Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok valaki tudna nekem segíteni abban hogy honnan tudok rendelni sx 520 hoz kuplungkart meg berúgókart?
A segítséget előre is köszönöm!
Széles utat!
Aholát is üldözték én úgynézem
Kérjünk menedékjogot valamelyik skandináv országban...minket itt üldöznek
ja, de ez 350 XC-F, meg 350 EXC-F...
De gagyik ezek a jenkik Nekem már 2005-ben 350EXC-m volt
A 350-es endurót láttam a gyárlátogatáson. Épp csomagolták a jenkiknek...
mármint a 400 helyett,

de a 450 marad, és lesz az új 500 exc
350 exc lesz,vagyis már van.
És akkor 400 meg 500 EXC-R lesz csak? Vagy marad a 450 is? De annak így mi értelme van?
és milyen fincsi kis ösvénykék vannak rajta...

hogy ugy mondjam kedvesen megfingatos, kicsit tömény...
Itt már meleg van a motorozáshoz... De a saját hegy nagy király!
egy kutya ...
nekem van saját hegyecském, éskerités sincs rajta.. jahh és mindjárt kimegyek motorozok is rajta, mert még nincs kuka meleg.
hála égnek ez az 530 kiment a divatból...már van 500 as
az enyém mellett sincs kerítés....
maki kiszaladunk velük orion árokba -ba kicsit...csak előtte szólok moto trader -nek helyezzen ki az orion közepébe egy hirdetésfelvevő pavilont mert ott már úgyis árulni fogják a motorokat ..
(ott már többen szakítottak a motorsporttal)
jól van ne féljetek lófasz ....már csak a felezővonalakat kell felfesteni mert már megint lehet száguldozni benne ..kivágták a fákat..

bugic majd hétvégén meglesünk benneteket...
Akkor legalább pörög a business... Csak azt fogom észrevenni hogy vadiúj EXC 530-ason ülsz.
Vagy hogy saját hegyed van a kertben és ott motorozgatsz.
jo reggelt.

szopjon le az összes műzöld majom!
Nálunk is naturha lett az egész erdő kb 3 éve.Pont leszarj mindenki,és ugyanúgy motorozik. Mondjuk most annyival szarabb,hogy audi gyárat bővít,és tele van az erdő földmérőkkel,meg biztonsági őrökkel!Az ember nem győzi kerülgetni őket!
Amennyire összesürültek mostanában a dolgaim,max éjjel érnék rá motorozni.Reggeltől estig futok mint a töketlenek!
Reális áron mennyiért lehet venni KEIHIN PWK 38 karbit szerintetek?
Reméljük a legjobbakat.
itt ha nem esik eső én nem is ülök motorra,iszonyat por van...inkább pecázok a fiammal!
Hát ha elzavarnak a buzeráns sötétzöldek akkor lehet átmegyünk oda.De remélem nem fog senki se kijönni kötekedni.Most kiakadtam tényleg hogy ezek a tetvek sehol se hagynak nyugodni.Ki a faszt zavarunk ott nemértem Marha jó lenne ha inkább a szemetet szednék össze meg a fakitermelőket ellenőriznék ahelyett hogy minket basztatnak..