Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ez mi?
Eladó egy ilyen bármilyen 28-as kormányra felszerelhető bigyó, használt, de hibátlan állapotú, 2000 HUF.
mondjuk az esix szerintem nem endurozni valo.kicsit drága vele az endurozás nem?
Van kompressziómérőd? Avval könnyen lehet ellenőrizni, hogy mikor cserés...
Hello!

Valaki megtudná mondani ktm sx 125-be (2004) menyi idöként kell dugt cserélni ha csak endurozásra hobbi szinten használnám jó olajjal. És hány dugot bir ki a henger?
Köszi!
Én is így emlékeztem, csak addig nem akartam erőltetni a dolgot! Vszínű a rögzítő kencefice elég jól megfogta, mivel sebességben, leterhelve sem bírtam kicsavarni ezért bizonytalanodtam el (gondoltam inkább megkérdezem mint elcsesszem)!
kedves raks11
lehet hogy bonyolultan fogom elmagyarázni de másoknak tottál 1szerü
amere forog a fogaskerék ugyan abba az irányba kell mert a centrifugális erö az ellentétes(hátra) eröt gyakorolja a csavaranyára
próbáld ki 1 flexen hogy kicsit lazára hagyod az anyát és bekapcsolod. rá fog szorulni
remélem így már máskor is tudni fogod
Szia(sztok)GD-
KTM kereskedés?
Na igen GD nagyon jó hogy bemásoltad a használt eladó cuccaidat köszi szépen de nem pont erre gondoltam.
Hanem újonnan hol lehet beszerezni csomó mindent egy helyről LC4-ekhez?
Ha használt alkatrészek is megteszik, akkor pl. nálam
A(z asszem) teljes lista:
kuplungkosár lamellákkal, nyomólappal,
rugókkal, meghajtó fogaskerékkel (főtengelyről), alátéttel, anyával 60e.
komplett lamellasor 20e.
kiegyensúlyozó tengely 15e.
köztes fogaskerék (berúgószerkezet és a kuplungkosár között) 6e. vezérműlánc meghajtó fogaskereke 5e.
FCR-hez való gázbowden (használt ház, új belsővel) 5e.
2 garnitúra 18-as hátsókerékbe való küllő (1 a gumis hátsóagyhoz, 1 a gumi nélkülihez) 10e/garnitúra.
szürke, LC4 (98-04) műanyag (fémbetétes) hátsó csomagtartó/kapaszkodó, minimálisan használt állapotban, felszereléséhez szükséges összes kellékkel (csavarok, távtartók stb.) 8000.
fekete, gyári KTM szerszámostatyó (4 csavarral sárvédőre felfogatható) használt, hibátlan állapotban 3000.
fekete, anyagában színezett LC4 (98-06) hűtőspoiler pár, használt, közepesen karcos állapotban 5000.
fekete, anyagában színezett teleszkópvédő pár, használt, enyhén karcos állapotban (LC4 98-06, EXC 00-07, SX 00-06) 3000.
fekete, anyagában színezett LC4 (98-04) hátsó sárvédő, vadonatúj, motoron sosem volt, tárolásból eredő minimális karcokkal 3000.
fekete, anyagában színezett LC4 (98-04) rövid (lámpa nélküli) hátsó sárvédő, vadonatúj, motoron csak próbálva volt, tárolásból eredő minimális karcokkal 3000.
fekete, anyagában színezett LC4 (98-04) légszűrőház-fedél (oldalborítás) pár, gyári "620" matricával, erősen karcos állapotban 2000.
narancs, anyagában színezett SX/EXC/SC/SXC első sárvédő, a gyári fekete műa. merevítővel, erősen karcos állapotban 1500.
narancs, anyagában színezett EXC/SC/SXC/SMC fejidom, fekete DFT matricával, közepesen karcos állapotban 1500.
2oldalt narancs-felül fekete SC/SXC (98-06) SMC (03-04) üléshuzat, használt, az ülésváz sarkánál 2 helyen kb. 5 centi hosszan kiszakadva (szerintem javítható) egyébként teljesen hibátlan állapotban 1500.
alumínium kartervédő kis olajkörös (vázban nincs olaj) LC4-ekre, felfogató cuccokkal, csavarokkal, használt, a felfogatásoknál kijavított repedésekkel, egyébként minimális karcokkal 12000.

Továbbá jelentem, ismét ontopic vagyok
Szép Estét!

Véletlenűl nemtudja valaki hol lehet beszerezni-vásárolni KTM LC4-ekhez kiegészítőket,alkatrészeket,extrákat?
Értem ezalatt pl.,idomok(00-07ig)-űlések-tank-irányjelzők-tükrök
-csomagtartó-kis irattartó tatyó stb stb.... sorolhatnám reggelig ja és Akrapovic sportdobok (egy dobos LC4-re).

Köszi!
lol
Köszi én is így emlékeztem!
Balra lazír-jobbra húz
Jól emlékszem? Erre kell letekerni a kis lánckereket tartó csavart? Vagy fordítva? Bugyuta kérdés de amíg nem vagyok 100%-ig biztos benne addíg nem erőltetném...Kicsit elbizonytalanodtam
Szió! Érdekelne az SM szett, sűrgősen, légyszi küld el a telefonszámodat 06/209 836 940,hogy a részleteket megbeszéljük. Köszi
boccs a figuráért rossz helyre ment
Ez az én véleményem!Ha messzebb is a karsz menni akkor LC4!De még egyszer mondom én szerény véleményem!
mókázásra talán kényelmetlen
Sziasztok! Duke II-ről mi a véleményetek? Gondolok itt arra, hogy mókázásra meg városban igen jó lehet,
de például kicsit hosszabb utakra esetleg túrára mennyire alkalmas?

előre is köszi
jah, ezeket néztem a vipeden, de fel is teheted a többit is, mert legalább lesznek jó háttér képeim
asszem ezt nem hiszitekel... =)
elfogadnám a mocimmellé a 2 csajt =)
Aki tud jóárasítva egy ilyen km/h madzagot az feltétlenül jelezzen nekem.