Azért ennyi,mert van egy kocsim,aminek az építése fölemészti Magyarország egész éves GDP-jét! :)) Magyarul a tuning viszi a pénzt!Én is ennyiért vettem,230-ról volt leárazva,és szerintem ennyiért ajándék.
sziasztok.nekem az lenne a problem:
hogy lassan lakopik a gumim a motorrol.és dunlop d209ben gondolkodok.elöre medium hátr hard.
mi erröl a véleményetek?jokat hallottam róla,és mindenképpen azért vennék ilyet hogy ne 1 honapig tartson.szerintem joval többet fog birni mint mostani slickek.föleg h elöl soft van.csak azt nem tudom h mennyivel tapad rosszabbul.meg ilyesmi
szerintem arra gondolt hogy felheggeszteni utánna meg becsiszolni síkba mondjuk a könyököt, ami nem hülyeség csak nem egyszerű, de ha betennnél egy alu alátétet akkor az felvenné a göröngyös vagy elvetemedett kipufogó könyök formáját, és tömítene ha plussz hőálló pasztát is teszel rá..
kuplungkosár lamellákkal, nyomólappal, rugókkal, meghajtó fogaskerékkel (főtengelyről), alátéttel, anyával 60e
komplett lamellasor 20e
kiegyensúlyozó tengely 15e
köztes fogaskerék (berúgószerkezet és a kuplungkosár között) 6e
vezérműlánc meghajtó fogaskereke 5e
FCR-hez való gázbowden (használt ház, új belsővel) 5e
2 garnitúra 18-as hátsókerékbe való küllő (1 a gumis hátsóagyhoz, 1 a gumi nélkülihez) 10e/garnitúra.
hogy lassan lakopik a gumim a motorrol.és dunlop d209ben gondolkodok.elöre medium hátr hard.
mi erröl a véleményetek?jokat hallottam róla,és mindenképpen azért vennék ilyet hogy ne 1 honapig tartson.szerintem joval többet fog birni mint mostani slickek.föleg h elöl soft van.csak azt nem tudom h mennyivel tapad rosszabbul.meg ilyesmi
Eladnám pár éves,de alig használt KTM verseny supermoto bőrruhámat.Természetesen narancssárga színű,és az elején perforált.150 az ára.
nem én vagyok no para
Az én motorom is eladó...megtalálható az adatlapomon 2004es 125ös EXC
komplett lamellasor 20e
kiegyensúlyozó tengely 15e
köztes fogaskerék (berúgószerkezet és a kuplungkosár között) 6e
vezérműlánc meghajtó fogaskereke 5e
FCR-hez való gázbowden (használt ház, új belsővel) 5e
2 garnitúra 18-as hátsókerékbe való küllő (1 a gumis hátsóagyhoz, 1 a gumi nélkülihez) 10e/garnitúra.