Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a fene! azért köszi! :P
elvitték kompletten a blokkal ..
irj rám .. uazosember@gmail.com
sziasztok!
SM fórumra már írtam, de több szem többet lát alapon megkérdezem itt is.

'05 exc 525-be tennék sm cuccot, olyan kérdésem lenne hogy van valakinek itt a fórumon gyári fékje 320-as tárcsával, esetleg 310-es el?
Kéne egy kép az adapterről, esetleg 1 méretezés
Előre is köszi
a váltókart nem látom a képen, de ha megvan az nekem megérne 1500-2000 Ft. ot
Halihó..
szerintetek 200E-250E megérnek ezek a cuccok egészben? wp telok, fékek BREMBO ,magura cuccok tartály,karbi hütök, idomok,ülés, gyujtás,stb..én ugygndolom h igen--
Esetleg valami olyan könyv nincs ami adatokat is tartalmaz?
pl karburátornál fúvókázás stb.
Köszi
Igen köszönöm szépen erre vol szükségem
üdv
link Remélem tudtam segíteni!
köszi ezt én is megtaláltam,de nekem szerelési könyvre lenne szükségem.
köszi
sejtettem mert már nem láttam a hahun..
Eladtam már!
Megvan még a futód?
nem is mondtam én hogy nyavajogni kell a fogyasztás miatt ahogy mész, úgy fizetsz.. biztos ennek is lehetne növelni az étvágyát, bőven
Az 640-től tényleg nagyon jó...

Vicces amúgy hogy érzésre sokkal szarabbul mennek mint a 625 (pedig amúgy teljesítményben minimális a különbség) általában mégis észrevehetően többet fogyasztanak
gyári volt minden rajta,még a lánc fogaskerekek első gumi ...stb
szerettem ha egyesbe kerékre állt,és majd 120km/h-nál ért újra földet az első kerék
sose nyavalyogtam a fogyasztás miatt,mert tudtam hogy annyit kell tankolom,amennyire a gázt húzom neki
Mivel nekem szar az aksim és még nem vettem újat mert szarok rá, ezért én is rugdosom a 640-et és nekem sem indul szívatóval.
Hogy miért? Engem nem érdekelt a lényeg hogy gyújtás nélkül szívatóval rúgok rajta 3-4-et félig behúzott dekóval aztán dekó vissza gyújtás rá szívató le és rúgás.Miután beindult gyorsan szívató rá és már jár is.
Volt már hogy berúgtam szívatóval acélbetkós bakancsba szerintem sokat számít a technika és hogy mekkorát bírsz rá rúgni, ha gyenge az aksi és lassan forgatja akkor sem indul ám be szívatóval.
Egyébként az fcr karbi egyébként is gyorsító pumpás nem próbáltad még hogy húzol neki párat a markolaton így sercint be egy kis anyagot a szelepekhez mindjárt lesz dús keveréked...
180km/6liter mindenféle felhasználásban (utasvitel, Mátra, város, "távolsági"..)
Mindez hány km-re

Anno a 625-össel egyszer 190 km után kellett félreállnom és felhívni haveromat hogy hozzon nekem benzint
Ja és annak 9 (vagy 9,5?) literes a tankja
sok mindentől függ azért.. áttétel, egyéb módosítások.. de kellemes meglepetés volt hogy a várt 9-10 liter helyett 6nál már csordult volna ki
még most olvasom,elég jó a fogyasztásod
nekem 100km-en evett 8 litert....lehet nem ismertem eléggé a csuklómat
nekem megvan minden régi kiszedett alkatrészem a motorjaimból (kivéve az elsőből a dugattyú )
ki tudja,lehet polcra kell neki,mint gyűjtemény,vagy akármi!
motor alkatrészekből szép dísztárgyakat lehet csinálni
akkor én meg vennék alig használt benzint!
de most komolyan, ez annyira skót.. mint mikor kirakja a budipapírt a ház elé száradni.. használt dugattyú