Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyerekek nem indul a motorom segitsetek! olvastam h valaki tud tavsegiteni! KKAAAAAMMMMM
itt ulok a mocin es nem idul be mit kell tennem eddig tapsra is beindult :D
ja és normálisan nem is lehet leírni h milyen hülye vagy csak úgy h mennyél a faszba igaz?
Azért azt is hozzá kell tenni,hogy ha netalántán senki nem tudja a kérdésre a választ,és nem válaszol senki,akkor a kérdező mindjárt elkezdi szidni a topic lakók összes felmenőjét,elmondja őket mindennek. Volt már erre is példa,jópár!
Az a durva hogy a kibebaszott "keresés ebbe a topicba" egyik értelmes sem írbe azzal nem keres! Csak beír aztán legyen valaki aki még ma megoldja gyorsba a problémát!
És nem csak a lustaság, hanem olvasni nem tudás vagy nem akarás egyből kihozza a vadállatot!

Úgy még senki nem kezdte,
hogy gyerekek próbáltam a "keresés ebben a topicban" funkciót és nem találtam olyan részt ahol esetleg más is ezzel a problémával szívott volna...,
ezért átolvastam ezt a szép topicot (komoly 32ezer bejegyzés) és nem találtam hasonlót sem! Tudnátok adni egykét tippet mi lehet a gáz a vasammal?!

Stílusa lehet hogy van de gondolom esze és tapasztalata/gyakorlata/ is.Ha valaki szerelési tanácsot kér alapvető hogy legalább valami ismerete legyen ,valameddig eljusson ahol elakadhat
De az ő stílusa gáz? Azt sosem látjátok, hogy milyen együgyű kérdések mennek, és főleg úgy, hogy előtte 1 nappal ugyanazt megkérdezte már valaki, csak hát a lustaság nagy úr...Ronis stílusa meg ilyen, de legalább benne van a lényeg, és még olcsó is...
hát van 1 stílusod MORE!
üdv! Az adatlapomon szereplő hirdetésben találsz telefonszámot! A címet sms-ben is elküldheted!
üdv a fehér hűtőidom és a rajtszámidom érdekel ha adsz egy telszámot felhivlak és mondom a cimet a postát természetessen én állom üdv gyuri
15 pénz plusz 100ft/km szállítás
Én vállalok távgyógyítást,8 ezerér! Tedd a hibához a monitort,és sugárzom át az energiát!
De ha kell levizsgáztatom szívesen
Még gondolom leírom vizsgára nem kell az index,Ha van a motoron működnie kell ha nincs nincs.A megléte nem követelmény Kötelező a 2 tükör,féklámpa kürt prizma v prizmás hátsólámpa helyzetjelző tompított fény reflektor kék visszajelzővel,sebességmérő óra.Ez most békülés de ez az igazság Index felszerelése nem kötelező
Nekem egyedül te tűnsz hülyének ,neked nem segítség v.tanács kell hanem egy szereléshez értő ember címe
nyugi már!
menj végig a csatlakozókon multiméterrel meg a kapcsolót is nézd meg meg fújd agyon mindennel csak ne keménykedjetek már
finoman kemény vagy:))))) fogyatékos meg tudod ki! használod itt a nagy szavakat:) baromi kemény vagy! mondjuk igen az ilyen emberek itt tudják ki élni magukat! hisz máshol igen csak el vannak nyomva!
ennyi
te fogyatékos néztél már tükörbe ,? baromságokat kérdezel aztán csodálkozol ha viszonylag szolid formábam elküldenek az idiota kérdéseddel az elektromos szerelőhöz... na takarodjál a picsába azt a szaros adatlapodat meg töltsed ki máskor, és még finom voltam veled....
ha a relé lenne szar akkor semmi se működne rajta nagyokos! amugy meg pont nem az ilyen segitségre vártam! de hát sajna sok ilyen hülye is van az oldalon! és na hát na hát pont sikerült az elején bele szaladnom egybe....:))))
szerinted kia tököm tud megcsinálni egy elektromos problémát neten keresztül?

ütögessem be a billentyűbzetbe hogy nézd át a kapcsolotol kezdve az összes csokit fujkodd át vd40-el, nézd meg a relét mükszik-e vagy berohadt meg ilyesmi....? ha ezzel elörébb vagy hajrá..

de ha elbattyognál egy elektromos haverodhoz az hamarabb megcsinálni mint hogy innen várj tanácsot...esetleg...

amugy hajtokar cserét főtengely szimeringet is vállalok neten keresztül, csere/ 6 ezer az ár..
Sziasztok!
SEGITSÉGETEKET SZERETNÉM KÉRNI!
vettem egy KTM Lc4 prestiget és adta a srác hozzá a gyári indexes farokidomot! jövőhéten vinnem kell vizsgára,és oda vissza kell tennem az indexek véget! viszont hiába kötöttem vissza a hátsó indekszeket nem működnek! biztositékot megnéztem annak nincs baja! igazából én úgy gondolom,hogy csak annyit kellett csinálnom,hogy a lehúzott sarukat vissza helyeztem a helyükre de a várva várt végeredmény nem jött létre tudtok nekem ebben segiteni?
Rendben köszönöm
Gyárilag 4Ah-s van benne.Gyujtóáram 70A.Amúgy meg YTX5L-BS tipusszámu aksit keress bele az a gyári méret!
Na,úgy a jóó Te mosol.én meg leslek