EMBEREK!"Aki ma nem motorozott annak száradjon le a pélója"Az eső kifejezetten jót tett a lelkivilágomnak na meg hogy az XT 125 után végre normális motoron EXC 525 ülhettem Kicsit más a két szerkezet
EMBEREK! Jó lett a kuplungom, már kiemel faszán!:) Alsó munkahengerbe O gyűrűt kellet kicserélni.:) Köszönöm mindenkinak aki értelmes válaszokat adott a néha ostoba kérdéseimre!
Az hogy ki milyen "ember" bele se megyek!
Ja hát Castrolék már akkor ellátták a világot kenőanyaggal amikor egyik másik márka (autó meg motor) még se fejben se pappíron nem létezett! Ez is tény!
Nekem a berg egyértelműen de a ktm-be is Ipone Katana ment és szerintem nagyon jó olaj! Ezeken kívül csak a motul-al volt dolgom na szumma szummárum azzal össze sem lehet hasonlítani a Ipone-t! Ez az én tapasztalatom!
Na megjöttem azt még mindig az olaj a téma?Mondjuk egész világot az mozgatja Hapsikám holnap kéne menni egy laza csapatást nemgondolod?Szólok még egykét cimborának talán jönnek ők is
jajj Ricsi...nincs mire menni...
el kell olvasni az apróbetűst...mint a hiteleknél...ott rejlik a lényeg!
bejönne...
kitalálnék magamnak egy olajmárkát és az lenne az isten a ktm fórumon
Ja hát Castrolék már akkor ellátták a világot kenőanyaggal amikor egyik másik márka (autó meg motor) még se fejben se pappíron nem létezett! Ez is tény!
Nekem a berg egyértelműen de a ktm-be is Ipone Katana ment és szerintem nagyon jó olaj! Ezeken kívül csak a motul-al volt dolgom na szumma szummárum azzal össze sem lehet hasonlítani a Ipone-t! Ez az én tapasztalatom!
Csak a lotto segíthet!