Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz nem KTM....
Nekem volt így műszakira felmekkelve a (kölcsön) hátsó lábtartó a régi EXC-mre, valahol még megvannak az ehhez gyártott készségek...ha kell, azokat odaadhatom, az enyém a régi forgalmi szerint egyszemélyes, úgyhogy sanszos hogy nem lesz már többet szükségem rájuk...
Forgalmiba nem volt benne,h 2 személyes?
most jött meg a törzskönyve a motornak, és az van benne, hogy 2 személyes
akkor elvileg tudom vinni a csajokat anélkül, hogy szólna a rendőr... illetve tudnám, ha lenne lábtartó és kapaszkodó

valami bilincses megoldással kellene egy hátsó lábtartó, hogy ne kelljen kifurkálni a segédvázat.. valakinek valami tipp ?
Hello Raks11!Dede ezt láthattad a használtauto.hu-n!
Bátyám azért adja el mert szinte alig használja!Van neki mellette egy EXC 400-as is amit meg aztán főleg nem használ(idén rakott bele úgy 5üórát)!Azt úgy van vele hogy az egyik mocinak mennie kell mert nem éri meg kettőt tartani mikor alig motorozik!A 400-ast mindenképp megtartja mert annak a blokkját anno full felújitatta és nem tudna belőle jól kiszállni(2001-es)!De iszonyat jó ez a 300-as!Úgy volt hogy én veszem meg tőle de mégis inkább maradtam a 4T-nél!
nem, nem én írtam... Sanyi volt de először én is azt hittem saját magam kérdeztem
Sziasztok van nekem egy Ktm exc 125ös 1996os gépem és ahhoz keresek baloldalra való berugókart nem tom valaki esetleg tudna segiteni? Köszönöm előre is üdvözlettel Péter
Akkor nem ezt a 300-ast láttam kirakva a hasznaltauto.hu-ra?
Ha mégis miért kerül eladósorba?
Köszi DRprof Jó a 300-as nagyon főleg a szopatósabb részeken!Mi tökéletesen meg vagyunk elégedve a KTM-el és nem is akarunk nagyon mást venni helyette
Hát ti tesók összetartotok mind a kettőtöknek KTM!Gratta a gépekhez,naon szépek!.Milyen a 300-as?
Mondjuk lehet benne az is hogy keveset eszik a gép mivel nem szoktam tiltáson menni
Nekem is úgy írja a nagykönyv hogy 15ü óra vagy 100L benzin De ez kicsit marhaság mert én 60Liternél már jócskán benne vagyok a 15Üzemórában Mégha Supermotozok akkor is!
Hello Szabi!Nekem a könyvben 15üóra/100liter benya az olajcsere!Ebben a kettőben adja meg
0,12 adnak a manual-ban aszem mind szívó mind kipuff szelepeken!
akkor kell valami spéci hézagmérőt beszereznem, mert csak százados a mérési pontossága annak amit én ismerek
Akkor legyen 0,125
nekem 0.15-öt mondtak.... ez is többéves tapasztalat alapja pedig
Ha 2008 előtti EXC-ről van szó, akkor 0.10 mind a 4 szelep( több éves tapasztalat, természetesen nem én voltam aki kitapasztalta ).
Gratula!
csak azt az undormány rendszámtábla-tartót kapd le róla, de izibe...
akkor meg nem is értem,h miért számolna valakile x tank benzint amikor ott a számlálo és még ugy pontosabb is.
EXC-re nem kell számlálót venni, annak van a km-órájában.
szia
a szelephézaghoz fingom sincs
de az olajcserét üzemorában mérjük.az a algpontosabb.lehet kapni számlálot rárakod a motorra és csaknéha megnézed.de nem árt kisit hamarabb lecserélni mint ami elövan irva.biztos ami biztos
én se szoktam kivárni a 10et.(nekem annyi)
Sziasztok !

Van egy KTM 450 EXC-m és azt szeretném megkérezni hogy a szelephézagokat menyire kell állítani ?
Sokan mondtak már sokfélét (pl:10/20, 10/15 12/12) de gondolom van itt valaki aki már sok tapasztalattal rendelkezik és tudna ebben segyteni.
Meg a 20 üzemóra vagy a 10 tank jobb mérőeszköz az olajcserére ?

Köszi a segítséget !
nagyon szép!
tetszik ez az uj feketés dizájn
mondjuk a fehér is
meg a narancssárga