Keresek Yoshimura trioval dobot Gsxr K5 1000-hez vagy rövid Bódis Trioval dobot. Kizárólag e betűvel és db killerrel. Ha valakinek van ne tartsa magában.
Hali!
Hátha valakit érdekel.
3 csavaros sportdob, 84mm csavarközép távolsággal. SRAD-ra vettem, jó is a felfogatása, viszont a dob átmérője túl nagy, így nem fér el a lábtartótól. Nem hibátlan, viszont olcsó, 12ezer Ft-ot szeretnék érte, ennyibe is vettem. Ha valakit érdekelne írjon!
Annyira nem ertek hozza de ha a belso atmeroje kisebb lesz mint az osszekotonek akkor fojtod a motort szerintem. Igazabol nekem csak sportdobjaim voltak amik altalaban a dob fele atmeroben nottek. a gyari atmeroket sosem neztem igy azt nem tudom.
De az 52 cm hosszu dob az nem lesz picit hosszu marmint esztetikailag..meg amugy is. Amit a bodisnal lattam az evek alatt az a 430as hossz az volt a leghosszabb dobban ugy emlwkszem.
Hú azt nem tudom mekkora pontosan de kb-ra holnap megtudom majd mondani.A tompìtó foghat rajta ha nagyon soknak érzem.Vagyis inkàbb az egy szűkìtő gyűrű
Szerintem igen magabiztos hangja lesz
nekem volt fent 2 gpdob ami hasonlo parameterekkel birt es szegyeltem magamat annyira figyelemfelkelto volt.
bar a palast hosszat nem irtad..az meg befolyasolhatja picit a hangot
Adott egy 600- as V2 ami egy dobbal rendelkezett.Most csinàltatok 2 dobos rendszert aminek darabja 70-es külsővel és 50-es belső csővel fog rendelkezni,a 2cm-be pedig szigetelés.Illetve mindegyikhez lesz egy 30-as szükìtő amivel tudom esetlegesen tompìtani.A kérdésem hogy nincs túl méretezve a kipufogó,nem lesz órdìtóan hangos?S nem fogom-e túlsàgosan magamra vonni a rendőrök figyelmét?
Lenne egy termignoni gp style kipufogóm. Használt ugyan de jó állapotban van nagyon szép hangzással rendelkezik. Egyetlen hibája egy apró horpadás az oldalán de alig észrevehető. A képen látszik. Belső DB killeres kivehető. Ha kell adom hozzá az összekötőt is.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com