Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát azért az a henger csere biztos nem kis gondra utalhat!
Egy ilyen gépben nem hiszem hogy egyhamar hengert kellene cserélni.
vagy nem volt olajzás és odatette a hangert,dugót...én kb erre gondoltam elsőre!
Különben ez érdekes, vagy nagyon betartotta az üzemórás cseréket a tulaj, vagy kamu a 4500 km (ill. már a felújítás óta ment ennyit)...
Amúgy ez normál használat mellett 130 üzemóra körül kellene legyen.
És kb. havi 90 km?
Viszont ha 60 üzemóránál hengert is cseréltek akkor ebből kiindulva 70üó körül volt a felújítás? Hmmm... levegőszűrő szivacs nélkül használták a valami extra "velnessvölgyben" hogy a kuplung is cserélt? Gyanús...

De ezek csak a hangok a fejemben... :)
Én a 2006-07es EXC-ket nézegetném a helyedbe!Néztem egykettőt elég jó állapotban vannak így képről Kiforrott konstrukció a blokkjuk.Jópárszáz üzemórát elmennek hobbiszinten!Az újabb blokkos gépek semmivel se tudnak többet mint a régebbiek.
van valakinek LC4 SM hez gyári állítható fékkar? nem tudom hogy az EXC-ken milyen van de ezen van 1 ilyen aranyszínű tekerő.. így emlékezetből így néz ki: http://www.moped91.com/portal/..... ha van esetleg valakinek és mond egy jó árat hétvégén megyek nagyfaluba személyes átvételre! :P köszi előre is!
Köszi ! megnéztem és érdekel! De külföldön vagyok ha haza értem hivom!
csak azért kérdezem,mert én is egy megvételére készülök nemsokára (pár nap múlva) de ha megadják az árát,tovább is adnám
nagyon szép és egybe
kösz a választ
milyen volt és mennyibe adtad?
nincsen .
egy Akra hátsó dobom volt de elvitték
525 exc 2005-höz könyök esetleg?
Köszi a választ! Ktm-em nem volt még, pár évet enduroztam crf450r-el majd 250-el aztán jött egy utcás korszakom gsxr 600 majd 1000-el és most újra visszatérnék de csak hobby szinten és ez a motor tetszett meg! Egyetlen egy dolog zavar, hogy egy ilyen 450-es exc-ét miért kellett felújítani ilyen korán ilyen kevés üzemórával Állapota alapján nem tűnik annyira szétrúgott motornak, nincsen elkopva! Annyit tudok, hogy ismerős körben a karbantartott exc-ket nem lehet kinyírni több száz üz.órát elmennek hobby szinten. Ár érték arányban a legjobbak a piacon ezért szeretnék igazából ilyen motort venni és csak endurot mert a honda crossok nagyon elkoptak mindig rövid idő alatt :( Tudom nem lehet összehasonlítani a kettőt de mégis.
Eladó
525 EXC WP hátsó gátló
450EXC lánckerék védö műanyag
525EXC komplett 1.fék mindenestöl
Amennyit adsz érte...
Üdv. Zsir exc 525öt valaki rendszámost nem tudna ?
csákány!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Mennyit érhet egy d.i.d. cross (enduro) kerék (első hátsó) 60-70%-os gumikkal,féktárcsákkal,viszont lánckerék hiányzik,és a hátsó kerék szelepe ki van szakadva,tehát defektes ?!
A kép csak illusztráció ...
üdv mindenkinek! Eladó Ktm enduro ( adventure)
Kuplung hibás ( lamellákat kell le ferodoroztatni, (azok is meg vannak))
Több infó mailban vagy telefonon! Tel.:06303788964
a motorn azért nincsen rajt a váltó és berugó kar, mert kuplungozásnál ujra szét kellene szedni az egészet. De képet kérésre arról is töltök fel!
Nem tudjátok hol tudnék venni LED izzót előre?
Mert most jelenleg egy H4-es 12V 55/60W-os izzó van benne (nem is csodálom hogy szétolvadt a foncsor), a gyárija viszont HS1 12V 35/35W P43T foglalattal.
Neten kerestem de nem nagyon találtam semmi hasonlót
írtam havernak,remélem mihamarabb küldi a képeket,és már linkelem is!
Ez gyári Sixdays dekor 2008-as!Nem sokat adtak ki belőle.Gyakorlatilag a 2007-es Sixdays verseny matricaszettje 2008-as évjáratú EXC-re.Az első széria 530-as
Nem hiszem, hogy gond lenne velük! De az fix, hogy tutijól néz ki Nekem most van egy EXC 200 csere lehetőségem, ha minden jól megy endurozhatnánk csapatosan is
Illetve a linken látható dekor az gyári six days-es vagy sem? Mert nem találtam ebben az évjáratban a neten ilyen dekorral ellátott motort!
Bocsi a link lemaradt

http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_exc-5433742