Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

17-40, így nem annyira vad, de keveset eszik
Helló! A sárvédő az endurora van a hosszabfajta ugye? gyárilag fekete vagy levan festve? mien állapotú?
LC4-re (625,640,660) ki milyen áttételt használ utcán?
KTM EXC 525-re hátsó lábtartó kellene nekem! Please!
Akkor megegyx koszi varom szeretettel legyszi ugy add fel h holnap megerkezzen azon a par forinton mar nem mulik ha elsobbsegi lesz kifizetem!
8.000,- a kettő
Mit kersz erte?
Van két használt karbon bilincsem, ha érdekes lehet...
Vasárnap du. nem mentek valamerre?
Gyerekek valaki nem tud nekem kettő kipufogó bilincset a dobra? Akra dob ovál! ha nem is Karbont hanem a fem is jo lenne gumival együtt!
NE mááá
Szia,most láttam meg h visszaírtál : D
Igazából nem érdeklődtem utána,mert irreálisan olcsó volt...
Te megtudtál róla valamit?
Sziasztok!

Eladóvá vált sajnos a motorom,ha valakit érdekelne:

link
Valakit nem érdekel egy KTM sárvédő?
na most meglesem őket 7 végén a találkozón h van e náluk szögmérőő
úgy is kieszi őket a penész
Naná nem szögmérőzés volt ott hanem végbél tükrözés ne mondja már senki hogy a rendőr hord magánál barkács készletet.

Enyémet is megmérhetik a pöcsömet is csak előtte kicsit jobban lépjenek bele a gázba...
Nem szeretnék vitatkozni veled, az oldal nem azért van, de itt a környéken van pár érdekes rendőrforma...
te tényleg elhiszed ezt a marhaságot hogy a rendőr szőgmérővel rohangál és méricskéli a motorok hátulját....

szived joga mit hisztel el, de ez igy marhaság... terjeszteni meg végképp az...

volt már nem egyszer hasonlo esetünk műszaki dolog miatt, pl furgon válaszfal csak félmagasságig volt bent , és hasonlok... az eljárás az hogy bevonja a forgalmit, és szigoritott műszakira kötelez, a forgalmit elküldi ocsmányirodába a vizsga után ott kapod vissza és majd jön a feljelentés után a bünti csekk is...
Szia!

A cipőért az új árának a 60% kérem!

Üdv.
oldal sztender engem is érdekelne.
Már hogy ne lenne hozzá jogköre, sajnos van.
szerintem ez egy városi legenda...

először is rendőrnek nincs jogköre ilyesmire hogy szögmérővel méricskéljen motor hátso sárvédőket... azt teheti hogy ha szerinte nem megfelelő és műszakilag alkalmatlan a jármű akkor forgalmit bevon, és szigoritott KPM vizsgára kötelezi a tulajt....

de hogy nem fog szögmérőzni az tutti...

annak a srácnak szerintem volt biztos más bajság is a fején, rendszám felhajtva, vagy valami hasonlo, csak aztán ilyen hülye sztorival eteti a haverjait hogy megszőgmérőzték....

akit már megszőgmérőztek tegye fel a kezét..... mondom a kezét..
ez a szögmérős sztori ez jó..... elmennek a a picsába ...
Nincs vkinek elfekvőbe egy oldalszetendere vagy mit lehetne rátenni? Seprűnyél kilőve..