Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2750 ért vettem eddig a castrolt

de szerintem kicsit elcsépelt már ez az olaj téma... mindenki azt tesz bele amit akar, ha beleszarik és azzal is megy akkor azzal megy...
Te mennyiért tudsz castrolt meg motult venni?
kérdem én h akkor minek fizetsz többet? :)
Pontosan a lényeg az, hogy rendszeresen legyen cserélve!
castrolt.. itt a környéken 90% (haverok ismerősök) azt tesz.. de valaki azt a Q8 at.. semmi gond vele :) de ha olajtémánál vagyunk van aki épp a motult szidta mint a bokrot.. de én is azon az elven vagyok h mind ugyan az kb. csak a marketing az nagy úr.. szal aki aztmondja h a castrol vagy a motul vagy a tökömtudja mi miatt ment tönkre a motorja az inkább trehány volt..
Ezt én értem, jelenleg nekem castrol van benne de a következő cserénél mindenképp motul lesz mert azt mondják az jobb(nem tudom, lehet hogy semmi különbség nincsen köztük) meg a motult most jó áron meg tudom venni :)
Na miért ti milyen olajat tesztek bele?
Szerintem mióta KTM-em van cirka 8éve már gyakorlatilag az összes gyártó olaját ajánlották nekem a KTM-be Szóval nem kell itt isteníteni se a Motult se a Motorexet se a Castrolt.Mind hasonló tulajdonsággal rendelkezik és mint kitaglaltuk nem ezért fog széthullani a motorod mert Motul helyett Castrolt öntöttél bele vagy fordítva
az is kemény akkor :D
Nem, nem attól :DDDDD de már nem egy embertől hallottam, hogy ezt tegyem bele mert ők is ezt tették/teszik a Ktm-be és ezt mind olyan emberektől akik nem ma kezdtek el motorozni és értenek is hozzá! :)
Aha és szerinted attól lesz a legjobb olaj hogy a haverod forgalmazza? Fura egy gondolat
Nem olyan rég óta, de egy barátom akitől vettem csak azt használt bele és ő forgalmazta is ezt az olajat..
Nem basztatásképp de mióta van KTM-ed?Csak hogy ilyen stabilan csak a Motult ajánlod?
Tecsóba Arós étolaj? Azt a Metroban lehet kapni
így van! vegyétek a drága olajat biztos hogy cairolik lesztek! a motor meg lesz vagy 90 lóerős tőle! AS:D semmi gondom nincs a castrollal 6 éve.. de valszeg szar és én vagyok hülye..
Hát én azt is fogok rakni bele!
Tibike!

Akkor rakjál bele Motult, ne szarakodj...
Így van!

mellesleg a cbr 600-ba mi is jó minősítésű olajat vettünk fillérekért,mint pl a Q8 10w50 sbk racing...2000/L
más meg a 300v factory motult veszi a boltban 6ezerért...mintha többet tudna..
nekem 8ból megvolt az olajcsere,szűrővel másnak annyi 1,5L olaj
a tuning golfba nem azért ment az étolaj mert spórolt az ember, hanem hogy védje az adagolót, vagy pd elemet... a magyar gázolaj nem a legjobb kenőképességű, és a húzott dizeleknél jobban is melegszik az anyag meg az alkatrész muszáj oda figyelni a kenésre.
Bár kicsit tróger dolog az étolaj, én arol 2T kevertem mindig a gázolajhoz.
Persze hogy a gázolajba! Már ő sem csinálja,de sokáig járt a tecsóba arós étolajér!
Ja de gondolom nem a blokkba hanem a gázolajhoz.Itt is csinálták sokan amíg el nem kezdték büntetgetni őket
Haverom régebben étolajat öntögetett a tunning golfba,annak volt olyan szaga,mint a meekdonálcnak! Elindította,aztán mindenkinek összefutott a nyál a szájába!
Bátyám mesélte mikor a Herceghalmi kisérleti gazdaságban dolgozott hogy teszteltek egy NewHolland-ban növényi alapu kisérleti olajat és a traktoros csávó egy hónap alatt 10kilót hízott mert mindig éhes volt mikor azzal a traktorral járt Amúgy nem lett áttörő sikere az olajnak úgyhogy törölték a projektet.Vagy lehet csak azért mert behízott az összes traktoros