Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom ! csak ötlet... Lehet, hogy az a lyuk "jelzésnek" van odarakva !
magyarázat: "elszállt" a tömbszelencét v. szimmeringed, és ahelyett, hogy a motorolajjal keveredne, inkább azon a lyukon szivárog ! ....talán, nem tudom.
nekem sincs ott csavar!
Hmmm... Végignyálaztam a robbantott ábrákat, nemtom mire szolgál a lik! Hátha valaki hozzáértő tud mondani valamit!
de az a baj, hogy az első képen lévő lyukon jön a víz..
Az első képen lévő lyukban nekem sincs csavarom... Sztem. nem kell oda!
A leeresztőcsavarnál nem lehet hogy kosz került a rézalátét alá és azért folyik? Ami meg onnan kifolyik az terjeng a tömítés mentén? Ha letakarítod (esetleg kicseréled a rézalátétet), föltöltöd folyadékkal és kicsit járatod, pihenteted akkor kellene megnézni...
lehet, hogy mégse

egy csavart hiányolok a vízpumpánál, és nemértem, hogy miért lett vizes a henger eleje is....

tegnap egész délután motoroztunk (erdő-mező- Somogybabod), este 8kor értem haza és lefeküdtem. Ma reggel megyek ki látom nagy tócsa a motor alatt . Azt hittem a benzintank szivárog, de közelebbmentem és láttam, hogy zöldes folyadék. Na mondom akkor a vízhűtőm lukas. De nem.
A hengerfej tömítéseknél körbe végig szivárog a víz
köszi
nem rakja be...
Mindegy...max Ebay-on, máshol nem fogsz kapni...
az egy ilyen:
hello!
hallott már valaki ktm rslf 80ról? gyárilag sachs blokk van benne.(80 sw típus) leginkább simsonhoz hasonlítható.ehez kellene gyári gyújtás kompletten, alaplap, gyújtótrafó meg minden ami kell hozzá.választ előre is köszi!
hello!
Anyagában színezett volt, de az előbb elvitték (az újabb fajta sárvédővel meg a két hűtőspoilerrel együtt)...
meg emiatt a 4T kevesebbet eszik, plusz egyenletesebb a nyomatéka, szoval utcára sztem is jobb, csak kár, h nem ugy vannak ak ategoriák jogsiban mint mondjuk versenynél (125 2T 250 4T)
akkor nekem se DT-m lenne az tuti
Nemtán cigányfalvi , ( az endurom is a lomolós behozatal ) ?
Hali GD!
Amit hirdetsz az apróban fekete lámpamaszk az anyagában szinezett? állapot? ár?
THX

Aki akar ilyet siessen, mert egyelőre ez az egy pár van belőle és szerintem a közeljövőben nem nagyon lesz időm foglalkozni ilyesmivel, szal 1-2 hónapig biztosan nem lesz több!
baráti áron nem beszélünk meg egy ötöst? kapsz kábeleket.na?
Eladó 1 pár, ezeken a képeken látható szénszálas vázvédő KTM LC4 modellekre. 8000 Ft.
Azért mert egy 4t sokkal kisebb fordulatszámon pörög, mint egy 2t....például...
Egy 2t-t pörgetni kell, ahhoz hogy leadja az optimális teljesítményét..
Gondold el hogy mondjuk 50 km-en keresztül kéne majdnem teigázon menned vele...szerinted?
hello attól függ mire volt használva verseny pálya enduró sm stb.... kérdezz szak szervizet emailben meg mondják! www.ktmhun.hu pl vagy ócsán
Hello!

Léci valaki mondja meg a ktm exc 450, exc 525 menyi üzemöránként kell dugot stb cserélni.
Bocs GD tudom neked szólt a kérdés
De ott vette
hello nem veszprém megyébe vetted a motort?
Hát nem naopi 120 hanem het 3-4x szeri alkalom!Azt bírj aki h ne főjön meg !meg egy tank benyával!