hát akkor szomorú leszek sajnos előbb nem fog menni, mert kinn vagyok stockholmban, és csak nov 1én megyek haza. dehát ha addig elmegy...akkor igy jártam
51 üzemóra, vizsgáztatást nem tudom, mostanában nem csináltam, azért 1 kis segítség kell hozzá többek közt a hangja miatt, november? azért adom ilyen olcsón ,mert azt remélem egy két hét alatt elkel...
na, hát örülök h 'személyesen" is itt vagy, mert akkor legalább tudok kérdezni. őőő...szóval.azt irtad h a műszaki lejárt. kb mennyibe van visszahelyezni forgalomba? meg nem tudom van e üzemóraszámláló rajta, arrra kiváncsi lenni hogy áll. egyébként télleg komolyan érdekelne a gép, novembertől el is tudnék menni érte.
Szia!
most akartam itt is ajánlani a figyelmetekbe! idő hiányában nem tudom használni, idén 1m sem mentem vele, műszakija lejárt, van hozzá gyári supermoto szett nagy fékkel ,áttétellel , gyári kis sárvédővel+a gyári cross cuccai+ 1 garnitúra új túragumi a cross felnikre +1 új hátsó gumi +gyári fékbetét garnitura+ vadi új akku+ sok apróság...
Én vettem újonnan minden számlája megvan.blokkja sosem volt szétszedve.
üdv mindenki! nem ismeri vki eztet a gépezetet? http://kepesmotor.hu/ktm/i?p=1...
az ára nagyon teccik, főleg igy SM szettel, meg 2005.10. havi, szal nem is olyan öreg...bármi infót szivesen veszek. köszi
jó azt hozzáteszem, hogy krosszpályán éreztem meg igazán, mennyivel is tud többet (amikor nem a pályára kezdtem figyelni, hanem arra hogy nehogy rácsússzon a kezem a gázkarra, mert hátravág ), endurozni elég jó, szóval annyira nem nyúltam mellé. SM-ként meg szerintem maga lesz a tökély, mert aszfalton istenkirályak a gázreakciók, erre vágytam már régóta, csak hát ezekkel a kerekekkel még tavaszig biztos, hogy csak off-roadra gyúrok az olajjal akkor még várok 1-2 ilyen hétvégi motorozást
sztem 1 próbát megér írj ennek a csávónak hátha érdekli a géped....
Csak egy kérdés:
A supermoto kerekeket külön is eladod?
(ha igen,mennyi lenne az ára?)
Köszi
most akartam itt is ajánlani a figyelmetekbe! idő hiányában nem tudom használni, idén 1m sem mentem vele, műszakija lejárt, van hozzá gyári supermoto szett nagy fékkel ,áttétellel , gyári kis sárvédővel+a gyári cross cuccai+ 1 garnitúra új túragumi a cross felnikre +1 új hátsó gumi +gyári fékbetét garnitura+ vadi új akku+ sok apróság...
Én vettem újonnan minden számlája megvan.blokkja sosem volt szétszedve.
az ára nagyon teccik, főleg igy SM szettel, meg 2005.10. havi, szal nem is olyan öreg...bármi infót szivesen veszek. köszi