Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha lány volnál, mondanám hogy nemcsak szép, hanem fürge is - de mivel nem vagy így nem mondom
minta rajtszám... kicsit home-made, de majd lesz jobb is..... (ha tudok szerezni valami profi készítőt )
Szép a nyelved
es akkor kivarod a 100 litert vagy uzemoraba nezed?
az en 125osomnek is 15 uzemorankent kell, de nem keves ez?
Ha megnézed a két képet akkor láccik hogy ez nem úgy néz ki mint a másik. Tehát az egyik (a szép, végleges dizájnú) 8, a másik (esztétikai hibás proto) meg 5.
Teccikérteni?
Nekem8 , de akko 5 vagy nyoc a cucccc
jó reggelt mindenkineki!
Ezek meg az 5000 Ft-os LC4 vázvédők:
Szabi fíjjam!
Így néznek ki a lábtartó-rögzítő készségek:
És most, hogy mondod...tényleg ott van
Mert a képek, videok megtekintéséhez külön felhasználónév/jelszó kell. De ez ugyanúgy benne kell legyen a regisztrációkor kapott levélben...
Én regisztrálva vagyok, be is tudok lépni, de ehhez a videóhoz nem megy a nickem meg a jelszavam
És hogy miért jó még KTMKlub tagnak lenni:
http://picasaweb.google.hu/fak...
Sziasztok Hát itt egy kép ez nem az én mocim de ugyanilyen a berugokar rajta és a bal oldalon van igen nagyon kicsike! Köszönöm mindenkinek ha valamit tudtok irjatok légyszi! Üdvözletem
250-esek berúgókarja hosszabb, a régi 125-ösökön egész picike volt, majdnem mint egy robogón.
Eremzés!
Ez talán jó a mocidra:http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ez jó kérdés...ahhoz amit kaptam kölcsön a haveromtól műszakira (EXC450-en volt neki, szal gondolom valami KTM lehetett)
és milyen típusú lábtartóra van méretezve ?
Gyakorlatilag igen. Annyi hogy konzolos lábtartóhoz van, tehát kompletten kell feltenni őket.

Melóhelyen vagyok, cucc meg otthon.
akkor ez csak egy olyan "szerkezet" amit a segédvázra kell szerelni, és erre megy majd rá a valamilyen lábtartó?

vagy hogyan? képet esetleg tudsz mutatni ?
Dobjál egy postacímet és valamikor elküldöm.
akkor az lehet, hogy érdekelne
Hűűűűdeprofi!
Az enyém ennél sokkal parasztosabban volt megoldva - viszont ahhoz a gyári lábtartókonzolon nem kell semmit se variálni.