Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja az első az continental 130/70/17
az ára 10e
elöl pireli 100/90/19
az ára 8e
vagy felnistöl odadom 13-ba!
Ok és menyit kérsz érte?
Az kemény!
Végre mennyit megy?
Az első képen ami van az mekkora milyen gumma?
Akkor magyarul szar fajta gumi! Kösz a választ!
Ha ennyi fölösleges pénzed van, inkább szórd szét az utcán vagy gyújtsd meg, az legalább látványos...
Sziasztok! Valaki használ vagy használt GLICOSAM ALU fagyállófolyadékot? Itt a link: LINK
Az alumínium részek védelmére szeretném használni a KTM GS 125 1987-es motorban. A boltban így kértem hogy olyan fagyállót adjanak ami nem bántja az alumínium részeket, ezt adták, csak nem tudom hogy mennyire lehet elhinni azt amit a flakonra írnak! Valakinek valami tapasztalata van ezzel a folyadékkal?
Üdv, Bence
Helló!
Gumi vásárlás elött állok LC4-re. Heidenau K73-at néztem vélemény róla? Esetleg valaki tud valami jót ajánlani?
minden eladó ami a kéken látható a felninek darabja 5e
valakit nem érdekelnek gumi,?
a hátsó az zsír új!
ha valakit érdekel írjon rám! vagy adatlapomon az elérhetőség!
14:42
Mondjuk ha 50-nél már 5-ben mész (és ugye az LC4-en onnan nincs is hova váltani tovább), akkor lehet hogy kicsit megunja az ember a váltogatást...
hali nekem van irj rám küldök képet.
uazosember@gmail.com
Feedback: Megbízható eladó mindenkinek csak ajánlani tudom! Great Seller! ++++++++
Köszi szépen! ++++++++++++
Azért kérdezem mert nekem 15-38 van és lassan aktuális lesz a lánc csere úgyhogy másik áttételen gondolkozok.
Nekem ez is megfelel tökéletesen, gyorsan úgy sem szoktam menni 110-120-ra ráállok és bőségesen elegendő nekem.
Vagy 16-40-en (az éppenhogy majdnem ugyanaz mint a mostani) vagy 16-42.
Egykerekezgetni szeretnék, de nem birom nagyon felküzdeni az elejét 2-3-ban gázból
De rajta vagyok az ügyön
15:42, így elég kerekezős
Nekem 17-42 van fent mivel új a moci nagyon tetszik. De 17-38 at ajánlottak így rendeltem egy hátsó fogaskereket, mert azt a tanácsot kaptam h az jó utcára.
Igen endurora való, hosszabb fajta! Gyárilag KTM narancs színű és feketére van fújva! Állapotra pedig JÓ! Üdv : Zsolti
rohadt sebesség válto... a fene se érti mi a picsnek van.
amelyiket karbantartották...
Sziasztok!
Mostanában elkezdtem fenni a fogam 1 KTM 450 EXC-re. 2007-es évjáratig. Melyik évjárat az, amelyik motorikusan a legtartósabb/megbízhatóbb?
Válaszokat előre nagyon köszönöm!
16:38
15:42 volt rajta amikor vettem, na olyat ne rakjon fel senki, azzal állandóan sebességet kell váltani
üdv. érdekelne hogy hol lehetne beszerezni ktm 690 endurohoz hátsofket amit taposol aláboddal és hogy kb menyi pénz lehet. köszii
17 42 így pont erősebb 1 kicsit mint a kexié..