fasza ez video, ott látszik, ahogy elválassza az olajteret, meg a vízteret, meg valami okosságot is kitaláltak, mert valami hézagoló alátétet rak be utoljára? aki érti amit mond az fordítsa már le.... GD?
az a lik azért van ott, ha elszáll a vízpumpa szimeringed, akkor ott távozzon a víz és ne az olajjal keveredjen... kell rendelned 2db szimeringet, sztem kereskedésben évjárat alapján kívülről fújják.
a másik csavar alatt rézalátét csere, viszont ha a tömítésnél szkönnyezik, akkor csere...
Párszáz forint, de ha kiveszed a tömszelencét, akkor célszerű kicserélni a két szimmeringet is. A furatot meg ne próbáld betömni, mert az a szerepe, hogy ott távozik a túlnyomás.
Hy.
Találkoztam a Pusztavacsi motoros talin egy zsír KTM Duke-val szép fekete hajú lány volt vele sajnos többet nem tudok róla nincs itt a forumok közt?
szerintem olymind1, hogy mi a cikkszám. Felhívsz egy ktm kereskedést és megrendeled, ők meg majd kikeresik gépből, hogy mi kell neked ! csak alv.szám kell hozzá.
gbeci@msn.com :)
Gratulésön
az a lik azért van ott, ha elszáll a vízpumpa szimeringed, akkor ott távozzon a víz és ne az olajjal keveredjen... kell rendelned 2db szimeringet, sztem kereskedésben évjárat alapján kívülről fújják.
a másik csavar alatt rézalátét csere, viszont ha a tömítésnél szkönnyezik, akkor csere...
üdv: imi
2 vadonat uj KTM kuplungkosár
1 vadonat uj KTM sx 65 hátsó pds felujito szett
1 használt KTM lengővilla,láncvezetővel
yamaha xt 660 tank,és egy komplett blokk
yamaha yz 125 rezonátor
gilera rally tank(2db)
yamaha ülések,aprillia kerekek(tárcsával)
A cuccok az egyik haveromé,ezért sajnos árat,és pontos tipust nem tudok mondani
De ha valami valakit érdekel,jelezze és megtudakolom!
Találkoztam a Pusztavacsi motoros talin egy zsír KTM Duke-val szép fekete hajú lány volt vele sajnos többet nem tudok róla nincs itt a forumok közt?
KTM Vízpumpa szimering csere
csak kellene a cikkszám vagy típusszáma ezeknek a gyürüknek...