Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó Sportodobok.
sportdob@gmail.com
Szia Mindenkinek!
Valaki ki tudna segíteni egy GPR kipufogódob műbizonylatával, eredeti méretben,színesben szkennelve?
sziasztok. Ehez a kipufogohoz keresek db killert. Esetleg nincs valakinek?
Igen, vannak ügyes kipufogósok.
És gondolom akkor az összekötőt is meg tudja csinálni egy kipufogós.
Szia,
Igazából bármilyet, csak az összekötő csövet kell megcsináltatni hozzá, főleg, h az SV650-nek úgy kell elvágni a csövét...
Van valakinek ilyen összekötő csöve exc-hez (2003-ig)?Vagy komplett gyári leömlő 2004-2007 evjarathoz!?Esetleg akrapovic leömlő de csak ha visszautasithatatlan az ára
Sziasztok!
Van egy tök amatőr kérdésem: van egy SV650-em, ezen szeretnék majd kipufogót cserélni. Csak típusspecifikus darabot lehet rá feltenni, vagy bármilyen kipufogót, és a csöveket egymáshoz tudja illeszteni szakember esetleg toldalékdarabok beiktatásával?
Köszi!
60-65 e ft
holnap hívj fel és megmérem
Carbon aprókavics és a raptor darabja mennyi és mekkora a bemeneti csatlakozás?
25-80 e ft-ig
06 30 635 9305
Ohhh... Ez a legkevesebb. Ha szétnézel itt is láthatsz a hírdetések között egy két igen szépen matricázott és jelölt példányt
Yoshimura, Leo vince, Arrow, Giannelli, Marving, Laser, Megafon, Sport könyök, összekötő csövek, 3-4 csavaros átalakítók.
Kipufogó beszámítás lehetséges!
További infókért keres Emailben vagy Telefonon!
email: sportdob@gmail.com
Tudsz valami bármit, amit nem hamisítanak?
Sziasztok! A kipufogókat szokták hamisítani? Vagy mire véljem a "Leo Vinci" márkázást? Köszönöm a válaszokat!
át dobtam a képeket
Xr 400-ra?
Szia!
Szinte azonnal elvitték!
Helló! Engem érdekelne ha még meg van!
Üdv! Keresek kipufogó dobot Suzuki drz 400 ra..offroad tííípuuuuussss..
60 e ft
Üdv!

Mennyi a dob ára?
schwarzz fantázianevű rozsdamentes kipufogó dob 110mm átmérő, 52 kimenő, 52-55mm bemenő csővel, 41.5 cm hosszban eladó. nagy reményeket ne fűzz hozzá, quadra hobby endúróra tökéletes. 10 000 ft +posta vagy érte jössz.
elküldtem a telefon számomat e-mailben