elősször azt hittem, te vagy az Sherko cuccban...KTM-hez...néztem is nagyot!
...de aztán láttam hogy nem...
Rajtszámot te is tudsz csinálni.Veszel öntapadós tapétát, fehéret.Aztán számgéppel kinyomtatod a számokat, ráteszed kék öntapadós tapétára,körberajzolod és kivágod,felragasztod...
én így csináltam és fillérekbe került...
Az öntapadós tapéta meg sokáig tart...még terepen is, nemhogy utcán...
Egyébként erre is én csináltam a rajtszámot...
sziasztok.
ktm re rajtszámmatricát hol tudok kapni? olyan kellene hogy fehér alap,kék szegély és kék szám . 66
ilyet csak csináltatni lehet?mert kék a börruhám és szerintem ez ravaszul nézne ki
köszi
régebben valamiről beszéltünk de nem jut eszembe h miről és abba eggyeztünk meg ha elviszik a gépet és nem viszik el vele akkor eladó lessz de nem tudom h mi az:S
majd az éjjel visszaolvasok a KTM topicba
+
1 db 2oldalt narancs-felül fekete SC/SXC (98-06) SMC (03-04) üléshuzat, használt, az ülésváz sarkánál 2 helyen kb. 5 centi hosszan kiszakadva (szerintem javítható) egyébként teljesen hibátlan állapotban 1500.
1 db alumínium kartervédő kis olajkörös (vázban nincs olaj) LC4-ekre, felfogató cuccokkal, csavarokkal, használt, a felfogatásoknál kijavított repedésekkel, egyébként minimális karcokkal 12000.
Na, kedves narancsosok!
Eladó egy rakás LC4-hez való alkatrész, tartozék!
Ami így hirtelen eszembe jut:
1 db szürke, LC4 (98-04) műanyag (fémbetétes) hátsó csomagtartó/kapaszkodó, minimálisan használt állapotban, felszereléséhez szükséges összes kellékkel (csavarok, távtartók stb.) 8000.
1 pár fekete, anyagában színezett LC4 (98-06) hűtőspoiler, használt, közepesen karcos állapotban 5000.
1 pár fekete, anyagában színezett teleszkópvédő, használt, enyhén karcos állapotban (LC4 98-06, EXC 00-07, SX 00-06) 3000.
1 db fekete, anyagában színezett LC4 (98-04) hátsó sárvédő, vadonatúj, motoron sosem volt, tárolásból eredő minimális karcokkal 3000.
1 db fekete, anyagában színezett LC4 (98-04) rövid (lámpa nélküli) hátsó sárvédő, vadonatúj, motoron csak próbálva volt, tárolásból eredő minimális karcokkal 3000.
1 pár fekete, anyagában színezett LC4 (98-04)
Na, kedves narancsosok!
Eladó egy rakás LC4-hez való alkatrész, tartozék!
Ami így hirtelen eszembe jut:
1 db szürke, LC4 (98-04) műanyag (fémbetétes) hátsó csomagtartó/kapaszkodó, minimálisan használt állapotban, felszereléséhez szükséges összes kellékkel (csavarok, távtartók stb.) 8000.
1 pár fekete, anyagában színezett LC4 (98-06) hűtőspoiler, használt, közepesen karcos állapotban 5000.
1 pár fekete, anyagában színezett teleszkópvédő, használt, enyhén karcos állapotban (LC4 98-06, EXC 00-07, SX 00-06) 3000.
1 db fekete, anyagában színezett LC4 (98-04) hátsó sárvédő, vadonatúj, motoron sosem volt, tárolásból eredő minimális karcokkal 3000.
1 db fekete, anyagában színezett LC4 (98-04) rövid (lámpa nélküli) hátsó sárvédő, vadonatúj, motoron csak próbálva volt, tárolásból eredő minimális karcokkal 3000.
1 pár fekete, anyagában színezett LC4 (98-04) légszűrőház-fedél (oldalborítás), gyári "620" matricával, erősen karcos állapotban 2000.
1 db narancs, anyagában színezett SX/EXC/SC/SXC első sárvédő, a gyári fekete műa. merevítővel, erősen karcos állapotban 1500.
1 db narancs, anyagában színezett EXC/SC/SXC/SMC fejidom, fekete DFT matricával, közepesen karcos állapotban 1500.
Kifuj a leömlönél a gépem. Erre van orvosság? ugyértem valamilyen ragaszto vagy miegymás... a rugo mellé nem ártana nékem. Tipp?