Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

menetre készen vár rám
Nem baj Szabi!Nekem is van rajta!Ettől még mindig szép a géped!
jah, csak siettem az öltözködéssel, na meg 1000fok is volt, és így csak könnyen fel/le raktam amikor akartam
Szerintem amúgy marha hülyén is néz ki úgy...
életemben először (és utoljára) vettem fel így
Ezért (is) praktikusabb a térdvédőt a nadrág alatt hordani.
illetve mégse volt olyan jó, mert kiszakítottam az ülést a térdvédőmmel felülés közben
Ma nagyon jót motoroztam, visszacseréltem a gyári hűtő idomot, légszűrőt tisztítottam, és lemostam..... jó napom volt
meg óránként itatni..
Szegény gyerek többet se jön vissza a sportmotorra, mondjuk aki közúton akar crossozni, az ne is jöjjön Még az endurot is sajnálom kivinni, nemhogy egy crossmotort....
pedig milyen jó néznének ki a pizzák egy nagyobb ugrás után....
sm szett valakinek?

fogy az idő
Akkor az neked nagyon nem érné meg...hetente felújítani
azt hogy gondoltad hogy városban?
kb 1 hetet se bír, ráadásul az első yard felköt egy útszéli fára, ha megfog....
Ember,ez versenymotor!
Mit gondolsz, mi lenne ha Budapesten pl pizzafutár lennék az SX 300-ammal?
Kurvára nem arra való, hogy városban használd...kinyírod aztán majd eladod valami szerencsétlennek, aki nem tudja mekkora rakat fost vesz meg, csak azért, mert vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogy a crossmotor túrázásra való...
Sziasztok!
Tudnátok segíteni olyan dologba hogy mekkora lánckerekeket vegyek a motoromra?(SX 125).Mert szeretném városban is használni és ez az áttétel ami most rajta van ezzel pillanatok alatt fölteszem az ötöt.
hát... nemtudom még gondolkodok rajta
Nem kell valakinek egy BEHR SM szett? Berg alatt volt, de jó KTM-be is gond nélkül...

lánckerekek, lánc, adapter, 320as tárcsa van hozzá, ja persze gumi is...csak a héten 160e HUF!