Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi ez a hülye marketing szöveg, hogy alacsony fogyasztás? szerinted aki vesz egy ktmet azt a fogyasztás érdekli? én eljárok 100as nyálból ha nagyon kell 5literből de inkább 7-8-9...
enyém se csinálja
Sommer tuningnak legyen hála
mert hidegen az összes lc4 ezt csinálja, csak az enyém nem, mert Zozi jól beállította
kiveszed és megnézed.,de inkább leküldöd Csikához.

kreatívkodsz és tervezel,majd felkeresel egy matricás céget
Beszarok
Amikor teljesen mínusz és nem plussz a mínusz ,akkor szinte semmi ellenállása nem vanik,ha jó a hajó .
Eladó:
SX 125 2007 tank
EXC 450 alsó felsó villabefogó
XC 250/EXC 250 2T 2007 villabefogó,hátsó komplett lengüvilla
2garnitura Brembo fék elsö hátsó komplett
SX 250 tank 2006XC 250 komplett váz
EXC 450 WP gátló
exc hütök
stb...
ktm huligánok(tanulók,haladók)! Mi, ért, nem kértek tanácsot,azoktól akkiknek van tapasztalata motorokban,alkatrészben. Az jó mikor egy okos ember hülyéskedik,de mikor egy hülye ember okoskodik,az nem finom!
Miért van az hogyha alapjáraton jár a motor (álló helyben) és piciket odahúzok neki, előbb utóbb szusszan egyet és leáll?
Amikor odahúzom neki a gázt akkor áll le.
Lehet a keveréken kellene állitani egy csöppet?
Azt a szöveget
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525_exc_yzf_crf_ren
dszamos-4828140
Érdeklödnék. Néztem ma egy öhlins kormány gátlot,a gyári ktm verziot. Nem tudjátok véletlenül,hogy kézzel valo mozgatásnál mennyire kell annak keménynek lenni? Ezt elég nehéz volt mozgatni,és szerintem lágyabbnak kéne lennie,legalább akkor amikor minuszra van állitva.
Szerintem ne azzal törődj hogy narancssárga e vagy sem.520-as O vagy X gyűrüs erősitett láncot vegyél!Keresgélj neten akciósat biztos van!
az lesz.. de nem rosszabb ez az RK mint a D.I.D.?
Mindenképp erősítettet vegyél.
kösz kösz :) lc4 em van az 530 asra való talán jó lesz.. mondjuk jobban örültem volna ha D.I.D. a lánc de talán ez is jó lesz...
Jó szar helyen van az olajleeresztő csavar a blokk alján...
A krova nem fér oda mert mellette van szintkülönbség, villással meg nem akarom elnyalni.Az istennek nem akar kijönni
Mindegy a másik 2 csavarnál engedtem ki csak jó az is
Igen. Köszi
Parilla.hu rk lánc max 40le-ig, mert nyúlik mint a takony.
olyan mintha egy KTM karikatura lenne...
Elment...
MSN cimem sajnos nincs.
e-mail mjanek@citromail.hu
Ha véletlenül volna a mociról magyar nyelvü kázikönyved azt nagyon megköszönném.
Valahogy felkéne vegyük a kapcsolatot eltudok küldeni mindent a karbiról...(MSN, MAIL)
Nemtudom igy sikerül e megállapitani 2003 gyártásu. Mikuni crop. van a karbeszra irva.