Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Senkit nem érdekel, hogy mennyi a gyári vazze...érted?
SM SZETT elado , elöl 3,5coll ,hátul 5coll széles , elöl nagy tárcsával, hátul is tárcsával távtartokkal együtt ..
Eladó egy 280-as KIT SX-F, EXC-F 250 motorokhoz. Új Vertex dugattyúval, tömítés szettel! Érd: giraffe64@freemail.hu
köszi.még annyit,hogy a gyári mégsem 2100Ft... pont!
Igazad van...
Én meg csak annyit írtam,hogy nem utángyártott,hanem gyári gombákat kínáltam.De nem is érdemes róla beszélni,elajándékozom valamelyik haveromnak...
Az nem volt kérdés, hogy mennyiért vetted...én csak azt írtam, hogy szerintem drágán adod...
13712ft régi80-85C'
ÚJ 95-100C'
Hali!
Van Brembo 2 dugós fékhez gyári átalakítóm 12eft-ért.
Szevasztok!
Ha aktuális még a ventillátor téma, van egy eladóm 15eft-ért. Email az adatlapomon.
Azért azt légyszi írd már ide,hogy mennyibe kerül a gyári gomba.Csak azért,hogy más is lássa,vagy lehet,hogy én vettem drágán?
Szerintem ellég nehéz motor,birkózni kell vele
üdv mindenkinek..
valakinek lenne tapasztalata azzal kapcsolatban hogy egy KTM LC4 Duke2 -böl lehetne e vagy érdemes lenne e csinálni endurót?
elvileg csak egy elsö sárvédö
crossz szett kellene hozzá...
szerintetek?
nem engedi ez a szar..jobb oldali képet megnyitod és ott a második jobbról
javascript:;
Hol láttok ti ott golyót?
Melyik kép az,belinkelnéd?.
Ok!Eddig köszönöm,de próbálunk nekimenni a Nagyfalnak,kicsit kínlódunk,20m 20perc,ilyeneket keresünk-találunk a környéken,most nekiugrung(tavasszal)Ezért gondoltam a ventit,jó a kapcsoéós dolog is,akár minden együtt...
a szegediek meg minden hétvégén kint rugatnak a zarándba Arad felett ... ami tényleg igen jo enduros terep... szoval lehet hogy jobban járna..
miért nem veszed meg az apeh-nál a lefoglalt ktm-et, lesz a fékekhez hűtőkhöz motorod..
reggeli hűtő tippeimet olvastátok.. kv-hoz.
ez csak azért van mert nem jártál izgalmas helyeken...
nincs olyan motor amit ne lehetne megforralni...

, elég hozzá egy nehezebb katlan, meg az alig haladás, sok kinlodás. minden cuccal amit berak az ember kis időt lehet nyerni, de van amikor már az is elfogy, ezért jol kell beosztani, és a legjobb vizhűtő rendszer már megint az agyad....
ha elsőre feljutsz azon a falon, vagy átjutsz a bedőlt fás katlanon, akkor nem fő le a tea... de ez egy 6000 ft-os informácio volt..
fém gyurmát neki
Tényleg van bennt egy golyó! Akkor azt megnézem miért nem zár normálisan!
http://www.ebay.com/itm/ktm-45...

itt at egyiket ha megnyitod,vannak képek amin látod hogy golyó van benne..a 450 est nézd
Nekem itt semmi sincs.Ugyanilyen!