Láttam írtál! Leírom mi a helyzet a dobbal,aztán eldöntöd neked mennyit ér meg,nem akarlak átbaszni! Egy Husabergen volt a dob,mikor hozzám került én megfordítottam jobbosra ( mivel a Berg balos),de ennek SZERINTEM nincs jelentősége. Haver adott tömőanyagot,azzal kitömtem,de megvan a gyárija is,azt is oda tudom adni. Csináltattam hozzá matricát,abból is két félét,az egyik rajta van!
Megvan a 2 db 2 és 3 tagú karbon felfogatója,csak sajnos törött,mint ahogy az a többinél is szokott lenni! Viszont csináltattam hozzá új felfogatást aluból,amire karbon fólia van húzva!
Van hozzá fojtás is,és rugó,de a rugó még nincs nálam,de az is tartozéka!
Ami hibája van,hogy a popszegecselt felfogatásánál a lemezt elkoptatta a kerék,de képet mellékeltem,és meg tudod nézni!
Mondasz rá valamit ha egyáltalán érdekel,aztán majd dumálunk róla!
Dani! a féktárcsa védőt hova kell felrakni? az agyra vagy csak a tengelyre kell "felhúzni" ? mert neked suzuki agy volt és akkor hogy is kell?a tengelyed is suzuki volt? érdelne a cucc!
fújd le hajlakkal! én azt tettem,fénylett mint a salamon töke...igaz 2-3 sáros motorozás és mosás után kezd lejönni,de akkor letörlöd egy nitros ruhával és újra fújod!
szerintem ha autófényezős 2K-s lakkal fújnád az lerepedezne egy idő után
Próbálom úgy használni!
Elvittem egyszer műanyagoshoz az idomokat,dolgozott vele vagy 1,5 órát mire meghegesztette őket,aztán az első túrán 5 perc után elszakadt az összes hegesztés.Böktem rá lukakat,megvarrtam gyorskötözővel,azóta úgy van.Majd ha egyszer sok pénzem lesz,veszek rá egy új garnitúrát!
Azért ha olyan ember ül rajta, el lehet menni azzal is érdekes helyeken...néha még nekem is sikerült egész vicces dolgokat művelni vele, pedig én tényleg csak szeretek motorozni...
Akkor az rendeltetésszerűen van használva!Én tőlem meg csak néha kap egy egy bokrot meg sziklát a rohadék.Jól van tartva na de ezek az idomok is csak az ünneplő idomok Ki közösítenének a cimbik ha ilyen csillivilli motorral jelennék meg köztük.
Még nem szííta ki a nap azért ilyen fényes Linkaska fújjad be szilikonnal akkor fényes lesz!Amúgy meg a KTM-en kifejezetten jól állnak a karcok,horzsolások,repedések!Mind mind egy szép emlék és ettől lesz egyedi a gép!Enyémről se mondjátok meg képről milyen karcos pedig az!
Nem tetszett neki azt eladta.Most egy quadja van megint 450-es yamaha de azt is árulja Hülye ez ennek semmi nem jó vagy csak egy indok hogy ne jöjjön velünk motorozni.
Nem tudom nekem tetszik
Attól függ hogy milyen lesz a teljes matrica szett.Mert most készül, aztán ha fényesebb fóliára kerül akkor úgy marad de ha mattra akkor lehet ez lesz
Láttam írtál! Leírom mi a helyzet a dobbal,aztán eldöntöd neked mennyit ér meg,nem akarlak átbaszni! Egy Husabergen volt a dob,mikor hozzám került én megfordítottam jobbosra ( mivel a Berg balos),de ennek SZERINTEM nincs jelentősége. Haver adott tömőanyagot,azzal kitömtem,de megvan a gyárija is,azt is oda tudom adni. Csináltattam hozzá matricát,abból is két félét,az egyik rajta van!
Megvan a 2 db 2 és 3 tagú karbon felfogatója,csak sajnos törött,mint ahogy az a többinél is szokott lenni! Viszont csináltattam hozzá új felfogatást aluból,amire karbon fólia van húzva!
Van hozzá fojtás is,és rugó,de a rugó még nincs nálam,de az is tartozéka!
Ami hibája van,hogy a popszegecselt felfogatásánál a lemezt elkoptatta a kerék,de képet mellékeltem,és meg tudod nézni!
Mondasz rá valamit ha egyáltalán érdekel,aztán majd dumálunk róla!
Na megnézted azt a mocit?
Nem írtál tapasztalatokat
szerintem ha autófényezős 2K-s lakkal fújnád az lerepedezne egy idő után
Elvittem egyszer műanyagoshoz az idomokat,dolgozott vele vagy 1,5 órát mire meghegesztette őket,aztán az első túrán 5 perc után elszakadt az összes hegesztés.Böktem rá lukakat,megvarrtam gyorskötözővel,azóta úgy van.Majd ha egyszer sok pénzem lesz,veszek rá egy új garnitúrát!
Az enyémről teljes sötétben,háttal állva,50 méterről is meglehet mondani hogy karcos! Van ami már nem is karc,hanem inkább árok!
Attól függ hogy milyen lesz a teljes matrica szett.Mert most készül, aztán ha fényesebb fóliára kerül akkor úgy marad de ha mattra akkor lehet ez lesz