Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát sztem napi 120-nak nem igazán örülne
valójában nem értem miért nm bírná ki!?
Hát nekem 2 szemlyhez csak egy pár km-re kell!De főleg arr ah vag y120km-t kibírjon!
pf nesze neked motorfék......
2T nem utcára való...
Főleg nem egy hardenduró...
Egyrészt sokat fogyaszt (4T-hez képest), másrészt ha nem ésszel mész, kevés lesz a dugód élettartalma...
Persze ha csak erre van lóvé,akkor ez van...
Most hallottam nemrég hogy valaki úgy vágta haza a 2t EC-jét hogy szétmotorfékezte!
hülyeség exc egy versenygép,nem 2személyes turázásra való
Exc 125 nem rossz!de sztem 2személyt felejtsd el,nem túl jó arra(de ez az én véleményem!)gyere msn-re dumálunk ott!
Hello segítséget szeretnék kérni!Azt szeretném kérdezni h megéri -e utcára supermoto szettel ktm exc 125-öt venni,meg felrakni rá lábtartót 2. személynek?Meg 100-120 km-t lehet vele menni normálisasn?Kibírja egy tank benzinnel?Meg nem fő meg?
ebayom szokott lenni
Ok azért köszönöm, csak már régóta keresek ilyen dobot használtan, újonnan iszonyatosan drága és gondoltam mgkérdem
sajna nem mert ha nem megy el akkor megmarad
Van rendszám, csak nincs hova felszerelni, eredetvizsgára is úgy powertape-eztem fel a motor hátuljára
Jah, ok, ezt tudom. Azt hittem nem rendszámos
Adás-vételi, biztosítás, eredetvizsga, átiratás (folyamatban), meg majd valamikor el kell vinnem műszakira mert az lejárt márciusban.
Van, de a vevő alul bele van törve a fékadapterbe...még szerencse hogy a 625-öst SM szettel vitték el, így maradt egy másik 260-as tárcsához való, abban már csak a menetet kell átfúrni 8x1-esre és jó is lesz...amúgy nem tervezem a gyári felszerelését, majd az SC-ről maradt kormányszivacsba integrált biciklis verziót akarom feltenni.
Nem matricát hanem rendes karbon védőt akarok rá csinálni, meg a rezóra is...mondjuk az LC4 vázvédő is akkorra lett meg mire eladtam a gépet
Hali GD! Grat a motorhoz! Azt had kérdezzem meg, h milyen papírokat intéztél? Adás-vételit gondolom, de azon kívül vmit?
nincs km/h ?
Jófajta
gratula hozzá
GD, meg kell, hogy állapítsam, ez a motor szebb nálad Gratulálok hozzá, rendeljél blackmotorstól(auner) rezovédőt, az felmegy egész a henger bejáratáig, és akkor nem lesz több kis mélyedés

szerintem a blokkra rakjál valami karbon matricát, csizma dörzsölése maitt

de ez csak az én hülyeségem
Közkívánatra néhány kép az új szerzemény jelnlegi állapotáról:
Azt nem mondtam, hogy motorzni is kell vele... kitolod a garázs elé és órákig moshatod a gépet a matrica nem fog lejönni...persze a 20méteres betononcsúszást még a hanyatló kapitalista osztrák matrica sem bírja ki...
Ja, a következő fetrengésig biztos ki is bírja...