Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valószínűleg igen, ha olyan a fejidomja, mint egy 2006os SXCnek...
Sm sárvédő jó lehet az EXC-re
Ma hívtalak, kinyomtad a telót! Majd még keresleg ezzel kapcsolatban. A doma dobot szerintem megveszem!
helyes cselekedet volt
Nem akartam hogy leszáradjon, úgyhogy gyorsan kerültem 1-et
parilla.hu 600Ft/db+200Ft a csavar
2002-es :)
sziasztok! keresek 520-as EXC-hez, első és hátsó küllőket. akinek van, létszi szóljon! köszönöm
Találtam pár idomot a garázsban! Hűtőidomok 5000ft/pár rajtszámtábla 1500ft
szeva! 13+ posta!
EMBEREK!"Aki ma nem motorozott annak száradjon le a pélója"Az eső kifejezetten jót tett a lelkivilágomnak na meg hogy az XT 125 után végre normális motoron EXC 525 ülhettem Kicsit más a két szerkezet
EMBEREK! Jó lett a kuplungom, már kiemel faszán!:) Alsó munkahengerbe O gyűrűt kellet kicserélni.:) Köszönöm mindenkinak aki értelmes válaszokat adott a néha ostoba kérdéseimre!

jajj Ricsi...nincs mire menni...
el kell olvasni az apróbetűst...mint a hiteleknél...ott rejlik a lényeg!
tettem is a mai nap...
bejönne...
kitalálnék magamnak egy olajmárkát és az lenne az isten a ktm fórumon
Akkor onnan hordta! Ebből is tisztán látszik,mennyit járok bevásárolni!
Az hogy ki milyen "ember" bele se megyek!
Ja hát Castrolék már akkor ellátták a világot kenőanyaggal amikor egyik másik márka (autó meg motor) még se fejben se pappíron nem létezett! Ez is tény!

Nekem a berg egyértelműen de a ktm-be is Ipone Katana ment és szerintem nagyon jó olaj! Ezeken kívül csak a motul-al volt dolgom na szumma szummárum azzal össze sem lehet hasonlítani a Ipone-t! Ez az én tapasztalatom!
Ez igaz se mani se ktm se motorex!
Csak a lotto segíthet!
lehet róla szó, de majd holnap beszélünk róla...
Na megjöttem azt még mindig az olaj a téma?Mondjuk egész világot az mozgatja Hapsikám holnap kéne menni egy laza csapatást nemgondolod?Szólok még egykét cimborának talán jönnek ők is
2900 ért kapnám a motult a literesben. 4literes meg11 pénz
igen az 5100-as :D
Remélem az 5100
a motulnak 3500 az ára
én a castrolt pl 2000-ért vettem, a motult meg 2500-ért
a motulnak fingom nincs mennyi az ára de biztos drágább.. én a 10W50 castrolt tudom 10 ér 4 litert!