere a gépen. Leeresztő mágnescsavar tele fémforgáccsal, meg a jobb oldali blokkfedél leszedése után az ottani mágnesen cuccon is volt egy adag.. Apró tüskeszerűek. Mitől lehet? Mit csináljak?
Megvan még az önindító?
Keresel? De miért nem veszel újat?
Első teleszkópról van szó
Sziasztok.
KTM 525 sx 2006 os típusú motornál nagyon kemény afutómű mert endúrózásra használom.Az lenn e eakérdésem hogy átszelepelés nélkül mi a megfelelő beállítás endúróra?
Hogy rendesen csillapítson.és ne az legyen h leveszem a csillapítást és akompressziót is legaljára.
Előre is köszi
Üdv
Ktm exc 250 1999 dugót keresek !
Szia! Nekem is kellene! mi az ára?
Mint ahogy írtam, 15 körül emlékszem...
Szia!

Nekem 04-es 525-re kellene.
Ára?

Üdv: Szabolcs
Hali, sm szetted megvan még? alu színű vagy fekete. Köszi
a blokk meg a váz 100000% hogy 94 es!de lehet hogy az idom régebbi! hajtókar is 94eshez lett rendelve!