Nekem mindig tartalékon van a csap, tankoláskor nullázom a napi számlálót, 100-120km biztonságban el lehet menni (9l tank)majd kút és tankolás.Egyhuzamban ennyit ritkán megyek jó is utána egy picit megállni.
Na igen valahogyan igy képzeltem én is!Megszokás és kiismerés alapján!Talán az újabb modelleken található meg az információs kijelzőn a kis üzemanyagjelző lámpa,mely gondolom kivilágít ha kevés a benzin.
Ha jó a megfigyelésem akkor a kis lámpa a kijelző melletti sorban alulról a második lesz.
Onnan hogy megáll a motor
Ekkor áttekered a benzincsapot tartalékra és nekiállsz kutat keresni. Amúgy kis gyakorlattal könnyedén meg lehet saccolni (napikm-számláló alapján) hogy kb. mikor kell tankolni. Meg az enyémbe pl. 5,5 l-t lehet tölteni mikor tartalékra teszed (9 l-es a tank) és "normális" városi vagy országúti tempó mellett 4,5-5 l-t fogyaszt a gép, szóval a tartalékkal is elég sokat el lehet mászkálni (én mondjuk erre egyszer már nagyon, többször meg hajszál híjján rábasztam)...
Igaz sajnos még nincs meg a KTM-em de egy valamit nem tudok,értek vele kapcsolatba.Úgy tudom a LC4 620-640-es Supermoto-kon nincsen üzemanyagszintjelző.Namost honnan lehet tudni,hogy mennyi benya van még a tankban motorozás után ill. közben?
Sziasztok! Lenne egy problémám! Pár hete hanyagolom a motorozást, de mielőtt leraktam volna persze szépen lemostam. Nagynyomású autómosót használok, ezért a légszűrőházba rongyot tettem akkor is. Namost én ezt elfelejtettem és kb 25 percet mentem a 125 exc vel ilyen állapotba. Közben fulaldozott ha nem húztam elég gázt, power is kicsit lassan nyitott. Utána kiszedtem, de a működése nem sokat javult, és eléggé füstöl. Tanácsot kérek!
Ha jó a megfigyelésem akkor a kis lámpa a kijelző melletti sorban alulról a második lesz.
Ekkor áttekered a benzincsapot tartalékra és nekiállsz kutat keresni. Amúgy kis gyakorlattal könnyedén meg lehet saccolni (napikm-számláló alapján) hogy kb. mikor kell tankolni. Meg az enyémbe pl. 5,5 l-t lehet tölteni mikor tartalékra teszed (9 l-es a tank) és "normális" városi vagy országúti tempó mellett 4,5-5 l-t fogyaszt a gép, szóval a tartalékkal is elég sokat el lehet mászkálni (én mondjuk erre egyszer már nagyon, többször meg hajszál híjján rábasztam)...
Igaz sajnos még nincs meg a KTM-em de egy valamit nem tudok,értek vele kapcsolatba.Úgy tudom a LC4 620-640-es Supermoto-kon nincsen üzemanyagszintjelző.Namost honnan lehet tudni,hogy mennyi benya van még a tankban motorozás után ill. közben?
Üdv.
vagy nincs valakinek ami jó 2003-as exc-re ?
Rozsdamentes cuccból. Ezt gondolom nem olvastad!
Tejből?
/Remélem a kurvinyek macskák nem zabálják meg az éjjel, mert akkor egyikkel verem agyon a másik 3at/