Sziasztok!
Alkalmi munkalehetőség! Ha nagy múltad van a motocrossban, vagy sokat endurózol, kiválóan(folyékonyan) beszélsz angolul,és ezzel még pénzt is akarsz keresni, akkor hívj fel ezen a telefonszámon!
0620/430-3957
Egyrészt neked másképp van az elsőféked feltéve, másrészt az a 2anyás lófasz terepen szerinted meddig maradna fent
Amúgy amikor én vettem nem is volt 6-osból menetes házú, a 8-asnak meg persze nem stimmel a menete a gyári helyre (a gyári az sima M8, amit vettem az meg 8x1-es)...
Ja, csak azt nem tudod sehogy se rögzíteni (illetve úgy hogy befoltozod a lyukat és átfúrod 8x1-re a menetet a fékadapterben) - de ha ezt nem tudod házilag megoldani, akkor anyagilag kb ugyanott vagy mint a gyárival
Szerintem meg elszakadt a vezeték, gyárilag nagyon balfaszul van megoldva, a ki-be tekergetéstől - amit minden enduro-SM kerékcserénél meg kell ejteni - nyakban eltörik a kábel Ha szerencséd van meg lehet forrasztani, de általában csak a csere segít - 10 rongy
2 reszbol all a jelado, az egyik ami megy az oratol a fekhez, koveted a kabelt a fekhaz oldalaba van becsavarva, a masik egy kis magnes, ez a fektarcsara van felfogatva. Lehet az sm kerek varialassal kicsit mas lett a tarcsa vagy a fek es nem esik egy magassagba a 2 cucc, vagy hianyzik valamelyik vagy szakadt a kabel.
Üdv!
A segítségetekre lenne szükségem. 2004-es exc 450-nek a km/h-ja nem indul be amikor megmozdul az elsőkerék. A menübe be tudok lépni, de nem mutatja a sebességet, ergó nem számol semmit és egy idő múlva ki is kapcsol.
Valaki tapasztalt már esetleg valami hasonlót? Az előző tulajnál sm-kerekek voltak fent (nála működött azt mondja), de én az eredeti kerekekkel vettem meg. Mosás után nem működött azt állítja.Ez lehet hogy közrejátszik ? Vagy valami jeladó maradhatott a másik keréken ? kerékméret nemhiszem hogy rossz lenne, mert 2205-öt ír ki a kijelző amikor belépek a menübe...... plz HELP
Alkalmi munkalehetőség! Ha nagy múltad van a motocrossban, vagy sokat endurózol, kiválóan(folyékonyan) beszélsz angolul,és ezzel még pénzt is akarsz keresni, akkor hívj fel ezen a telefonszámon!
0620/430-3957