Sziasztok! Bocsánat, hogy ilyenekkel zavarlak titeket, de felmerült bennem egy kérdés amire nem találtam választ. A KTM sx és sxs között mi a különbség? Előre is köszönöm.
és hogy milyen kibaszott lassan tud gyogyulni egy vállsérülés, hogy baszná meg
én az enyémel kb 1 éve kinlodok, sokszor esténként nem birok aludni anyirra fáj, motorozáskor cirka fél ora mire bemelegszik anyira hogy kezd elviselhető lenni....
Aha, mentünk. Nagyon jó volt, bár a pálya megtréfált sokakat. Azt hiszem 9 kulcscsont törés, 1 vállficam volt csak a III. osztály futamán. Eredményt nem néztem, a Majos oldalán meg még nincs fent.
feleslegesen semmi nincs benne...csak pár dolog marad ....
egy teljes felújításhoz van benne minden cucc...
ha szakszerűen pár dolgot elkezdessz megveszegetni tömítésből hamar közel oda lehet érni a 30.000 ft full tömítéskészlet árához... de megoldható azért máshogy is nem mondom, hogy vegyél...
a többi cucc a másik 30 000 ft...2 szívószelep meg a vez. lánc ...én a 96 rollnisat néztem...majd számold meg ...mert ott volt 92- 94- 96
Megyek reggel majd, kaja az nem nagyon maradt, mert az egész depót etetni kellet, mert a saso 6 óra utánra kérte a rendezőtől az ebédet. Sok esze van, mi?
Te! Miután megtanultál helyesen írni, szólj a kedves mamának, hogy vigyen el a könyvtárba, és vegyetek ki egy illemről szóló könyvet...ha nem ér rá, akkor szólj, majd elviszlek én...
Ez mi lehet?
tartósság ? igényesség ?
és hogy milyen kibaszott lassan tud gyogyulni egy vállsérülés, hogy baszná meg
én az enyémel kb 1 éve kinlodok, sokszor esténként nem birok aludni anyirra fáj, motorozáskor cirka fél ora mire bemelegszik anyira hogy kezd elviselhető lenni....
egy teljes felújításhoz van benne minden cucc...
ha szakszerűen pár dolgot elkezdessz megveszegetni tömítésből hamar közel oda lehet érni a 30.000 ft full tömítéskészlet árához... de megoldható azért máshogy is nem mondom, hogy vegyél...
a többi cucc a másik 30 000 ft...2 szívószelep meg a vez. lánc ...én a 96 rollnisat néztem...majd számold meg ...mert ott volt 92- 94- 96
asszem holnap megnézem a robbantott ábrát és össze írogatom
Am jól hangzik, biztos finom volt...
jövő héten kell csörögni a pinkbe ha nem lesz akkor lehet hogy elgurulok felétek.
Pedig tudtam volna kajálni egy jót