Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akrapovic, Danmoto, Raptor, Mivv Leo vince, Arrow, Giannelli, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Üdv!

Keresek Yoshimura trioval dobot Gsxr K5 1000-hez vagy rövid Bódis Trioval dobot. Kizárólag e betűvel és db killerrel. Ha valakinek van ne tartsa magában.
szia,van több féle megoldásom,ha érdekel 703179083

üdv,P.
Ducati 1098 streetfighter gyári E betüs dobok enyhe sérüléssel 60e ft/pár,Honda cb600 Hornet gyári katalizátoros kipufogó 15e ft,Honda cbr600rr gyári dob kiherélve 15e ft,Kawasaki gpz750 gyári dobok 10e ft/pár.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Hali!
Hátha valakit érdekel.
3 csavaros sportdob, 84mm csavarközép távolsággal. SRAD-ra vettem, jó is a felfogatása, viszont a dob átmérője túl nagy, így nem fér el a lábtartótól. Nem hibátlan, viszont olcsó, 12ezer Ft-ot szeretnék érte, ennyibe is vettem. Ha valakit érdekelne írjon!
Üdvözletem! GSXR 1000 K7_hez szeretnék sportdobokat, de az egycsöves megoldás is érdekel!
Kipufogó és összekötő-höz keresek 2db rugót.
Marmint hogy sportmotor de ahogy lattam chopper jellegu.. arra meg valoban nem hosszu az 55 cm palast
Sziasztok! FZ6N-re nem tud valaki sportdobot? Vagy h kell kibelezni a gyárit,h jó hangja legyen?
igen Hyo gv650...az erőforrás hasonló mint az sv650
Akkor sorry en vmiert sv650re asszocialtam
Használt de nem lyukas kipufogót keresek yamaha jog ra
Vagy akár kipufogó csonkot.
Ár megegyezés szerint
Valami husang csopperaja van, ha stimmel az adatlap. Roviddel igen butan mutatna
Annyira nem ertek hozza de ha a belso atmeroje kisebb lesz mint az osszekotonek akkor fojtod a motort szerintem. Igazabol nekem csak sportdobjaim voltak amik altalaban a dob fele atmeroben nottek. a gyari atmeroket sosem neztem igy azt nem tudom.
De az 52 cm hosszu dob az nem lesz picit hosszu marmint esztetikailag..meg amugy is. Amit a bodisnal lattam az evek alatt az a 430as hossz az volt a leghosszabb dobban ugy emlwkszem.
Hm.Lehet érdemesebb lenne a belsőt kisebbre csinàltatni ?A dob hossza 52cm
https://www.youtube.com/watch?...

és itt 3 ezres fordulatig húztam..úgyhogy lesz a v2esednek hangja
Ha jol emlexem 28 cm hosszu volt a palast. Mindjart megkeresem a youtubon vhova felraktam a hangjat
Hú azt nem tudom mekkora pontosan de kb-ra holnap megtudom majd mondani.A tompìtó foghat rajta ha nagyon soknak érzem.Vagyis inkàbb az egy szűkìtő gyűrű
Szerintem igen magabiztos hangja lesz
nekem volt fent 2 gpdob ami hasonlo parameterekkel birt es szegyeltem magamat annyira figyelemfelkelto volt.
bar a palast hosszat nem irtad..az meg befolyasolhatja picit a hangot
Adott egy 600- as V2 ami egy dobbal rendelkezett.Most csinàltatok 2 dobos rendszert aminek darabja 70-es külsővel és 50-es belső csővel fog rendelkezni,a 2cm-be pedig szigetelés.Illetve mindegyikhez lesz egy 30-as szükìtő amivel tudom esetlegesen tompìtani.A kérdésem hogy nincs túl méretezve a kipufogó,nem lesz órdìtóan hangos?S nem fogom-e túlsàgosan magamra vonni a rendőrök figyelmét?
Akrapovic, Danmoto, Raptor, Mivv Leo vince, Arrow, Giannelli, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Sziasztok.

Lenne egy termignoni gp style kipufogóm. Használt ugyan de jó állapotban van nagyon szép hangzással rendelkezik. Egyetlen hibája egy apró horpadás az oldalán de alig észrevehető. A képen látszik. Belső DB killeres kivehető. Ha kell adom hozzá az összekötőt is.

06203762868
edemzxr@gmail.com
jól gondolod egy akra dob nem életbevágóan fontos. Van kipufogóm csak szeretném lecserélni. köszi az infót.
gondoltam hogy azért nem hívsz fel,mert nem életbevágóan fontos
köszönöm annyit nem szándékozok adni érte.