Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felvettelek
oks :D igaz nem tudom merre van nyirkarász, meg még szokni is kell a motort meg a stilust de vegyel fel msnen
gbeci@msn.com :)
gratta!akko majd csapunk 1 túrát......
áztá-mindénitt

Gratulésön
hihi sziasztok, matol en is ktm tulaj vok, igaz csak 125 de 2009es :)
jó8 vagy jó reggelt?
a yamaha ülés az mit takar?25ös dtre kellene, lc2esre.
most dobtam ki a turmixgépemet...azon volt leállító gomb...
Leállító gomb kéne bergre,ktmre... valakinek van esetleg?
Szépen lemostad a gépet
fasza ez video, ott látszik, ahogy elválassza az olajteret, meg a vízteret, meg valami okosságot is kitaláltak, mert valami hézagoló alátétet rak be utoljára? aki érti amit mond az fordítsa már le.... GD?
okés ImI, Köszi az infókat
szia szabi!

az a lik azért van ott, ha elszáll a vízpumpa szimeringed, akkor ott távozzon a víz és ne az olajjal keveredjen... kell rendelned 2db szimeringet, sztem kereskedésben évjárat alapján kívülről fújják.

a másik csavar alatt rézalátét csere, viszont ha a tömítésnél szkönnyezik, akkor csere...

üdv: imi
Igen...
Szevasztok.Tudok egy pár eladó cuccot:
2 vadonat uj KTM kuplungkosár
1 vadonat uj KTM sx 65 hátsó pds felujito szett
1 használt KTM lengővilla,láncvezetővel
yamaha xt 660 tank,és egy komplett blokk
yamaha yz 125 rezonátor
gilera rally tank(2db)
yamaha ülések,aprillia kerekek(tárcsával)

A cuccok az egyik haveromé,ezért sajnos árat,és pontos tipust nem tudok mondani
De ha valami valakit érdekel,jelezze és megtudakolom!
Párszáz forint, de ha kiveszed a tömszelencét, akkor célszerű kicserélni a két szimmeringet is. A furatot meg ne próbáld betömni, mert az a szerepe, hogy ott távozik a túlnyomás.
Hy.
Találkoztam a Pusztavacsi motoros talin egy zsír KTM Duke-val szép fekete hajú lány volt vele sajnos többet nem tudok róla nincs itt a forumok közt?
na igen, ez az amit nem akarok, mert szerintem olcsóbban kijövök, ha nem a KTM-től rendelem... mert ez csak 2 kis gumigyűrű "szerintem"
szerintem olymind1, hogy mi a cikkszám. Felhívsz egy ktm kereskedést és megrendeled, ők meg majd kikeresik gépből, hogy mi kell neked ! csak alv.szám kell hozzá.
na ja... ahogy mondod ELVILEG
A motorodhoz elvileg tartozik 2 cikkszámokat tartalmazó füzet. Az egyik a motorblokk, a másik a váz összes alkatrészének a cikkszámát tartalmazza...
ja, valami ilyen a feladata... kell 2 gumigyürü vagy mi a neve, mert átereszti az olajat már...

KTM Vízpumpa szimering csere

csak kellene a cikkszám vagy típusszáma ezeknek a gyürüknek...