Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van valakinek ilyen tükör tartós felső konzolja a gázkari részhez?
exc 04-07
bocs, hog furcsán fogalmaztam
Üdv!03 450 exc.be milyen olajszürő való?Mert elfelejtettem a számát.
Már vettem egy párat,de azért köszi!
Hali. Ha jól tudom kerestél KTM visszapillantótükörnek alsó részét. Ha aktuális még akkor szólj! Üdv!
Vkit esetleg érdekel?
semennyire :)
üdv! 2006-os 525 exc-n van fent! de valószinű ez sx-tank mert nincs rajta tartalékos benzincsap, meg csak kb 8 literes!
Mikori évjárat? És pontosan min volt a tank?
Hello! Ez szerszámos táska?
szevasztok! Fekete 4T exc-sx-re való benzintankomat cserélném narancsra!
Belefújsz sűrített levegővel,értelem szerűen ott azon a furaton ahol az olaj is bele megy...zéger gyűrűt vedd ki előtte
Figyelem figyelem, hülye kérdés következik!
16/45ös áttétellel mennyire harapós az LC4?
Lassan kezd összeállni a motor! Lánc-lánckerekek lecserélve, gumik lecserélve, markolat lecserélve, kókány csavarok kicserélve, már csak a kuplunggal kéne kezdeni valamit! Alsó munkhaengernél a dugónál ereszti az olajat, gondolom elkopott az az O gyürű. Kérdésem az lenne, hogy lehet kivarázsolni a dugót, hogy kitudjam cserélni az O gyürűt?
Ha már biznic-topik: megint találtam a pincében egy ilyet...kicsit ki van fakulva meg van rajta egy pici lyuk, de amúgy teljesen működőképes.
Szintén ezres (+ szállítás).
Írtam e-mailt!
Szevasz.
Tudsz küldeni egy telefonszámot az emailmre? És akkor megtudnánk beszélni a dolgot.
Köszi SP
Helló,nekem van,holnap megkeresem,ha érdekel 30 557 6261-en elérsz,5eFt.
Jah bocs most néztem a linket...
a könyv 5000km-t ír. én 4000nél cserélem majd
Jó kérdés.Erre én is kiváncsi lennék mert motorvásárlás elött vagyok.enduroban gondolkozom exc be.állítólag az jó.alkatrészárakat nem tudok ,de ugy tudom mélyebre kell nyulni...
Jó kérdés.Erre én is kiváncsi lennék mert motorvásárlás elött vagyok.enduroban gondolkozom exc be.állítólag az jó.alkatrészárakat nem tudok ,de ugy tudom mélyebre kell nyulni...
Jó a verdád!
4000- ért odadom
lc4 640-be milyen időközönként szokás olajat cserélni? átlagos utcai használat mellett.
Lassan átmegy a fórum apróba