Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok exc 520ba mekkora aksi kell hogy rendesen indítsa az önindító mert a fesz megvan az enyémbe de az áram kevés nek sztem mert néha indítja csak el nembírja sokszor áttekerni holtponton a dugot.
nem fordítva kéne?
Hát akkor szedegessél fel fiúkat utasnak,meg másra is jók azok Mondjuk,motort mosni tangában
kanyarokban néha sikerül "jól célozni", máskor könnyen elszöknek a gonoszak de erről psszt
Pedig olyan hírben állsz, hogy "solymokra" vadászol a Mátrában...! Vajon tudják az állatvédők?
ha egyszer ez az igazság
áá akkor már rég nem volt meg fogalmam sincs hol szökhetett el "kergetés".. vicces otthagytál mint a borravalót
Jó duma
Mi történt vele, csak nem elkopott Busa kergetés közben?!
ááá nincs csávó csak egy évfolyamtársam vinném be suliba majd
Szegény csávó.eléggé szétlehet esve,ha egy kis motrizástú szíthullik a műláb A tojásai egyben vannak?
A-a, csak arról az oldalról rázta ki a csavart (én meg pont akkor nem néztem át..) és elhagyódott (szép magyarosan)
Mé csak egy kell?Fél lábú volt előző csávod?
Eladó egy KTM supermoto első sárvédő fekete szinü sérülésmentes vagy elcserélném egy KTM enduro sárvédőre szintén fekete szin legyen :)
Valakinek nincs véletlen egy fölösleges hátsó lábtartója LC4-hez (bal oldali)?
Nem hiszem el hogy ennyi kontár van Házi disznózsír kell a blokkba.Még pedig úgy hogy felolvasztod és beletöltöd gazdagon!Hagyd kihűlni és MEGAKOMPRESSZIÓ lesz a gépben
Ha máááá nyúúúú akkooooo KTMÖÖÖ nyúúúú!
most néztem sxc-t de azé téglalap alakú lámpás enyém meg gyémánt vagy mi, szóval nem tudom h jó lehet-e
pff.. milyen olcsóak vagytok.. olvasztott margarin, az a tuti a blokkba! igaz hidegen még kicsit darabos
de a kuplungba csak a floriol a legjobb, a telóba meg az aro étolaj, csak előtte sütni kell benne rántott húst, hogy az apró panír darabok bele épüljenek a kopott kirepedezett szimeringbe és csapágyba
ÚR-ISTEN!
Használt étolajat,de,hogy jobb legyen kerül egy literhez egy merőkanálnyi zsír is.Ez így a legtutibb 4-T-2T mindegy mindbe ezt kell tenni
Jól szarrááztam de a talaj nagyon jól fogott.Kiadós kis motorozás volt
Ha gyári az SM sárvédő akkor jó az összes EXC-re!
még működik, nem száradt le próbáltam itt egész nap csöpörgött.
de azért teletankoltam meg légszűrőt mostam, hátha holnap lehet sarazni, most is esik folyamatosan