Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyere fel pestre aztán majd körbeegykerózunk mindent

xlzx: óvatosan.. hát olyan vagyok één
én megtartok mindent..tudod kell a papír miatt
most hogy mondod , én is huszonöcsi után ültem LC4 re! Hát na ! ilyeneke ezek a supermotosok Máma eladtam a labancot ám !
tudom..én is rx után ültem át a 400ra..szét is hajtottam de most a nagyot is..csodás
áh! NYÉLEN A TUTI
azért az mx után majd csak ésszel
akkor azért az a neved hogy fuhdejovagy mert a KTm fuhdejó ?
a blokk bal oldalán az elsőkerék felé, a főtengely hajtja..

Ezen a képen látszik a főtengely előtti cucc..
jaja.. sztenderen van és szivatón megy el a motor.. és hol található a blokkban ez a tengely? melyik felén? mert akkor megnézném h mi van meg mi nincs :S
De el nem élvezel azért tőle menet közben, ugye?
enyém is '04.12-es, és ha járatás közbe mellette állsz kis gázra moonwalkolni kezd
persze tudom, enyémbe azért nincs mert félig 600as félig 620as kotrevák . De utána pár évvel már mindegyikbe volt !
0.12 mm
jó de kb...15 éve van bennük....

amúgy ha nagyon szar lehet el van rakva a jelről és előfodul hogy kétszer annyira ráz mintha nem lenne benne....de ezt gondolom tudjátok
hát sztem nincs.. az össze csavar kihullik belőle.. a stekkerek szétrázódnak... és elélvezel rajta 150 km en 2X.. :D
Enyémbe se VOLT (mivel hogy ma eladtam a KTM-et ) De amugy a tiédbe tuti van !
hello exc 450hez tudtok nekem szelephezagban segiteni? mennyi a gyári méret v szerintetek ugy gyakorlatban mennyire kellene állítani?
Köszi!
jah exc 450 2004
Eladó egy kiváló állapotú ktm motorkerékpár. A motorja most lett felújítva melyet a kicserélt alkatrészekkel és a szerviz igazolásával tudok bizonyítani! Ezen kívül még új kerékcsapágyak, fékbetétek, pár idom, pár körös dunlop gumik, teljesen új láncszett, ktm powerpartsos kiegészítők stb. Csak komoly érdeklődők hívását várom, új motor vásárlása miatt eladó alkalmi áron! Bővebb infó telefonon! Képek később mivel a teleszkópok szervizelése folyamatban!
van
2004 12. havi
Az SC-ben is volt.
Mikori LC4-es az?
az enyémbe biztos nincs, bár még nem szettem szét de a motor járása a dr-z hez képest katasztrófa, és nekem azt mondták h azért mert nincs benne a tengőőő.. ráz mint a fene