Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vízpumpa szimering elfosta magát
egy 4T ktm blokk bal oldalról lefényképezve
Sziasztok!
Ez mi lehet?
Hali kérdezni szeretnélek benneteket hogy 1995 LC4 600 asról mi a tapasztalat és a vélemény ?
tartósság ? igényesség ?
Sziasztok! Bocsánat, hogy ilyenekkel zavarlak titeket, de felmerült bennem egy kérdés amire nem találtam választ. A KTM sx és sxs között mi a különbség? Előre is köszönöm.
jo reggelt.

és hogy milyen kibaszott lassan tud gyogyulni egy vállsérülés, hogy baszná meg
én az enyémel kb 1 éve kinlodok, sokszor esténként nem birok aludni anyirra fáj, motorozáskor cirka fél ora mire bemelegszik anyira hogy kezd elviselhető lenni....
KTM pohár valakinek?
fasza ...mostanában egész idénre gondolok...nagyon törnek a vállak...soknak kulcscsonttörése lett már...
Aha, mentünk. Nagyon jó volt, bár a pálya megtréfált sokakat. Azt hiszem 9 kulcscsont törés, 1 vállficam volt csak a III. osztály futamán. Eredményt nem néztem, a Majos oldalán meg még nincs fent.
Így tettem...
motoroztatok ma béren ? jól sikerült ?
na azt eladod és ingyenbe van a többi
A tömítés szettbe az összes 4T hengerfej tömítés benne volt, amikor utoljára vettem...
feleslegesen semmi nincs benne...csak pár dolog marad ....
egy teljes felújításhoz van benne minden cucc...
ha szakszerűen pár dolgot elkezdessz megveszegetni tömítésből hamar közel oda lehet érni a 30.000 ft full tömítéskészlet árához... de megoldható azért máshogy is nem mondom, hogy vegyél...

a többi cucc a másik 30 000 ft...2 szívószelep meg a vez. lánc ...én a 96 rollnisat néztem...majd számold meg ...mert ott volt 92- 94- 96
Ahhoz hogy a blokk közepet össze lehessen tenni elvileg csak a közép tömítés kell igaz? az olajpumpáknál nincs semmi O gyűrű...

asszem holnap megnézem a robbantott ábrát és össze írogatom
de ha darabokban veszem meg akkor nem több? igazából cserélni kell minden o gyürüt meg tömítést, mi az ami feleslegesen van benne?
Ti is elfogadjátok a kajajegyet?
Am jól hangzik, biztos finom volt...
De ne tömítésszettet vegyél, hanem darabokban a tömítéseket. A szett tele van sok felesleges szarral...
megtudod nézni nekem az árakat? komplett tömítés szett, 2db szívó szelep, és vezérmű lánc 03-as exc 450 hez

jövő héten kell csörögni a pinkbe ha nem lesz akkor lehet hogy elgurulok felétek.
Mééé nem jöttetek hozzánk, bográcsban rottyantott pörkölt volt, kovászos uborkával...
Hát páran furcsállották is, 6-kor ebéd?
Pedig tudtam volna kajálni egy jót
az van neki
Ilyet bammeg 9 után ott vagyok
Megyek reggel majd, kaja az nem nagyon maradt, mert az egész depót etetni kellet, mert a saso 6 óra utánra kérte a rendezőtől az ebédet. Sok esze van, mi?
Te! Miután megtanultál helyesen írni, szólj a kedves mamának, hogy vigyen el a könyvtárba, és vegyetek ki egy illemről szóló könyvet...ha nem ér rá, akkor szólj, majd elviszlek én...