Nekem volt így műszakira felmekkelve a (kölcsön) hátsó lábtartó a régi EXC-mre, valahol még megvannak az ehhez gyártott készségek...ha kell, azokat odaadhatom, az enyém a régi forgalmi szerint egyszemélyes, úgyhogy sanszos hogy nem lesz már többet szükségem rájuk...
most jött meg a törzskönyve a motornak, és az van benne, hogy 2 személyes
akkor elvileg tudom vinni a csajokat anélkül, hogy szólna a rendőr... illetve tudnám, ha lenne lábtartó és kapaszkodó
valami bilincses megoldással kellene egy hátsó lábtartó, hogy ne kelljen kifurkálni a segédvázat.. valakinek valami tipp ?
Hello Raks11!Dede ezt láthattad a használtauto.hu-n!
Bátyám azért adja el mert szinte alig használja!Van neki mellette egy EXC 400-as is amit meg aztán főleg nem használ(idén rakott bele úgy 5üórát)!Azt úgy van vele hogy az egyik mocinak mennie kell mert nem éri meg kettőt tartani mikor alig motorozik!A 400-ast mindenképp megtartja mert annak a blokkját anno full felújitatta és nem tudna belőle jól kiszállni(2001-es)!De iszonyat jó ez a 300-as!Úgy volt hogy én veszem meg tőle de mégis inkább maradtam a 4T-nél!
Sziasztok van nekem egy Ktm exc 125ös 1996os gépem és ahhoz keresek baloldalra való berugókart nem tom valaki esetleg tudna segiteni? Köszönöm előre is üdvözlettel Péter
Nekem is úgy írja a nagykönyv hogy 15ü óra vagy 100L benzin De ez kicsit marhaság mert én 60Liternél már jócskán benne vagyok a 15Üzemórában Mégha Supermotozok akkor is!
szia
a szelephézaghoz fingom sincs
de az olajcserét üzemorában mérjük.az a algpontosabb.lehet kapni számlálot rárakod a motorra és csaknéha megnézed.de nem árt kisit hamarabb lecserélni mint ami elövan irva.biztos ami biztos
én se szoktam kivárni a 10et.(nekem annyi)
Van egy KTM 450 EXC-m és azt szeretném megkérezni hogy a szelephézagokat menyire kell állítani ?
Sokan mondtak már sokfélét (pl:10/20, 10/15 12/12) de gondolom van itt valaki aki már sok tapasztalattal rendelkezik és tudna ebben segyteni.
Meg a 20 üzemóra vagy a 10 tank jobb mérőeszköz az olajcserére ?
akkor elvileg tudom vinni a csajokat anélkül, hogy szólna a rendőr... illetve tudnám, ha lenne lábtartó és kapaszkodó
valami bilincses megoldással kellene egy hátsó lábtartó, hogy ne kelljen kifurkálni a segédvázat.. valakinek valami tipp ?
Bátyám azért adja el mert szinte alig használja!Van neki mellette egy EXC 400-as is amit meg aztán főleg nem használ(idén rakott bele úgy 5üórát)!Azt úgy van vele hogy az egyik mocinak mennie kell mert nem éri meg kettőt tartani mikor alig motorozik!A 400-ast mindenképp megtartja mert annak a blokkját anno full felújitatta és nem tudna belőle jól kiszállni(2001-es)!De iszonyat jó ez a 300-as!Úgy volt hogy én veszem meg tőle de mégis inkább maradtam a 4T-nél!
www.universalmotor.hu
Ha mégis miért kerül eladósorba?
csak azt az undormány rendszámtábla-tartót kapd le róla, de izibe...
a szelephézaghoz fingom sincs
de az olajcserét üzemorában mérjük.az a algpontosabb.lehet kapni számlálot rárakod a motorra és csaknéha megnézed.de nem árt kisit hamarabb lecserélni mint ami elövan irva.biztos ami biztos
én se szoktam kivárni a 10et.(nekem annyi)
Van egy KTM 450 EXC-m és azt szeretném megkérezni hogy a szelephézagokat menyire kell állítani ?
Sokan mondtak már sokfélét (pl:10/20, 10/15 12/12) de gondolom van itt valaki aki már sok tapasztalattal rendelkezik és tudna ebben segyteni.
Meg a 20 üzemóra vagy a 10 tank jobb mérőeszköz az olajcserére ?
Köszi a segítséget !
tetszik ez az uj feketés dizájn
mondjuk a fehér is
meg a narancssárga