Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az ára?
hátsó féktárcsa valakinek? 2002-től jó
új,lézerrel vágott
8ezer
Gyári KTM ruha 54-es, használtan eladó!
Érd: legzepp@gmail.com
Szia!
Pont most volt szó róla, pár héten belül lesz valószínűleg. Ha érdekel, dobj egy magán e-mailt és jelzem ha meg van!
sziasztok!
EXC 525-ből építek sm-et és kéne egy fékadapter, 320-as tárcsához, nincs valakinek eladóba? Vagy nemtudjátok honnan tudnék rendelni?
mennyi az annyi, és mekkora?
gyári exc üléshuzatom van 02-esre való de szép állapotban ha érdekel írj
Asszem 800 Ft volt.

Ide hagy ne írjam már be a számlaszámomat (még a végén valaki rádobna itt nekem pár milliárdot)...de az én e-mail címem publikus...
Erre gondoltam, pont a brembo nyeregre van. csak fel kell csavarni a villa aljára.
Köszi, természetesen érdekel!
Értem. Csak az a probléma, hogy arra meg nem tudom felszerelni ezt a fajta fékmunkahengert. Vagy ez nem így van?
és mennyi azzal úgy a posta? nekem jó ha igy müködne a dolog... adsz egy számlaszámot azt küldöm is a lovettát!
A múltkor Jimmynek sikerült feladnom levélként a másik pár ilyet (bár nagyon méricskélte a postán a banya hogy nem nagyobb-e mint a faszomtudjamennyi, de szerencsére nem jött be neki a dolog ), úgyhogy elvileg működhet a dolog...
Nem tudja valaki mennyi olaj megyen pontosan egy (lc4 620 sc 2001) a motorban mikor le engedtem 1liter volt,mikor toltottem az ujat,1l nel meg neztem mennyi kell meg de mar az olaj palcan jo volt a menyiseg be inditotam es ugyan ugy maradt jo volt letezik hogy cxsak 1l kell bele kerlek irjatok nagyon kezdo vagyok
Hali!
Úgy néz ki lesz adapter, 10eft körül lesz az ára. Ha érdekel, keress!
Szia!
Nekem van egy olyan villatalpam ami pont jó lenne neked, az én motoromról van csak nekem meg pont ilyen kellett és levettem. Ezeltal akkor nem kell adapterrel bajlódnod.
jáááájj nekem épp egy ilyen leharcolt kellene... egy db magyar ezrest adok is érte... de a postát hogy tudjuk megoldani hogy ne1700 ft legyen? mert azzal szopatom le magam... esetleg előre utalás után ajánlott levélként?
Találjak ki valamit?
nem jó a kérdés, mennyit fogyaszt óránként azt megtudom mondani nekem 2004 450-es exc van nincs meg piszkálva igy is a bakonyban 3 óra kemény endurózással 4-5 liter, de az ismerösömnek 2008-as van az meg 3-4 literrel be éri ugyan ott nekem elötte DRZ volt hát az megitta a 8 litert
mennyit fogyaszt 100 km-en egy KTM 530 exc vagy egy 450 exc ?
Üdv. Segítségeteket szeretném kérni. A képen látható villára, hogyan tudom felfogatni a 4dugattyús Brembo féknyerget. Tud valaki segíteni, milyen konzol kell hozzá?
jóvan, csak úgy érdekelt a dolog. a suliban pont átaludtam az a részt ahol a futómű volt a téma
Valószínű,de azt meg látni kell,me a tiéd sima gyári
hallo májsztró elméleti kérdés mert még nem vagyok lefáradva agyilag

vmeik nap ültem a bugic motorján, elvileg gyári rugó van benne ( nem néztem a számozást csak azt hogy szép sárga) és az övé olyan volt, hogy alapból tök puha és mikor rá ülltem beült vagy 8 centit, viszont nem ért bele a sárvédőbe ugrásnál se.

az enyém meg alapból kemény mégis beleér... Ennyire más lenne a 2 rugó?
az eleje amúgy nagyon fasza lett most vlt időm próbálgatni.