Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jólvanna, túlságosan megtetszett :D
ha DESMOSEDICI RR-t láttam volna, a Ducati topikba sikítoznék :D
Sajna már elajándékoztam. Ja, mardt még 50 vagy 55 fogas lánckerekem is, nagyon jó állapotban!
hátsó alsó láncvezető véletlenül nincs?
Sziasztok!
Átépített SXC 625-ből maradt egy pár cuccom.
Láncvédő kompletten, illetve az első és hátsó felnik gumival és küllőkkel együtt, agyak nélkül.
Akit esetleg érdekel valami, csak írjon bátran.
Há mit keresel itt te spy? Jövőre egy Suzuki DR 800 Big-et fogok átépíteni 1000-res turbósnak,meg esetleg nitrót is tolok rá!
ÚRISTENÚRISTEN!444
tegnap láttam egy RC8at itt kecskeméten, wáow!
normális motoros ilyenkor motorozik

én meg másfél éve nem láttam ktm-t. nem is nagyon tudom, már hogy mi merre hány méter
Jaja vágom hogy Zoozee nak is ugyanez a szörnye.De már írtam neki de semmi válasz Lehet nincs gépközelben mostanság.
karbi beállítás a hiba oka.

zozee-t keresd, neki is ilyen 525 van, szerintem vágja fejből hogy mekkora fuvókák kellenek bele gyárila, és alapból hova kell állítani a tűt. lehet csak az alöző tulaj elpiszkálta.
Én tavaly vettem kompletten 160ezerért használtan.Gyári Behr felnik de nagyon szép állapotban vannak!
Akkor itt kérdezek!Ugye te értesz kicsit a KTM-ekhez?Van egy 525EXC-m és ebbe a meleg párás időben,bent az erdőben motorozhatatlan a gépem mert fullad gázadásra!Sőt van hogy alig indul vagy indulás után le is áll!Ha kimegyek nyílt terepre vagy utcára ott semmi gondja nincs Valami tipp esetleg ha tudnál ebben segíteni!
lecserélted a gépet?
menyibe fáj mostanság egy supermoto szett?
kishapsi@vipmail.hu
de nem műkszik az msn. kéne egy uj xp-t tenni, néha a net is lefagy
Hello kishapsi!
MSN címed megadod nékem?Rég dumáltunk azt most kéne egy kis segítség!
mer elqurtad a motorra is a pénzt. inkább maicot vegyél jövöre de vmi 800 as tuning hengerrel,
Igen nálam voltál
Nálad voltam Kelenvölgyben TDR-t nézni?Volt egy RD 350-esem,de tavasszal eladtam.Idén már nem lesz vas,de jövőre gondolkozom egy NS 400/RD500/RG500-on,Németből.Aztán meg az lesz,amire lesz keret,és összejön.
ok
Az enyém nem volt rendszámos,és fogalmam sincs mennyit evett,de nem hiszem,hogy hatot mert igen haladós volt,bár az is igaz,hogy aszfalton nehéz volt vele folyamatosan csutkagázzal tépni,mert szétszaggatta a kezemet.
Akkor tudom kivagy találkoztunk 1x akkor mesélted hogy senkinek nemkellet és visszavitted,és most mid van
Igen,visszavittem,pedig már le is volt vizsgáztatva,csk még nem váltottam ki rá a rendszámot.Nem kellett senkinek pedig a végén már nevetséges másfél milláért odaadtam volna.
Nemm te hirdetted a cr500adat úgy hogy rendzsámos supermoto és 6 litert eszik
Naja,90ért tudok vti blokkot,1.8ast. csak hááát inkább 1.6os kéne hamár vti,ahhoz több cucc van. Köszi, én is szeretem ezeket a járgányokat