Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Help!

Kifuj a leömlönél a gépem. Erre van orvosság? ugyértem valamilyen ragaszto vagy miegymás... a rugo mellé nem ártana nékem. Tipp?
jó, ennél sokkal szebbet is lehet csinálni, de én türelmetlen voltam....
Más sablont is használhatsz, a word-ben sok van...
elősször azt hittem, te vagy az Sherko cuccban...KTM-hez...néztem is nagyot!
...de aztán láttam hogy nem...
Rajtszámot te is tudsz csinálni.Veszel öntapadós tapétát, fehéret.Aztán számgéppel kinyomtatod a számokat, ráteszed kék öntapadós tapétára,körberajzolod és kivágod,felragasztod...
én így csináltam és fillérekbe került...
Az öntapadós tapéta meg sokáig tart...még terepen is, nemhogy utcán...
Egyébként erre is én csináltam a rajtszámot...
Naná,hogy jó motor MOst voltam kint délután edurózgatni minden keresztül ment sár,víz,homokbánya(nem túl nagy),árkon,bokron És alig evett
megvolt a második olajcserém.eddig a ktm abszolut problémamentes
de nagyon megvagyok vele elégedve,nem is vennék másmien motort
Hát tényleg nem illik a géphez
mindenki motorozzon én is azt teszem
akkor olyat keress amilyet most szeretnék és elcseréljük
nekem elég lenne olyan rajtszám is amien neked van de még olyat sem találtam sehol
sziasztok.
ktm re rajtszámmatricát hol tudok kapni? olyan kellene hogy fehér alap,kék szegély és kék szám . 66
ilyet csak csináltatni lehet?mert kék a börruhám és szerintem ez ravaszul nézne ki
Elvileg igen, gyakorlatilag bárhova fel tudod, ahol fúrsz neki 4 lyukat.
És ezt a kis tatyót a hátsó sárvédőre kell felfogatni igaz?
Megvan még, 3000 ha kell.
hát lehetséges h arról beszéltünk
megvan még amúgy és mennyiért dobod?
de majd az éjjel visszaolvasok h mi is az pontosan
Talán a KTM-es szerszámosbatyu volt az...vagy nem
köszi
régebben valamiről beszéltünk de nem jut eszembe h miről és abba eggyeztünk meg ha elviszik a gépet és nem viszik el vele akkor eladó lessz de nem tudom h mi az:S
majd az éjjel visszaolvasok a KTM topicba
Hát, nem nagyon hiszem...egyrészt baromi széles, másrészt elöl eléggé felhajlik, a rezónak biztos útjában lenne...
Ezt a kartervédőt fel lehet fogatni más gépekre is?
speciel a cr re gondoltam
Na ezt az előzőt hogy csináltam

+
1 db 2oldalt narancs-felül fekete SC/SXC (98-06) SMC (03-04) üléshuzat, használt, az ülésváz sarkánál 2 helyen kb. 5 centi hosszan kiszakadva (szerintem javítható) egyébként teljesen hibátlan állapotban 1500.
1 db alumínium kartervédő kis olajkörös (vázban nincs olaj) LC4-ekre, felfogató cuccokkal, csavarokkal, használt, a felfogatásoknál kijavított repedésekkel, egyébként minimális karcokkal 12000.
Gratta a géphez
Na, kedves narancsosok!
Eladó egy rakás LC4-hez való alkatrész, tartozék!
Ami így hirtelen eszembe jut:
1 db szürke, LC4 (98-04) műanyag (fémbetétes) hátsó csomagtartó/kapaszkodó, minimálisan használt állapotban, felszereléséhez szükséges összes kellékkel (csavarok, távtartók stb.) 8000.
1 pár fekete, anyagában színezett LC4 (98-06) hűtőspoiler, használt, közepesen karcos állapotban 5000.
1 pár fekete, anyagában színezett teleszkópvédő, használt, enyhén karcos állapotban (LC4 98-06, EXC 00-07, SX 00-06) 3000.
1 db fekete, anyagában színezett LC4 (98-04) hátsó sárvédő, vadonatúj, motoron sosem volt, tárolásból eredő minimális karcokkal 3000.
1 db fekete, anyagában színezett LC4 (98-04) rövid (lámpa nélküli) hátsó sárvédő, vadonatúj, motoron csak próbálva volt, tárolásból eredő minimális karcokkal 3000.
1 pár fekete, anyagában színezett LC4 (98-04)
Na, kedves narancsosok!
Eladó egy rakás LC4-hez való alkatrész, tartozék!
Ami így hirtelen eszembe jut:
1 db szürke, LC4 (98-04) műanyag (fémbetétes) hátsó csomagtartó/kapaszkodó, minimálisan használt állapotban, felszereléséhez szükséges összes kellékkel (csavarok, távtartók stb.) 8000.
1 pár fekete, anyagában színezett LC4 (98-06) hűtőspoiler, használt, közepesen karcos állapotban 5000.
1 pár fekete, anyagában színezett teleszkópvédő, használt, enyhén karcos állapotban (LC4 98-06, EXC 00-07, SX 00-06) 3000.
1 db fekete, anyagában színezett LC4 (98-04) hátsó sárvédő, vadonatúj, motoron sosem volt, tárolásból eredő minimális karcokkal 3000.
1 db fekete, anyagában színezett LC4 (98-04) rövid (lámpa nélküli) hátsó sárvédő, vadonatúj, motoron csak próbálva volt, tárolásból eredő minimális karcokkal 3000.
1 pár fekete, anyagában színezett LC4 (98-04) légszűrőház-fedél (oldalborítás), gyári "620" matricával, erősen karcos állapotban 2000.
1 db narancs, anyagában színezett SX/EXC/SC/SXC első sárvédő, a gyári fekete műa. merevítővel, erősen karcos állapotban 1500.
1 db narancs, anyagában színezett EXC/SC/SXC/SMC fejidom, fekete DFT matricával, közepesen karcos állapotban 1500.
Azt a kinőtt nadrágot meg cipőt nagyon gyorsan le kene cserélni...amúgy fasz a gép
végre megvan a ktm, kicsit jobban megy mint az 50es derbi
csá!Kipróbáltam, igazad volt a porcelán volt elrepedve a gyertyában De már megvan az új és megy a mocika! Ma voltam is kint király a homok meg a sár