Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi! Valakinek nincs elfekvőbe egy 2002 250sx berugókar? gondolom csak KTM megy rá, vagy rosszul gondolom?
valaki tud egy elektronikai sémát mutatni a ktm exc hez mert kéne egy kis utmutató mert szeret ném levizsgáztatni
Kollégám kisfia
Akkor egy szalont
Nekem eddig nem volt bajom velük.
Auner Akkor az drágább lesz még a gyárinál is...
Azt nem tudom. Hívd fel az aunert, hátha
És mennyibe kerül vajon
A légszűrőház fedelénél van, és bajonettzáras.
Az jó :-)

Hálistennek nekem is sok rozsdamentes cuccom van itthon hála hogy apaék cége régebbe sokat tevékenykedett a tejiparban:-)
Az összes autónk kipuff rendszere abból van :-)

Ja és full rozsdamentes az egész cucc (lemez, anya, csavar), ez nálam elég lényeges szempont (sajnos nem garázsban lakik a gépállat)!

Jahh végül is a célnak megfelel és az a lényeg.
Hirtelen ezt találtuk ami nagyjából megfelelt a paramétereknek...majd próbálok keríteni valami áramvonalasabbat, addig meg jó lesz így
Valahogy inkább egy lehajló szárnyú szárnyas csavart kelett volna csinálnod.
Ez az utasod hátsóját lehet kikezdi :-)
A DRZ-n van vmi hasonló csak azt nem tudom hogy az csavar-e vagy bajonettzár. De majd valaki jólmegaszondja.
premier pro
Üdv!

A visontai pályán ma akartak menni az offroad részen is de itt is azt mondta a csákó hogy hétközben ha nincsenek gokartok akkor lehet de még kész sincs igazán az offroad része.
Az a baj hogy felhordod a szutykot a pályára és az nem jó se a gokartoknak se azoknak a mmotorosoknak akik nem akarnak offroadoln :-)
Kátéjem bekaphassa a 4000 Ft-os gyorsrögzítőjét:
sziasztok
a kakucsi vagy a visontai pályán mikor lehet használni az off road részt? vagy hogy szokott ez lenni?
és mennyibe kerül rajtuk a motorzás?
köszi
Sztem ebéd után se nagyon fogok.
ugy látom te sem motrozooo vas. ebéd előtt .
Hüle
Ha csak, nem te vagy, a KIVÁLASZTOTT !
Látod, ezért jó a kalapács, ha van, nem a két kezeddel kell meghajlítani a vasat
Nem bántasz meg...
A hidegen hajlítást természetesen kézzel gondoltam, gép nélkül.
Ha van gép, az nagyon jó..de lehet hogy csak én vagyok olyan csóró hogy nemhogy gépem, de garázsom incsen?
Természetesen minnél vastagabb, annál jobb...de ha csak a jó öreg két kezed van, nehezen megy a hajlítás...
Fasza!
Mivel csináltad ezt a vidit?