Ja gondoltam sajna, túl szép, hogy igaz legyen... Pedig nagyon tetszenek a lc4 prestigek, mondjuk nem tom pontosan mi a különbség az alap és a prestige között... De akkor csak papíros játszik, hát még egy kicsit késöbb leszek Lc4 tulaj, most nincs fent ami tetszene! Köszönöm a segítséget!
Hello! Remélem tudtok nekem segíteni, látom itt azértértetek hozzá! Motor vásárlás elött állok Ktm Lc4-est néztem ki...lenne pár kérdésem! Miben különbözik a prestige a többitől? Két dobbal csökken a rezonancia? Ha okmány nélkülit veszek, tudok hozzá szerezni papírokat, és le tudom vizsgáztatni? Előre is köszi a válaszokat! Sokat Üdv!
nekem sose volt jó vége mikor motorral mentem suliba... vagy elkéstem vagy be se értem volt, hogy a fél városon átkergettek a rendőrök, utána még gyorsan haza lerak a motor és busszal suliba
az érettségire is motorral mentem, de arról is késtem mrt kergettek azok a rohadédok a bóbitás kocsival
Kiderült hogy a TM küllők jók hozzá.
KTM 125 SX 2002-es modellhez vásárolnék küllőt!
Első kerék 21", Excel felni.
Van esetleg valakinek eladó?
az érettségire is motorral mentem, de arról is késtem mrt kergettek azok a rohadédok a bóbitás kocsival
http://www.kepesmotor.hu/motor...
unalmas a busz, de legalább lehet aludni