Néztem,gyári méreten van minden,móron ezért kellett kiálnom, ott is olyan kemény lett hogy sebeségbe kiengedett kuplungal nyak áltam egyhelyben,látalak téged is
Nekem az ellentéte˙( te 510 2008 magura)elindulok normál kuplung beálittással és pár perc motorozás után bekeményedik,de valamikor olyan kemény lesz mintha behuztam volna a kuplungot kis idő elteltével ismét használható,sok embert kérdeztem már mitöl lehet de lövése sincs senkinek,kétszer cseréltem benne olajat(motorex)átmostam az egészet le légtelenitettem de az eredmény ugyan az
ismét kérnék egy kis segitséget!
Magura kuplung problémák..... (Lc4 2003)
ma elmentem motorozni és kb 20 Km után kezdett puhulni a kuplung és teljesen el is ment, tehát kuplung nélkül hazaértem, hült egy kicsit a motor kb 15 percet és utána megin kezdett felkeményedni és jó lett!
Ez mitöl lehet? talán levegös lett a rendszer? vagy valahol nem jól tömít valami és elengedi a nyomást a munkahenger?
Fingom nincs az áráról. Mindent annyiért lehet eladni,amennyiér elviszik. Én 870-re hirdettem az 525-öt,gyakorlatilag új motorral és váltóval,meg minden szir-szar extrával,és egy telefonáló nem volt! Nem tudom mennyi az ára,de érdemes elmenni olyannal,aki ért a KTM-hez,mert nagyon mellé lehet nyúlni. Melyik kereskedésben van?
Baja nincs,ha normális embertől veszed,aki rendbe tartotta. Oda kell figyelni az olajcserékre,és normálisan szervizelni,akkor nem is lesz nagyon gondod vele.
Nálam a műanyagok a kopó alkatrészek!
kell hozzá valami spéci cucc vagy simán otthon is meg lehet csinálni?
de eddig nem volt ilyen probléma vele!
nem tudom mi lehet a gond
ismét kérnék egy kis segitséget!
Magura kuplung problémák..... (Lc4 2003)
ma elmentem motorozni és kb 20 Km után kezdett puhulni a kuplung és teljesen el is ment, tehát kuplung nélkül hazaértem, hült egy kicsit a motor kb 15 percet és utána megin kezdett felkeményedni és jó lett!
Ez mitöl lehet? talán levegös lett a rendszer? vagy valahol nem jól tömít valami és elengedi a nyomást a munkahenger?
elöre is kösz a választ!
Nálam a műanyagok a kopó alkatrészek!