Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miben változott most a motor vizsga? van még rutin?

meg kéne csinálnom a különbözetit nekem is, már csak az hiányzik a sorból
Nm! Ha jól tudom Mesterszálláson van.
Köszi az oldalt Bogyo, csemegéztem vannak jó kis lc4-ek! Majd személyesen is megnézem! Csak még nem tudom helyileg hol van...
Nekem is sajátom a motorom de az előző motoromnál nem voltam még 18 mikor vettem. Én külömbözetit tettem tavai évben mert meg volt az A1 2 évem. Most neked 800-ba volt a moci mindennel az jó. Mennék én szívesen de még megvan az EXC-m nem megyek mert nincs pénzem. Nagyon elkótyavetyélni nem akarom mert jó kis gép szeretem. De jó lenne v mi nagyobbra váltani. Ha majd megjön rá a vevő akinek annyit ér mint nekem akkor nézelődöm jobban.
Ja az lesz! Amint haza megyek Lc4 kereső túrára indulok! Már rég óta álmodom róla, eddig crossoztam, de most ez az új dilim! Remélem valóra válik! Amugy gyönyörű a mocid! Lehet igazatok van és keresek inkább egy papírosat...nincs vele annyi gond!
nekem sajátom a motor, mivel alapba csak úgy lehet jogsim rá hogy elmúltam 18 (én nincs kedvem jogsi nélkül rohangálni ) az átíratás 60 volt (biztosítással, mindennel) így jött ki a motor 800-ra úgy hogy friss a műszaki, és nagyon nem is kell hozzányúlni (gumit vettem rá újat mert nekem van egy kedvelt típusom és azt akarok erre is)
szerintem számolj utána hogy éri meg jobban.. sőt, menj el és nézd meg. felesleges itt szaporítani a szót, mert lehet hogy be se indul (mondjuk kétlem)
Pontosan mi a különbség a prestige lc4 és az alap közt? Valaki meg tudná mondani? Köszi!
Én 700-ba néztem kb2 hónapja itthon egy 04-es prestiget. Az egy jó vétel volt sztem, reális ár volt. Mondjuk ahogy elnézem a képeidet nem egy kókány motor, szép. De mindenki olcsón akar jó motort venni és én ezt találtam jobbnak ami kintről van mivel sajnos több pénzem nincs és természetesen meg kell nézni ,hogy mien lehet h nem jó képről jól néz ki. Amugy ha nem vagy 18 akkor szülői nyilatkozat kell h nevedre kerülhet a motort és ha v mi nincs befizetve a szülőt terheli (legalábis mikor nekem az RX-em volt így volt ha jól emléxem de szülői nyilatkozat kellet). A súlyadó meg biztosítás nem tudom mien árba vannak nekem a 200-as EXC-re a biztosítás 2000e FT körül van de monjuk papíron csak 11kw szal azért olcsóbbak rá a dolgok.
az enyém 04-es, igaz nem prestige, de akra volt rajta (+friss olajcsere, friss műszaki, tartalék lánckerék egyéb apróságok..) és 740 volt. igaz hogy kb az adásvételi megírása volt a legbonyolultabb folyamat a nevemre kerüléséhez..
legyen igazad!..
Egyre szigorúbban veszik a dolgokat fénykép készítés kamera a műszaki közben stb... És ha jól tudom első forgalomba helyezést a KPM. hez kell vinni a gépet. Ott meg szoktak elég tuskó emberek lenni de nem tom pontosan h oda kell e vinni.
az 1 dolog hogy neked megvan az ismeretségi köröd erre és esetleg neked a negyedéért megcsinálják. De egy vad idegennek vagy a többszöröséért vagy épp meg se csinálják, mert egyre jobban a körmükre néznek ezeknek a dolgoknak.
nem számolgatod a többi dolgot... lehet hogy 150-200 at adsz vkinek a zsebébe, de ebbe nincs benne a telefonálgatás a rohangálás az ide-oda kocsikázás...
ha nem is lesz többe, lehet de nem is lesz nagyon sokkal olcsóbb ha rohangálsz papír után meg szórakozol vele.
Amit néztem egy 04-es Prestige 2000 euro (600eFT 300-al számolva) én 100eFT ot számoltam sztem annyiba lenne a papírozás. És akkor névre írva friss műszaki. Itthon a legolcsóbb ien moci 860eFT+átírás nem tudom meik jobb lehet h ez ami kintről van egy kutyaszar (bocs a kifejezésért) de meg kell nézni.
Persze, hogy van ilyen, de nem lesz olcsóbb mintha vennél egy rendes motort gyíííííííí
Ezt én nem hiszem el. Vagy akkor meg elmegy a haszon a kenőpénzekre.
Meg ez már megint olyan, hogy valakinek az akárkijének a micsodájának a haverjának a sógornak a druszájától hallottam. Szóval blablabla
igen.. ez a hivatalos eljárás.. de ezt ugye meg lehet kerülni és a negyede se kell..
link én itt néztem mocit és elég olcsón jönne ki ha én helyezem forgalomba. Amúgy vannak olyan emberek akik ha megvan a mocinak papírja némi pénz ellenében 1-2 nap alatt elintéznek mindent úgy, hogy neked csak rá kell ülnöd és menni vele.
Sziasztok! Segítséget kérnék hozzáértőktől, Exc 450 2005-ös gépnek a első és hátsó lengéscsillapítóknak az alap-gyári standard beállításai érdekelnének. Köszönöm előre is!
Ja! Azt nem tudtam, hogy vázat kell hozzá szerválni, azt hittem 150ért szerezne rá papírokat, meg max átütik a számokat a vázon. De ha ennyi gond van vele lehet igazatok van! Akkor viszont várok az igazira!Köszönöm, hogy ilyen segítőkészek vagytok!
Az a +150 szerintem nem elég. Vagy mit értesz azon, hogy plusz papír? Ez nem így működik. Venned kell egy vázat valamilyen származási okmánnyal(számla, forgalmi másolat vagy valami amit elfogad a hatóság). Át kell szerelni a motort és ha otthon nem tudod megcsinálni az is + költség. És utána jöhet a sok-sok ezres bürokrácia...műszaki vizsga, forgalmi, eredetvizsga és ezek kiállításának a költségei. Majd regadó és mindenféle illeték meg biztos van még pár dolog amit fizetni kell. Biztos megéri? Ha jó üzlet lenne miért nem így csinálja mindenki? Na mindegy majd elmeséled a végén mire jutottál.
jaa, ha ráérsz, és van kedved ilyennel vacakolni, szíved joga én inkább 3 nap alatt letudtam az egész átíratást és így is fasza gépem van. igaz nem most gördült a szalonból, de nekem tökéletes
Csak számolgattam 600ért veszek egy 2008as Ktm-et +papír mondjuk 150...akkor 750-ért van egy tipp-topp nem régi lc4-esem....Nézd meg az elöbb belinkelt 2007-eseknek mennyi az ára! Lehet keveset mondtam, de még ha 900-nál áll meg akkor is fasza! Ja és én türelmes típus vok, nem gáz ha várnom kell rá hónapokig.
az biztos hogy ez annak való aki szívatni akarja magát.. elég volt a 125ösnél 2 hónapig várni hogy legyen forgalmim, pedig azzal ELVILEG minden oké lett volna..
nem tudhatod, lehet szeret szopni meg rohangálni...