Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg még a két olajszűrő típusában tud vki segíteni?
köszi
1,3 L ha jól emlékszem
Mennyi kell amúgy az excbe?
Szia!
Én ilyet használok bele:
link
Srácok ez az olaj jó az excm-nek? 520as 2002es
Vagy milyet ajánlotok?

http://www.argep.hu/popup.asp?...
Amikor vettem a motort kaptam hozzá pár idomot, de nincs rájuk szükségem, ezért megválnék tőlük! Árat te mondod meg, ha nekem is megfelel akkor mehet az üzlet! Érdeklődni : mohosmate@gmail.com e-mail címen lehet!
28000ft 250-300 exc-re való!
Mi az ára és hány cm-hez való.
Hali!
Valaki meg tudja mondani, hogy kell átállítani a digitális km órát sm kerekekre?
Üdvözletem ktm tulajok egy kérdésem lenne mire kell odafigyelni egy 1995. ktm sx125ccm cross motornál a tulaj most vett bele dugót úgyhogy nincs bejáratva így csak a motor hangját és a váltót tudom megnézni szépen veszi-e a sebességeket! Ti mit tudnátok mondani, meg kicsit hülye kérdés, de hogy járassam majd be ha megveszem meg mennyit esznek meg megvétel után mire kell odafigyelni mert ha most nem jönne össze akkor is szeretnék venni egy cross mocit!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Eladó!
Ilyen matricát honnan tudok venni nemtudjátok véletlenül?

Köszi egyenlőre csak érdeklődtem
6.000,- + posta
Mi az ára?
Pályán még nem mentem 4t krossz géppel, de a krossz inkább pályára való, mint egy enduro...vagy nem?
Van egy fénysérült, de a funkcióját tökéletesen ellátó féktárcsavédőm, ha valakit érdekel...

És persze hosszabb élete is lesz így a PDS szemednek, mert ha cserélni kell akkor az nem olcsóóóóóóó!
nem fog berohadni nyikorogni a pds
Ennek pontosan mi is a szerepe? Miért is jó ha veszek egy ilyet?
Szevasztok! Leltár volt a garázsban. Lett 1pár eladó holmim...
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
amugy mentél már olyan motorral pályán,vagy csak tetszik..?
őszintén megmondva szerintem csak a szinük más...
az összes többi városi legenda.. hogy emez többet bir meg amaz szarabb, egykutya mind, főleg attol függ milyen volt az előzö gazda...
dugot űzemorára cseréltem megnem mondom már mennyi volt , persze volt hogy tul lett hordva ugyis meghallani már a hangján ha kalimpál mert szoknya alig van ...
külön olaj teres, minden második blokk olaj csere után kell váltot is ledobni...
egy emelt kompotos dugoval meg egy tuning rendszerrel rohadt nagyot megy..