KTM EXC 250 2T 1999 KEIHIN karburátorán szeretném pontosan beállítani a benzinszintet. Sokat böngésztem a neten, de csak ezt a videót találtam, ami segítségemre lehet: http://www.youtube.com/watch?v...
Az a baj, hogy amikor 5:45-nél a benzinszint helyzetéről beszél nem tudom megállapítani, hogy hol mutogatja a benzinszintet? Én úgy vettem ki, hogy a benzinszint, ott van ahol a karburátort meg lehet bontani. Angolul valaki? Előre is köszönöm!
Hali
KTM LC4 Duke2 alkaztrészek eladók..
HA JÓL TUDOM néhány alkatrész megegyezik EXC, LC4 ,SMC MOCIVAL.. ELSÖ FÉKTÁRCSA MAKULÁTLAN KOPÁSMENTES..BOLTI ÁRA HORRIBILIS ÖSSZEG..WP TELOK IS MAKULÁTLANOK, HIMBA NEM LÓG NEM KOTTYAN.. KARBI MIKUNI 5800KM-ES
ÉRDEKLÖDNI UAZOSEMBER@GMAIL.COM
Sziasztok,eladóvá vált hűűű cimborám. Ktm smr450 2007-es.61üóra van benne hivatalosan.28volt benne mikor megvettem a gyártól,akkor ott kicseréltek benne mindent és úgy adták oda,így most 33üó van benne.Extra ami rajta van Akrapovic,Antihopping csúszókuplung,K&N sportlégszűrő,scott kormányteló.
Az a baj, hogy amikor 5:45-nél a benzinszint helyzetéről beszél nem tudom megállapítani, hogy hol mutogatja a benzinszintet? Én úgy vettem ki, hogy a benzinszint, ott van ahol a karburátort meg lehet bontani. Angolul valaki? Előre is köszönöm!
Nem veszi le róla........már mondtam neki.
jó a vas,szedi a talpát
mentem 1 Verseg-Köki 6Day-t
Majd megyek ma is,azért van
Nem tudom kire gondolsz,de nem veszi le róla
Pedig az lenne a legolcsóbb +oldás!
Akkor ez sem lett olcsóbb!
Nos akkor ezt is még hanyagolnom kell......de kösz az infót!
hali
Gyári áron?mennyi lenne?
KTM LC4 Duke2 alkaztrészek eladók..
HA JÓL TUDOM néhány alkatrész megegyezik EXC, LC4 ,SMC MOCIVAL.. ELSÖ FÉKTÁRCSA MAKULÁTLAN KOPÁSMENTES..BOLTI ÁRA HORRIBILIS ÖSSZEG..WP TELOK IS MAKULÁTLANOK, HIMBA NEM LÓG NEM KOTTYAN.. KARBI MIKUNI 5800KM-ES
ÉRDEKLÖDNI UAZOSEMBER@GMAIL.COM
Véletlenül 04Exc450re nem tudsz k.munkahenger védőt?
2002-es EXC 200-hoz keresek kartelvédőt illetve kipufogóvédőt.