Szevasztok valaki tudna nekem segíteni abban hogy honnan tudok rendelni sx 520 hoz kuplungkart meg berúgókart?
A segítséget előre is köszönöm!
Széles utat!
maki kiszaladunk velük orion árokba -ba kicsit...csak előtte szólok moto trader -nek helyezzen ki az orion közepébe egy hirdetésfelvevő pavilont mert ott már úgyis árulni fogják a motorokat ..
(ott már többen szakítottak a motorsporttal)
jól van ne féljetek lófasz ....már csak a felezővonalakat kell felfesteni mert már megint lehet száguldozni benne ..kivágták a fákat..
Nálunk is naturha lett az egész erdő kb 3 éve.Pont leszarj mindenki,és ugyanúgy motorozik. Mondjuk most annyival szarabb,hogy audi gyárat bővít,és tele van az erdő földmérőkkel,meg biztonsági őrökkel!Az ember nem győzi kerülgetni őket!
Hát ha elzavarnak a buzeráns sötétzöldek akkor lehet átmegyünk oda.De remélem nem fog senki se kijönni kötekedni.Most kiakadtam tényleg hogy ezek a tetvek sehol se hagynak nyugodni.Ki a faszt zavarunk ott nemértem Marha jó lenne ha inkább a szemetet szednék össze meg a fakitermelőket ellenőriznék ahelyett hogy minket basztatnak..
A segítséget előre is köszönöm!
Széles utat!