2T nem utcára való...
Főleg nem egy hardenduró...
Egyrészt sokat fogyaszt (4T-hez képest), másrészt ha nem ésszel mész, kevés lesz a dugód élettartalma...
Persze ha csak erre van lóvé,akkor ez van...
Most hallottam nemrég hogy valaki úgy vágta haza a 2t EC-jét hogy szétmotorfékezte!
Hello segítséget szeretnék kérni!Azt szeretném kérdezni h megéri -e utcára supermoto szettel ktm exc 125-öt venni,meg felrakni rá lábtartót 2. személynek?Meg 100-120 km-t lehet vele menni normálisasn?Kibírja egy tank benzinnel?Meg nem fő meg?
Van, de a vevő alul bele van törve a fékadapterbe...még szerencse hogy a 625-öst SM szettel vitték el, így maradt egy másik 260-as tárcsához való, abban már csak a menetet kell átfúrni 8x1-esre és jó is lesz...amúgy nem tervezem a gyári felszerelését, majd az SC-ről maradt kormányszivacsba integrált biciklis verziót akarom feltenni.
GD, meg kell, hogy állapítsam, ez a motor szebb nálad Gratulálok hozzá, rendeljél blackmotorstól(auner) rezovédőt, az felmegy egész a henger bejáratáig, és akkor nem lesz több kis mélyedés
Azt nem mondtam, hogy motorzni is kell vele... kitolod a garázs elé és órákig moshatod a gépet a matrica nem fog lejönni...persze a 20méteres betononcsúszást még a hanyatló kapitalista osztrák matrica sem bírja ki...
Főleg nem egy hardenduró...
Egyrészt sokat fogyaszt (4T-hez képest), másrészt ha nem ésszel mész, kevés lesz a dugód élettartalma...
Persze ha csak erre van lóvé,akkor ez van...
Most hallottam nemrég hogy valaki úgy vágta haza a 2t EC-jét hogy szétmotorfékezte!
gratula hozzá
szerintem a blokkra rakjál valami karbon matricát, csizma dörzsölése maitt
de ez csak az én hülyeségem