Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebay-en nem kerestél még? ott szoktak "olcsón" lenni ilyen dolgok. múltkor asszem 100$ körül láttam.
Ja, olyan van nekem is van 3 db...
De folyni fog,mert már meg van kopva a belseje! Azt is mondhatnám,hogy szét van kopva!
üdv..okosok valamelyik husabergnek nem jó a hűtője 525 exc-re?
Nekem meg van hozzá felújító szettem, és akkor nem fog folyni...
Nem adom el mert szar. Nem fogok szarér pénzt kérni. Ha kell,ideiglenes megoldásnak oda adom,aztán ha tudsz venni másikat,akkor meg vissza adod.
Sziasztok van egy eladó Bergem,gondolom láttátok már a használtautón,de ha vkit érdekelne itt felvehetitek velem a kapcsolatot.

HUSABERG FE 600. 97 ÉVJ.
Szia! Mennyiért adnád a kuplung munkahengert?
Hali! Egyelőre nem. Azon küzködök,hogy használható állapotba hozzam.
Helló!Nen eladó?
tudom...terepre indultam...kb 300méter volt még az aszfaltbol sajna ez van...
Az fasza Remélem nem lett komoly baj.Látod ezért kell terepen menni ott nincsenek fiat puntók
hali! A fiam lezuzta a lc4sem! Tud valaki egy papiros vázat?
hali...mindeféleképenn
Helló! Cserélném a KTM 125 EXC 2002-es Narancs TANKOMAT Fehérre!
Aki tud, vagy van neki cserélne.. stb. légyszí szóljon. Köszi előre is.
Szeva

Tavasszal majd csaphatunk egy két kört itt nyíregyháza körül...

Oroson lakok
öhümmmm lezuztam erös tulzás volt egy kis malőr,ugyhogy most kő egy hűtő(taliztam egy fiat puntóval )
Na mitörtént vele,máris lezúztad?
Üdv..S.O.S nemtud valaki 2006os 525 exc-hez vízhűtőt...motoron ülve a baloldali(amelyikena hűtősapka van)....
Nem KTM.
a teló harisnya gyári KTM? és ha tényleg nem szakadt nem fakó nem lyukas nincs megnyúlva és tudnál róla adni képet akár még fizetnék is érte :) :P
hát hun vannak ilyen árverések MORE? :P :D
Helló nekem van exc 450 re komplett elsö fékrendszerem + 1-2 cuccom olcson ha érdekel hivj fel 70 660 52 61
Low-cost KTM cuccok!
LC4 lámpás hátsó sárvédő (lámpa nélkül!), narancs színben, a képen látható állapotban (középen bele van flexelve) - ingyen elvihető!
telóharisnya, fekete színű, használt, de nem szakadt, nem lyukas(egy mosás ráférne mondjuk) - ingyen elvihető (nincs róla kép)!
KTM-es szerszámostáska, 2db, ki vannak fakulva mint'a állat, a bal oldalin vannak kisebb szépséghibák, az 500 Ft (+szállítás), a másik teljesen hibátlan, 1000 Ft (+szállítás).
KTM gyári kormányszivacs, használt, de teljesen hibátlan állapot, 2000 Ft (+szállítás).
Sziasztok!

KTM SuperDuke 990-et nem venne valaki? :)
Van még rajta egy kis hitel.. EXC-t szeretnék helyette.
hirdetés:
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...