Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja gondoltam sajna, túl szép, hogy igaz legyen... Pedig nagyon tetszenek a lc4 prestigek, mondjuk nem tom pontosan mi a különbség az alap és a prestige között... De akkor csak papíros játszik, hát még egy kicsit késöbb leszek Lc4 tulaj, most nincs fent ami tetszene! Köszönöm a segítséget!
Azt már nemigen vizsgáztatod le..
Hali! Igen... :D Kamu, vagy lopott lehet a gép? Rá kérdeztél már?
Sikerült rendelnem a parillánál, köszi!
Kiderült hogy a TM küllők jók hozzá.
Postázni tudok neked
Szia! Te is 2008-as Prestige-t nézted ki 620ért?
Üdv!
KTM 125 SX 2002-es modellhez vásárolnék küllőt!
Első kerék 21", Excel felni.
Van esetleg valakinek eladó?
Hello! Remélem tudtok nekem segíteni, látom itt azértértetek hozzá! Motor vásárlás elött állok Ktm Lc4-est néztem ki...lenne pár kérdésem! Miben különbözik a prestige a többitől? Két dobbal csökken a rezonancia? Ha okmány nélkülit veszek, tudok hozzá szerezni papírokat, és le tudom vizsgáztatni? Előre is köszi a válaszokat! Sokat Üdv!
ne gondold túl
az kemény lehetett.. :d megnéztelek volna.. :D
akkor ez drága lábtartó lesz lehet letértek az útról suliba menet.. :D
most nála van a jobboldali.. megpróbál gyártani egyet az alapján
tegye a lengővillára lábát és kész vagy ha bukógombát tud csinálni akkor csináljon lábtartót is
nem látok a fejébe, de ha ettől jobban érzi magát..
ekkora lúzert mármint a gyerek... sok minden megfordult a fejembe, hogy mit lehetne kérni pár db bukógombáért, de ez még álmomba se jutna eszembe
na jó.. lebuktam.. bevallom.. csinál nekem bukógombát és ezt kérte cserébe.. juj
Pár cuccos elado!
nekem még sose volt gond nincs okuk kergetni, még eü csomag is van (ha azt nem rázta ki magából.. )
van ott vmi amit nem akar elárulni mondjuk megértem a srácot, hátulról csak jobb mint ...
nekem sose volt jó vége mikor motorral mentem suliba... vagy elkéstem vagy be se értem volt, hogy a fél városon átkergettek a rendőrök, utána még gyorsan haza lerak a motor és busszal suliba

az érettségire is motorral mentem, de arról is késtem mrt kergettek azok a rohadédok a bóbitás kocsival
Háde mér,kötelező elvinni? Nem értem én ezt
elhiheted hogy szivesebben mennék egyedül sokkal kényelmesebb az igaz, szoktam is aludni, meg olcsóbb is.. de 1-2 alkalom belefér
KTM EXC hűtővédő gyári 2t-re 2001-2008 közöttire való eladó!

http://www.kepesmotor.hu/motor...
persze , megy a menőzés, hogy suliba hordod a haverokat

unalmas a busz, de legalább lehet aludni