Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen finom árú volt.Már bejáratás közben vitte a 207-et. 82 paci 8200-nál,és 88Nm 6000-nél,és csak 130 kiló.Nagyon jó motor,de közel sem olyan gonosz,mint a CR 500-as szupermotóm volt,FMF versenyrendszerrel!
A Maicot Németországban Leverkusenben a gyártó manufaktúrától vettem zsír újonnan.
VTI-t neki,hadd üvöltsön,na meg esetleg egy csipet turbót! Hidd el,én tudom mennyi ezekkel a szopás,bár nem én építem,de ezek az egyedi verdák minden pénzt megérnek,főleg az első gázfröccs után érzed ezt!
Zsír a kocsi,meg a moci is.Én már harmadik éve Golf 1-eket nyúzok,ez most a harmadik.Éppen most adtam el az 1.9TDI-t belőle,5 gangos váltóval,olyan 180-200 lovat tudott,most megy bele egy PDTDI 6-os váltóval,bő 280 lóval!
Szia(sztok)A maicot tevitted vissza oda ahol vetted?(németbe)Mert itthon nemnagyon akarták megvenni?
ráadásul 2005ös 685öst
amugy honnan sikerült neked Maico-t szerezned?
akkor most jöhet a kocsi...milyen? én egy kis Honda logoval gurulok,52 db van az országban... eredetileg 1.3as,enyémbe lassacskán 1.4 civic motor lesz...ill belefér az 1.6 vti is,csak ott már sokat kéne szopni az átalakítással...de vmit kell kezdeni vele,mert a 75 ló kevés
Én eladtam a 685-ös Maicot,mert kellett a pénz lakásra.
költök a kocsira...meg még a motor sincs kész,igaz az ki van fizetve
Akkor pont kéne neked egy zsír új KTM!
Ez igaz,asszem XL?Én 186 magas vagyok,és 86 kiló,nekem pont jó.
http://www.psimotowear.co.uk/p... a piros van nekem, most 720 font de az enyém már viseletes eléggé,2 éves
mindent tudunk már errőla rzháról, csak még a méretét nem!
Akkor nem egy ligában játszunk!
Nekem ez jobban tetszik,de persze ez ízlés kérdése.Csak gondoltam ez másnak is számíthat esetleg.
Psi ruhába megyek,ami angliában 700 font körül mozog
oké megértelek..én is ölöm a kocsiba a pénzt...most a zenénél tartok..még előre kell valami jó kis szett nem rég lett meg a blau fejegység,ipod interfaceszel, hátul somogyi láda, 4 16cm-s kenwood mélyközép..már csak előre kell valami
tényleg nem szeretnék bele szólni a bussinessbe, de az esés pillanatában, mennyire számít, hogy teljesen narancs,vagy narancs/fekete?
Akkor vedd meg azt!
Az valszeg nem egy kategória ezzel.Gondolom azt te sem hiszed,hogy ugyanazt kapod 100-110-ért,mint 230-ért.Ja,és a Zsemberynél vettem.Az írjon,akit érdekel,a többi kíméljen.Alkudni lehet,irányára ennyi.
Új KTM EREDETIT 150ért tudok. Amiből nekem van 10%om
erről beszélek én is!
Alkudni lehet belőle,de szerintem nem sok,mert ez gyári KTM,a Prexport meg nem a legjobb márka szerintem,arról nem is beszélve,hogy full narancsot már nem is tudsz venni,csak fekete narancs mintásat...